Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi de çok merak ediyorum hakaret içeren msjlar ve yazan üyeler kimler ne yazmışlar da şikayet edilmişler

canım,17 kişi..
5 kişi ,hadi 8 9 kişi olsa. hakllısın derim. ama sayıya bak aus. şikayeti eden sırayla gitmiş.

Son düzenleme:

canım, site de verilen ceza ayrı, kraldan çok kralcı arkadaşların resmi yerlere şikayet etmesi ayrı, empati yapmam gerekirse, bu bölüm yüzünden beni ifadeye falan çağırdılar diyelim site sahibi olarak, ben neden buna katlanayım ki, savcılıktan yazı geldi diyelim, onun IP sini bul bunun kini bul geri faxla yolla falan, neden katlanayım, üyelerim siyaset konuşsun diye, çünkü genel anlamda sitenin misyonu zaten siyaset değil

kadın sadece ayakkabı kutusu salladı kendi evinin penceresinden diye kapısına çevik kuvvet dayanmış okumadınız mı haberlerde, memleket böyle bi yer oldu artık
gerçi kazenin bölümü kapatmak gibi bir düşüncesi var mı, onu da bilmiyoruz

Son düzenleme:
Gezi parkında hani ''oraya gitmeyin orası tehlikeli'' vs gibi yazanları da gözaltına almışlardı hatırlıyorsanız
Burayı hayli hayli alırlar yani.

Şuraya arada bir yorum yaparım, onda da siyasi kimliklere hiçbir hakaretim yoktur. Sadece üstü kapalı iğnelerim o kadar.

Ama buna rağmen, nedense 17 kişinin içinde ben de olabilirim düşüncesi oluştu bende. 17 kişi, az bir rakam değil. Ki siyasete de herkes girip yorum yapmıyor BDV gibi.

Eğer listede var isem, hybris'in dediği gibi, bildirmeniz yeterli. Kişisel bilgilerimi IP numarasına gerek kalmadan veririm. Nihayetinde çoğunluk olarak işyerinden giriyorum, iş yerime böyle bir bildiride bulunulmasını istemem.

Hakikaten de Kazen 17 kişiyi söyler misin? Bizler de diken üstünde olmayalım olay sonuçlanana kadar.

Ya da özelden kişilere yazsan da olabilir.:26:

Son düzenleme:
Gezi parkında hani ''oraya gitmeyin orası tehlikeli'' vs gibi yazanları da gözaltına almışlardı hatırlıyorsanız
Burayı hayli hayli alırlar yani.

hatırlamaz mıyız

anacım devlet memuruyum hamileyim bebelerim aç kalacak siyaset yüzünden onu geçtim babam kalpten gidecek kızım anarşik olmuş diye şaka bi yana da bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz

sitedeki savcılarımıza selamlar olsun deyip esprimi yapayım arada..
aus anladın sen beni

Son düzenleme:
Hakikaten de Kazen 17 kişiyi söyler misin? Bizler de diken üstünde olmayalım olay sonuçlanana kadar.

Ya da özelden kişilere yazsan da olabilir.:26:

Evet ikincisi daha iyi olabilir.:44:

Babam başta kızabilir ama belkim arkamda durur ya.:18:

Ben hatırlıyorum tehdit savuran bayanı , sana da anımsatacağım.

Nick abla doğru diyor toplasan yorum yazan 20 kişi var .
17 kişiden biri olduğumu düşünüyorum.
Düşünüyorum lakin kimseye de sövmedim yani hakaret kıstasları ''vurguncu'' tabirimi.
Amaç belli bencede .

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yurt dışındayım hafta başında ofise yazı gelmiş 1-2 ay önceki yazılardan dolayı bütün ekranları capture edip koymuşlar. Bana tarayıp yollayın dedim çok sayfa varmış. Bu arada Atatürk'e edilen hakaretler de var işin içinde...

Döndüğümde detaylı bilgi vereceğim elimde liste yok

Hımm.Demek ki epeydir gözetim altındaymışız.

Halayın başını anarşik bebişim Med çekiyor bence

Garibim ameliyat olacaktı bi de, ah mapıs damlarına mı düşecek şimdi

Kadiş biz de mapısta doğururuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…