Arkadaşlar, yurt dışındayım hafta başında ofise yazı gelmiş 1-2 ay önceki yazılardan dolayı bütün ekranları capture edip koymuşlar. Bana tarayıp yollayın dedim çok sayfa varmış. Bu arada Atatürk'e edilen hakaretler de var işin içinde...
Döndüğümde detaylı bilgi vereceğim elimde liste yok
Hee ya kim şikayet etmiş gelip açık yürekle söylese ya
valla kızmıcaz
O hakkımız sakli tabibelki bir acı biber süreriz o şikayet eden parmacıklarına
Halayın başını anarşik bebişim Med çekiyor bence
Garibim ameliyat olacaktı bi de, ah mapıs damlarına mı düşecek şimdi
Kadiş biz de mapısta doğururuz artık
Arkadaşlar, yurt dışındayım hafta başında ofise yazı gelmiş 1-2 ay önceki yazılardan dolayı bütün ekranları capture edip koymuşlar. Bana tarayıp yollayın dedim çok sayfa varmış. Bu arada Atatürk'e edilen hakaretler de var işin içinde...
çıkar bakiim. bende varmıyım pekiBen size 17 kişiyi çıkartırım
Ben hatırlıyorum tehdit savuran bayanı , sana da anımsatacağım.
Nick abla doğru diyor toplasan yorum yazan 20 kişi var .
17 kişiden biri olduğumu düşünüyorum.
Düşünüyorum lakin kimseye de sövmedim yani hakaret kıstasları ''vurguncu'' tabirimi.
Amaç belli bencede .
belki bir acı biber süreriz o şikayet eden parmacıklarına
Ben size 17 kişiyi çıkartırım
yok. onu gözüne sürmediği müdeetçe sorun olmaz. ama o parmak göze giderse şikayet olmadan olmaz
O hakkımız sakli tabiay şimdi bunu dedik diye bir daha şikayet etmesin oky
Ay Allah korusun ya.
Söylemesi bile kötü
aynen öyle hayır işim gücüm var benim ama canımı sıkan olaya bak.bak yine empatik oldum birden, söylesin korkmasın, site sahibi olsam direk UI
beni bu kadar gereksiz işle meşgul ettiği için
site benim üye benim, ister atarım ister tutarım, yaşasın "kkk", kadınlar kulubu krallığı
valla Atatürke hakaret edenlere hiç birşey olduğunu görmedim en azından şu son 3-4 sende, andımız okuyan falan ceza alıyor artık, devir değişti
canım,17 kişi..
5 kişi ,hadi 8 9 kişi olsa. hakllısın derim. ama sayıya bak aus. şikayeti eden sırayla gitmiş.
Halayın başını anarşik bebişim Med çekiyor bence
Garibim ameliyat olacaktı bi de, ah mapıs damlarına mı düşecek şimdi
Kadiş biz de mapısta doğururuz artık
He Atama hakaret ettiyse gitsin tabi mapısa :)
1-2 ay önce gündemde ne vardı millet?
Oky bak deminden beri söylemek istediğim aşağıdaki kazenin mesajın içeriği.
Ne dedim ben , burada yaşayan yaşamayan herkese zaman zaman hakaret edildi , kurumlar iddialara maruz kaldı .
Yani bu öyle bir kişi oturdu ekran başına , hmmm şunu da şikayet edeyim değil .
Arada her iki tarafta da aleni hakaret mesajları yer aldı .
Tek bir kişinin tek bir başlık altındaki şikayetleri değil o zaman değil mi ?
Bekliyorum Tari.
çıkar bakiim. bende varmıyım peki
Direngül koybebemin adını zeynep değil DİREN koymaya kararverdim talihsiz kuzularımız
1-2 ay önce tehditle karşılaştığımız o olay vardı , çünkü bende ban yemiştim ama siyasette değil isim vermeden topiğinde aradım buldumTehditin o zamanlarda yapılmış olmasıda ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?