- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Ben size 17 kişiyi çıkartırım
Arkadaşlar, yurt dışındayım hafta başında ofise yazı gelmiş 1-2 ay önceki yazılardan dolayı bütün ekranları capture edip koymuşlar. Bana tarayıp yollayın dedim çok sayfa varmış. Bu arada Atatürk'e edilen hakaretler de var işin içinde...
Döndüğümde detaylı bilgi vereceğim elimde liste yok
aha benim açtığım konu. hapiste beni ziyarete gelin. lokumumuda birinize emanet edeyim. kedi sever aranıyor1-2 ay önce deyince aklıma geldi bi hoca ile ilgili bir konu vardı orada bi savcı abla çıkmıştı ben savcıyım hımmm susun diye bi şeyler yapmıştı tartışmalar olmuştu o konu galiba.
1-2 ay önce deyince aklıma geldi bi hoca ile ilgili bir konu vardı orada bi savcı abla çıkmıştı ben savcıyım hımmm susun diye bi şeyler yapmıştı tartışmalar olmuştu o konu galiba.
aha benim açtığım konu. hapiste beni ziyarete gelin. lokumumuda birinize emanet edeyim. kedi sever aranıyor
O değil de atanamadan koğuşlara düşecez galiba Reng.
aha benim açtığım konu. hapiste beni ziyarete gelin. lokumumuda birinize emanet edeyim. kedi sever aranıyor
o konuysa elinde patlar edenin.hatta ben sana ve renginaya kızlar sakin olun boşverin dediydim arkadaş kurbanı olmuşum zannımca
evet bence o konu çünkü şikayet edicem diye 5 sayfa kadar yazılmıştı
Başımız neden belada olsun ki? Ne yaptık burda adam mı öldürdük kazen? Neden suçlamayı bize getirdiğini anlamadım ilk mesajda. Herkesin düşüncelerini yazdığı bir platform burası. Yeri geliyor kavga da ediyoruz. Neyse daha bir şey demek istemiyorum. Zaten başımız beladaymış..
Amaç siyaset topiğini kapattırmak bence. O 17 kişinin ismini bekliyoruz sabırsızlıkla. Biz hesap verilemeyecek bir şey yapmadık. Siyaset topiği kapanırsa da bizim yüzümüzden değil kazen. Birileri kapanmasını istediğinden bunu yapıyor.
atatürk'e hakareti de koyacaklar elbette bunda şaşırılacak bir şey yok..
yok canım. daha eski. damat k v nin elini öperse fecii olur r konusu:)Yılbaşı konusu demi
Ya link versenize :26:
atanıp girsek daha fena ama
devlet memurusun devlete nasıl karşı gelirsin diyerekten yani
İyi ki artık etliye sütlüye karışmama kararı aldım
Yoksa kesin benim de çetelem tutulmuştu
Defalarca uyarmamıza rağmen buraya yazarken elinizin ayarı yok 17 kullanıcımızın bilgileri savcılık kanalı ile hafta başında bizden talep edilmiş...
Hadi geçmiş olsun, bizi de yayıncı olarak suçluyorlar binlerce kez uyarmamıza rağmen bizi bu duruma düşürenleri ayakta alkışlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?