hakaret. kime göre neye göre.
politikacıların dediği hakaretlerin yanında burada yazılanlar devede kulak.
ha pardon onların dokunulmazlığı vardı değil mi.
Evet onların dokunulmazlığı var maalesef ama bizim yok .
Bu adalet sistemi değil ki ama konu oky .
Sen yazdığın mesajların içeriğinden eminsindir , bende eminimdir , diğeri de . Ama 17 kişilik listenin yazdığı mesajları görmeden bu kadar savunmakta doğru mu ?
Şikayet edilen mesajların içeriğinde kime , nasıl hakaret edildiğini bile bilmiyoruz daha ?
Bu sitedeki her satır yorumdan haberimiz yok ki , okusak bile unuttuğumuz neler yazıldı zamanında .
eğer site kullanıcıların yazdıkları yüzünden kapatılacak olsaydı
ekşi sözlük milyon kere kapatılmıştı.
daha öncede savcılığa yazar bilgilerini verdiği gerekçesiyle
zor günler yaşamıştı mesela hatırlıyorum. ama kapatılması gibi bir şey olmamıştı.
kaldı ki orada küfür hakaret, siyaset buradaki gibi yumuşak da değil gayet çatır çatır giydiriyorlar önüne gelene
burada kantarın topuzu kaçmıştır belki ama kişilik haklarına saldırı boyutunda olduğunu da düşünmüyorum.
ama içeri adam aldırmak için! bazı kişilerinin keyfi de yetiyor bu bir gerçek.
durum hiç bir türlü şaşırtıcı değil.
değil hakaret, adamların eleştiriye tahammülü yok, daha nolsun?!
tartışmalar oldu.. bdvdede olmadımı. hakaretlerde oldu o bölümde.. neden siyaset. ben amacı az çok anladım. bu bölümü kapatmak.
17 kişi.sakin olayım gerilmeyeyim diyorum ama duramıyorum da.aylardır siyaset başlağına yorum yaparım tek bi hakaretim yoktur sadece benim de değil buraya yorum yazan bir çok arkadaşımın da tek bir hakaretini görmedim.çok sinirlendikleri anlarda ikili tartışmaya girerler onda da karşılıklı tartışma olur eğer ciddi bir hakaret varsa mune zaten uyarır.bu da çok az yaşanır.17 kişi ne demek ya,A yazan şikayet edilmiş gibi gülünç bir durum aslında.
yani sanki bu topikte sürekli hakaretler varmış gibi düşünülmesi çok garip ve haksızlık.
17 kişi.
bu 17 kişinin hakaret ettiğine inanamıyorum. bence bir tarafın bütün yorumcuları tek tek şikayet edildi. hakaret diye
Katılıyorum amonra,eğer hakaret yüzünden kapatılacak bir site varsa oda ekşi sözlük olurdu sanıyorum.
Tabii şuan hangi mesajların şikayet edildiğini bilmediğimiz için farazi konuşuyoruz,ama pek çok sitede yazılanların çok daha yumuşak hali yazılanlar.
Benide endişelendiren tek şey kırmızıyla işaretlediğim kısım,
sana katılmıyorum chessciğim.sonuç itibariyle, kapatma olayı olmasa bile, site yönetimine sıkıntı veriyorsa bu kadar, gereksiz evrak kağıt kürek işi çıkarıyorsa, bu bölüm kapatılsın daha iyi, neden yönetim biz siyaset konuşcaz diye bunlara katlansın ki, site benim olsa katlanmam şahsen
tartışmalar oldu.. bdvdede olmadımı. hakaretlerde oldu o bölümde.. neden siyaset. ben amacı az çok anladım. bu bölümü kapatmak.
İyi de arkadaşlar yazmış.Ekşi falan ana avrat sövüyor oraya neden dava falan yok ?
Anlamadım ben bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?