- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Burası daha prestijli gözüktü herhal
canım,17 kişi..Hayırrrrrrrrrr
Benim en sevdiğim bölüm burası .
Oky canım , seninde aynı görüşte olduğun halde elinin beğen demeye gitmediği hiç bir yorum olmadı mı burada ?
Benim çoooook oldu .
Birde dediğim gibi bu sayfalarda kurum , kuruluş ve şahıslara zaman zaman hakaret edildi . Karalama oldu . Ölüye de oldu diriye de .
Henüz neyin şikayet edildiğini bilmeden bu kadar savunmak yazılanları bana yanlış geliyor . Hani okur görürüz , yahu yuh bunda da ne var deriz ? Hmmmm hep tek taraflı çalışılmışı görürüz vs... o zaman kızalım tamam . Ama her türlü değere her iki tarafında hakareti , arkasını dolduramayacağı iddiası olmadı mı ? Birinin ya da birilerinin ters gününe denk gelmiş şikayet etmiş.
Senin hassasiyetini anlıyorum . Bu şikayet mevzusu senin bir konunda açılmıştı . O konu ve benzeri konularda , o kişinin olduğunu düşünüyorsun sanırım .
Ben yine de görene ya da bilene kadar , sadece bu siteye gelene kadar ne yorumlar ve yorumcular var demenin dışında yorum yapamam . Ha bir de sitenin her vakit uyarılarını , hassasiyeti asla göz ardı edemem .
sana katılmıyorum chessciğim.
amaç buydu zaten. umarım site bu amaca bazıların ulaşmasına izin vermez. çünkü ağır yorumların mune ve kazeen tarafından anında görüldüğüne ve gereken cezayı verdiklerini gözümle görüyordum
Gezi parkında hani ''oraya gitmeyin orası tehlikeli'' vs gibi yazanları da gözaltına almışlardı hatırlıyorsanız
Burayı hayli hayli alırlar yani.
Hakikaten de Kazen 17 kişiyi söyler misin? Bizler de diken üstünde olmayalım olay sonuçlanana kadar.
Ya da özelden kişilere yazsan da olabilir.:26:
Seni seçtim pikaçuuu
Hakikaten de Kazen 17 kişiyi söyler misin? Bizler de diken üstünde olmayalım olay sonuçlanana kadar.
Ya da özelden kişilere yazsan da olabilir.:26:
hatırlamaz mıyız
anacım devlet memuruyum hamileyim bebelerim aç kalacak siyaset yüzünden onu geçtim babam kalpten gidecek kızım anarşik olmuş diyeşaka bi yana da bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz
sitedeki savcılarımıza selamlar olsun deyip esprimi yapayım arada..
bende aynı şeyi düşünüyorum muhalefet eeden herkesi şikayet etmiş ki zaten edeceğim deyip duruyordu birisi kimdi hatırlayamadım
bizimki bi ifade vermeye bakar çok da önemli değil de önemli olan kk yı yıldırmaya çalışmaları
Ben de kesin 17. kişiyimdir
Ben zaten listenin başında varımdır
Dün vardı bi tane cumhuriyet savcısı, bi danışayım ben o hanımefendiyesitedeki savcılarımıza selamlar olsun deyip esprimi yapayım arada..
aus anladın sen beni
belki bir acı biber süreriz o şikayet eden parmacıklarına
Hee ya kim şikayet etmiş gelip açık yürekle söylese ya
valla kızmıcaz
Arkadaşlar, yurt dışındayım hafta başında ofise yazı gelmiş 1-2 ay önceki yazılardan dolayı bütün ekranları capture edip koymuşlar. Bana tarayıp yollayın dedim çok sayfa varmış. Bu arada Atatürk'e edilen hakaretler de var işin içinde...
Döndüğümde detaylı bilgi vereceğim elimde liste yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?