• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım..Normal şartlarda böyle bir suç duyurusunda ifadeni verir çıkarsın..Ama bu ülkede tüm şartlar anormal..Bak hala gezi olaylarından aranan yüzlerce insan var..Kayıplardalar..İnsanlar kaçıyor..Biliyorlar başlarına ne geleceğini çünkü.

Yahu koca paşaları abuk sabuk iddialarla içerde tuttular senelerce, bizlere neler yaparlar kim bilir.

Ama bundan sonra Atatürke dolaylı yoldan bile olsa tek bir hakareti olanı ben de vercem savcılığa..Yönetim zaten gereğini yapıyor, biz de yapalım ama dimi:ssz:

Andımızın kaldırılmasıyla alakalı konuda Andımız a hakaret eden şahsı bildirmek için avukat bir arkadaşla görüşmüştüm,sitenin zan altında kalabileceğini söyledi,birde şahsın yurtdışında olmasından dolayı boşa gider şikayetin dedi,vazgeçtim bende savcılığa gitmekten.
Siteye zararı olmayacaksa şikayet edilebilir tabii..

Andımızın kaldırılmasıyla alakalı konuda Andımız a hakaret eden şahsı bildirmek için avukat bir arkadaşla görüşmüştüm,sitenin zan altında kalabileceğini söyledi,birde şahsın yurtdışında olmasından dolayı boşa gider şikayetin dedi,vazgeçtim bende savcılığa gitmekten.

Atatürke laf edildiğinde uzaklaştırıyor yönetim üyeyi siteden..Yapması gerekeni yapıyor yani..Gerçi anlamıyorum bu site olaylarından ben pek..Bir zararı dokunmasını istemem tabi..

bende pür dikkat listeye bakıp ismimi aradım vallahi muhalefet olmasamda :1: konu savcılık,ifade,soruşturma vs.olunca insan bir tırsıyor haliyle :55: ama kazen kekliyormu acaba diyede düşünmedim değil :44:

herkesin hakaret sınırlarını aşmadan fikirlerini yazabilmesi taraftarıyım,sevinmenin aksine öyle bir durumda topiğin tatsızlaşacağı kanatindeyim :31:

Hımm parkon şimdi öğrendim..Yayıncı kuruluş olarak zarar görebilirmiş site evet:31:
Hoş savcılığa versen de bişey yapmazlar bu hakaret edenlere..Böyle düzensiz bi memleket işte burası:19:

Hımm parkon şimdi öğrendim..Yayıncı kuruluş olarak zarar görebilirmiş site evet:31:
Hoş savcılığa versen de bişey yapmazlar bu hakaret edenlere..Böyle düzensiz bi memleket işte burası:19:

Bu günlerde geçecek,ben artık inanıyorum güzel günlerin geleceğine.
Demokratik,eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğumuz günler yakında inşallah.

bende pür dikkat listeye bakıp ismimi aradım vallahi muhalefet olmasamda :1: konu savcılık,ifade,soruşturma vs.olunca insan bir tırsıyor haliyle :55: ama kazen kekliyormu acaba diyede düşünmedim değil :44:

herkesin hakaret sınırlarını aşmadan fikirlerini yazabilmesi taraftarıyım,sevinmenin aksine öyle bir durumda topiğin tatsızlaşacağı kanatindeyim :31:

Muhalefet değilseniz tırsmanıza gerek yok :)

Bu günlerde geçecek,ben artık inanıyorum güzel günlerin geleceğine.
Demokratik,eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğumuz günler yakında inşallah.

:) bende inanıyorum parkon :) güzel günler gelecek inşallah :)

Muhalefet değilseniz tırsmanıza gerek yok :)

sağolun içim rahatladı :31: muhalefet olmasamda kimseye hakaret etmediğimi bildiğim için tırsmama gerek yoktu esasında,ama dediğim gibi konu savcılık,ifade vs.olunca ve yarım sayfa listeyi görünce istemsiz tırsabiliyor insan :27: buraya nerdeyse hiç yazmayanlar bile paniklemiş :9:

Fallenım sen zati girme artık siyasete kuzum:5:
Ben dayanamam ama:27:

Dünkü korkunun tek sebebide buydu medim.
Dikkat ettiysen ''acaba bende var mıyım?'' sorusunu soranların tamamı muhalefetti.
Oysaki burda Atatürk hakkında ileri geri konuşanlar bile var,ama onlar üstlerine alnmadı,çünkü Atatürk e değil,muktedire laf etmek suç sayılıyor artık.
Asla hakaret ettiğim veya arkasında duramayacağım bir sözüm olduğu için gocunmadım,artık bu ülkede ayakkabı kutusu gösterdiğinde gözaltına alındığını bildiğim için 17 kişinin içinde varolabileceğimi düşündüm bende.
Ama siyaset topiğinden uzak dururmuyum??Hiç sanmıyorum:27:

Kuzum hiç girmedimki ben siyasete :27::27::27::27::27:

sağolun içim rahatladı :31: muhalefet olmasamda kimseye hakaret etmediğimi bildiğim için tırsmama gerek yoktu esasında,ama dediğim gibi konu savcılık,ifade vs.olunca ve yarım sayfa listeyi görünce istemsiz tırsabiliyor insan :27: buraya nerdeyse hiç yazmayanlar bile paniklemiş :9:

Evet haklısın hiç yazmayanlar bile paniklemişler :D
Muhalifsen hakaret etmesen de göz altına alınabiliyorsun değilsen zaten ne yazarsanız yazın almazlar sizi içiniz rahat olsun.

Atatürke laf edildiğinde uzaklaştırıyor yönetim üyeyi siteden..Yapması gerekeni yapıyor yani..Gerçi anlamıyorum bu site olaylarından ben pek..Bir zararı dokunmasını istemem tabi..

Hakaret, iftira, karalama ki karalamaya meslek gurupları da giriyor, hekim, polis vs, ırkçılık, bir ülkeyi, zümreyi, bayrağı aşağılayıcı, küçültücü yazılarda, istismarı, uyuşturucu maddeyi özendirici yazılar, alıntılar, yorumlarda tavrımız belli.

XIV) Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

VII) Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, imzalara siyasi amaçlı yazılar yazmak yasaktır. Diğer insanları rahatsız edebilecek avatar seçimleri forum adminleri tarafından engellenecektir.

VIII) Forum içindeki \"Profil\" bölümünde ya da eklenmiş olarak; din, politika, örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlikle kullanılamaz! Burası bir kadın paylaşım platformudur.

Bu kurallar sadece bir kısmı bunlara ek olarak birde internet ortamında yapılan yayınlar ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlar kapsamında ki maddelerde sitede uygulanır.

Ayrıca malesef kurallara dikkat edilmediği gibi şu yasal uyarıya da dikkat edilmiyor:
"İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur"

Sizler sitedesiniz diye duygusal yaklaşabilirsiniz ama yorumlar herkese açık, ziyaretçiler olaya farklı bakabilir. O yüzden sitenin her bölümünde yazılanlara dikkat etmek gerekir.

valla bende tırsmadım. bir gariplik hissettim aslında. sonra o gariplik hissimin nedeni belli oldu:27:

Siyaset bölümünde toplsan 50-60 mesajı olan ben hükümet yanlısı olduğum halde korkudan kalp krizi geçirecektim :18: Bir daha bu bölümün yakınından bile geçmeyi düşünmüyorum :1: Dün konuyu okuduğumda o kadar korktum ki şaka olduğunu öğrenince bile kendime gelip birşey yazamadım :18: Aslında kimseye hakaret etmem ama :26:

Bu arada polisten değil de babamdan korktum ben gerçekten adam duysa sinirden beyin kanaması geçirirdi :26: Allah'tan Kazen'e oy vermemişim bir de o listede adımı görsem kesin korkudan tahtalı köyü boylardım :27:

Son düzenleme:
Siyaset bölümünde toplsan 50-60 mesajı olan ben hükümet yanlısı olduğum halde korkudan kalp krizi geçirecektim :18: Bir daha bu bölümün yakınından bile geçmeyi düşünmüyorum :1: Dün konuyu okuduğumda o kadar korktum ki şaka olduğunu öğrenince bile kendime gelip birşey yazamadım :18: Aslında kimseye hakaret etmem ama :26:

Bu arada polisten değil de babamdan korktum ben gerçekten adam duysa sinirden beyin kanaması geçirirdi :26: Allah'tan Kazen'e oy vermemişim bir de o listede adımı görsem kesin korkudan tahtalı köyü boylardım :27:

Zaten babam kalp hastası. Doktoru kızını evlatlıktan reddersen kalbin iyileşir demiş

Back
X