Andımızın kaldırılmasıyla alakalı konuda Andımız a hakaret eden şahsı bildirmek için avukat bir arkadaşla görüşmüştüm,sitenin zan altında kalabileceğini söyledi,birde şahsın yurtdışında olmasından dolayı boşa gider şikayetin dedi,vazgeçtim bende savcılığa gitmekten.
Siteye zararı olmayacaksa şikayet edilebilir tabii..
Atatürke laf edildiğinde uzaklaştırıyor yönetim üyeyi siteden..Yapması gerekeni yapıyor yani..Gerçi anlamıyorum bu site olaylarından ben pek..Bir zararı dokunmasını istemem tabi..
Hakaret, iftira, karalama ki karalamaya meslek gurupları da giriyor, hekim, polis vs, ırkçılık, bir ülkeyi, zümreyi, bayrağı aşağılayıcı, küçültücü yazılarda, istismarı, uyuşturucu maddeyi özendirici yazılar, alıntılar, yorumlarda tavrımız belli.
XIV) Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.
VII) Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, imzalara siyasi amaçlı yazılar yazmak yasaktır. Diğer insanları rahatsız edebilecek avatar seçimleri forum adminleri tarafından engellenecektir.
VIII) Forum içindeki \"Profil\" bölümünde ya da eklenmiş olarak; din, politika, örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlikle kullanılamaz! Burası bir kadın paylaşım platformudur.
Bu kurallar sadece bir kısmı bunlara ek olarak birde internet ortamında yapılan yayınlar ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlar kapsamında ki maddelerde sitede uygulanır.
Ayrıca malesef kurallara dikkat edilmediği gibi şu yasal uyarıya da dikkat edilmiyor:
"İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur"
Sizler sitedesiniz diye duygusal yaklaşabilirsiniz ama yorumlar herkese açık, ziyaretçiler olaya farklı bakabilir. O yüzden sitenin her bölümünde yazılanlara dikkat etmek gerekir.