Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
site bu tarz hakaret içeren yorumlara gereken cezayı verdi. bir taneyi es geçmedi. çoğunu takip ettim yorumların. sitede en çok ceza alan yorum bana göre bu bölümdedir.
ben az çok kimin şikayet ettiğini biliyorum. yada hangi görüşün.
neyse. öğreniriz onuda bir gün.

hakaret. kime göre neye göre.
politikacıların dediği hakaretlerin yanında burada yazılanlar devede kulak.
ha pardon onların dokunulmazlığı vardı değil mi.

Evet onların dokunulmazlığı var maalesef ama bizim yok .

Bu adalet sistemi değil ki ama konu oky .

Sen yazdığın mesajların içeriğinden eminsindir , bende eminimdir , diğeri de . Ama 17 kişilik listenin yazdığı mesajları görmeden bu kadar savunmakta doğru mu ?

Şikayet edilen mesajların içeriğinde kime , nasıl hakaret edildiğini bile bilmiyoruz daha ?

Bu sitedeki her satır yorumdan haberimiz yok ki , okusak bile unuttuğumuz neler yazıldı zamanında .

eğer site kullanıcıların yazdıkları yüzünden kapatılacak olsaydı
ekşi sözlük milyon kere kapatılmıştı.
daha öncede savcılığa yazar bilgilerini verdiği gerekçesiyle
zor günler yaşamıştı mesela hatırlıyorum. ama kapatılması gibi bir şey olmamıştı.
kaldı ki orada küfür hakaret, siyaset buradaki gibi yumuşak da değil gayet çatır çatır giydiriyorlar önüne gelene
burada kantarın topuzu kaçmıştır belki ama kişilik haklarına saldırı boyutunda olduğunu da düşünmüyorum.
ama içeri adam aldırmak için! bazı kişilerinin keyfi de yetiyor bu bir gerçek.
durum hiç bir türlü şaşırtıcı değil.
değil hakaret, adamların eleştiriye tahammülü yok, daha nolsun?!

sakin olayım gerilmeyeyim diyorum ama duramıyorum da.aylardır siyaset başlağına yorum yaparım tek bi hakaretim yoktur sadece benim de değil buraya yorum yazan bir çok arkadaşımın da tek bir hakaretini görmedim.çok sinirlendikleri anlarda ikili tartışmaya girerler onda da karşılıklı tartışma olur eğer ciddi bir hakaret varsa mune zaten uyarır.bu da çok az yaşanır.17 kişi ne demek ya,A yazan şikayet edilmiş gibi gülünç bir durum aslında.

yani sanki bu topikte sürekli hakaretler varmış gibi düşünülmesi çok garip ve haksızlık.

tartışmalar oldu.. bdvdede olmadımı. hakaretlerde oldu o bölümde.. neden siyaset. ben amacı az çok anladım. bu bölümü kapatmak.

Son düzenleme:

Katılıyorum amonra,eğer hakaret yüzünden kapatılacak bir site varsa oda ekşi sözlük olurdu sanıyorum.
Tabii şuan hangi mesajların şikayet edildiğini bilmediğimiz için farazi konuşuyoruz,ama pek çok sitede yazılanların çok daha yumuşak hali yazılanlar.
Benide endişelendiren tek şey kırmızıyla işaretlediğim kısım,

tartışmalar oldu.. bdvdede olmadımı. hakaretlerde oldu o bölümde.. neden siyaset. ben amacı az çok anladım. bu bölümü kapatmak.

e tabii amaç bu hem üyeleri hem siteyi yıldırıp bu bölümü kapattırmak neden çünkü burada köşe yazıları paylaşılıyor fikir tartışmaları yapılıyor bu da birilerinin istemediği birşey demek ki.

Şuraya hükümet yanlısı olarak yazmayan toplasan 17 kişi eder mi be :44:
Demek ki sert veya yumuşak her yazanı şikayet etmişler.

17 kişi.
bu 17 kişinin hakaret ettiğine inanamıyorum. bence bir tarafın bütün yorumcuları tek tek şikayet edildi. hakaret diye

Son düzenleme:
sonuç itibariyle, kapatma olayı olmasa bile, site yönetimine sıkıntı veriyorsa bu kadar, gereksiz evrak kağıt kürek işi çıkarıyorsa, bu bölüm kapatılsın daha iyi, neden yönetim biz siyaset konuşcaz diye bunlara katlansın ki, site benim olsa katlanmam şahsen

17 kişi.
bu 17 kişinin hakaret ettiğine inanamıyorum. bence bir tarafın bütün yorumcuları tek tek şikayet edildi. hakaret diye

bende aynı şeyi düşünüyorum muhalefet eeden herkesi şikayet etmiş ki zaten edeceğim deyip duruyordu birisi kimdi hatırlayamadım

bizimki bi ifade vermeye bakar çok da önemli değil de önemli olan kk yı yıldırmaya çalışmaları

Ben hakaret etmedim,doğruları yazdım. 17 kişilik listede varsam eğer...

Doğru söyleyeni de dokuz köyden kovarlarmış.

ben ağır hakaretler olduğunu cidden sanmıyorum.
sözlüğü takip ederim, zaman zaman yazarım. neler okuyorum bazen. gerçekten haddini aşmış hakaretler
bunları ben de kınıyorum. saygı çerçevesinde eleştir. küfrünü içten et
sonuçta siyasetten konuşabilmek için belli bir donanıma ihtiyaç var, belli bir kültüre
ben burada karşı fikirli kişilerin bile belli bir seviyede olduğunu düşünüyorum
suya sabuna dokunmayan, silik tipler değil tartışanlar.
ama istenen bu suya sabuna dokunmayan bir topluluk.

sana katılmıyorum chessciğim.
amaç buydu zaten. umarım site bu amaca bazıların ulaşmasına izin vermez. çünkü ağır yorumların mune ve kazeen tarafından anında görüldüğüne ve gereken cezayı verdiklerini gözümle görüyordum

arkadaşlar bu bölüm kısır bi bölüm, herkes anlamak istediğini anlar, istediğiniz kadar köşe yazısı, akıllı mantıklı, hümanist, özgürlükçü şeyler yazın paylaşın, anlamak istediğini anlıcak millet, en uzak mesafe, bir birini anlamayan iki kafa arasında ki mesafedir diye boşuna dememişler
bu bölümü okuyupta, düşünceleri değişen tek üye dahi olduğunu kesinlikle sanmam, olsa olsa daha da fanatikleşmiştir düşünceleri

Yok artık ya. Hangi devirde yaşıyoruz? Şaka mı?

Hayırrrrrrrrrr

Benim en sevdiğim bölüm burası .

Oky canım , seninde aynı görüşte olduğun halde elinin beğen demeye gitmediği hiç bir yorum olmadı mı burada ?

Benim çoooook oldu .

Birde dediğim gibi bu sayfalarda kurum , kuruluş ve şahıslara zaman zaman hakaret edildi . Karalama oldu . Ölüye de oldu diriye de .

Henüz neyin şikayet edildiğini bilmeden bu kadar savunmak yazılanları bana yanlış geliyor . Hani okur görürüz , yahu yuh bunda da ne var deriz ? Hmmmm hep tek taraflı çalışılmışı görürüz vs... o zaman kızalım tamam . Ama her türlü değere her iki tarafında hakareti , arkasını dolduramayacağı iddiası olmadı mı ? Birinin ya da birilerinin ters gününe denk gelmiş şikayet etmiş.

Senin hassasiyetini anlıyorum . Bu şikayet mevzusu senin bir konunda açılmıştı . O konu ve benzeri konularda , o kişinin olduğunu düşünüyorsun sanırım .

Ben yine de görene ya da bilene kadar , sadece bu siteye gelene kadar ne yorumlar ve yorumcular var demenin dışında yorum yapamam . Ha bir de sitenin her vakit uyarılarını , hassasiyeti asla göz ardı edemem .

Ya hu zaten hakaretten değil eleştirmekten istemiştir savcılık.
17 kişi mi hakaret etmiş? Hayır.
Hakarete varan derecede yazan 1 2 kişi belki bulurlar.
Olay bu değil yani.

İyi de arkadaşlar yazmış.Ekşi falan ana avrat sövüyor oraya neden dava falan yok ?

Anlamadım ben bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…