• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben size 17 kişiyi çıkartırım :27:

Elebaşı kim sırayla yazzz :ssz::ssz:

Arkadaşlar, yurt dışındayım hafta başında ofise yazı gelmiş 1-2 ay önceki yazılardan dolayı bütün ekranları capture edip koymuşlar. Bana tarayıp yollayın dedim çok sayfa varmış. Bu arada Atatürk'e edilen hakaretler de var işin içinde...

Döndüğümde detaylı bilgi vereceğim elimde liste yok

Kazen,Atatürk'e yapılan hakaretler cidden çok fazlaydı..
Demekki şikayet eden kişi-kişiler kapsamlı çalışmışlar.
Bu nasıl bir egodur da şikayete kadar varmış iş..

1-2 ay önce deyince aklıma geldi bi hoca ile ilgili bir konu vardı orada bi savcı abla çıkmıştı ben savcıyım hımmm susun diye bi şeyler yapmıştı tartışmalar olmuştu o konu galiba.
aha benim açtığım konu. hapiste beni ziyarete gelin. lokumumuda birinize emanet edeyim. kedi sever aranıyor:27:

1-2 ay önce deyince aklıma geldi bi hoca ile ilgili bir konu vardı orada bi savcı abla çıkmıştı ben savcıyım hımmm susun diye bi şeyler yapmıştı tartışmalar olmuştu o konu galiba.

Evet damatlarla alakalı konuydu .

17 kişi içinde varsam,lütfen 15 şubattan sonra alın ..
Malum kızımın mezuniyet töreni var,onu göreyim hiç değilse..
Evladından 6 senedir ayrıyım :ssz::ssz:çok görmeyin bunu bana ..

aha benim açtığım konu. hapiste beni ziyarete gelin. lokumumuda birinize emanet edeyim. kedi sever aranıyor:27:

hatta ben sana ve renginaya kızlar sakin olun boşverin dediydim arkadaş kurbanı olmuşum zannımca :60:

evet bence o konu çünkü şikayet edicem diye 5 sayfa kadar yazılmıştı :ssz:

Başımız neden belada olsun ki? Ne yaptık burda adam mı öldürdük kazen? Neden suçlamayı bize getirdiğini anlamadım ilk mesajda. Herkesin düşüncelerini yazdığı bir platform burası. Yeri geliyor kavga da ediyoruz. Neyse daha bir şey demek istemiyorum. Zaten başımız beladaymış..

Amaç siyaset topiğini kapattırmak bence. O 17 kişinin ismini bekliyoruz sabırsızlıkla. Biz hesap verilemeyecek bir şey yapmadık. Siyaset topiği kapanırsa da bizim yüzümüzden değil kazen. Birileri kapanmasını istediğinden bunu yapıyor.

atatürk'e hakareti de koyacaklar elbette bunda şaşırılacak bir şey yok..

İyi ki artık etliye sütlüye karışmama kararı aldım
Yoksa kesin benim de çetelem tutulmuştu :1:

Bu bölümde yazmaktan epey ceza aldım. Ama hakaret ne bana edildi ne ben ettim çoğu polemikti. En son hizmet ediyorsa yesin düşüncesini savunan birine aciz demiştim. Bir bu kimine göre hakaret kapsamına girer. Burada yazan cogu kişi şikayet edilmiş sanırım hepi topu 20 kişi falan yazıyordur.

hatta ben sana ve renginaya kızlar sakin olun boşverin dediydim arkadaş kurbanı olmuşum zannımca :60:

evet bence o konu çünkü şikayet edicem diye 5 sayfa kadar yazılmıştı :ssz:
o konuysa elinde patlar edenin.
şikayet edilecek tek bir mesaj yoktu. şikayet sahibi selamlar canımcığım:16:
öpüldün bak..

Başımız neden belada olsun ki? Ne yaptık burda adam mı öldürdük kazen? Neden suçlamayı bize getirdiğini anlamadım ilk mesajda. Herkesin düşüncelerini yazdığı bir platform burası. Yeri geliyor kavga da ediyoruz. Neyse daha bir şey demek istemiyorum. Zaten başımız beladaymış..

Amaç siyaset topiğini kapattırmak bence. O 17 kişinin ismini bekliyoruz sabırsızlıkla. Biz hesap verilemeyecek bir şey yapmadık. Siyaset topiği kapanırsa da bizim yüzümüzden değil kazen. Birileri kapanmasını istediğinden bunu yapıyor.

atatürk'e hakareti de koyacaklar elbette bunda şaşırılacak bir şey yok..

Benim takıldığım yer de burası.

Biz eleştirdik bazı şeyleri ama Atatürk'e ve silah arkadaşlarına ciddi manada hakaret edildi.

savcılar gündemi bırakmış kk'ya başlamış. malum iş yapmaları lazım. oralar dokunulmaz oldukça buradan bize bulaşırlar işte. hey Allahım ya. düşünmekte suç oldu. tecavüzcüler ortalığı kasıp kavuruyor, yılbaşında taksim sapık doluydu ama biz fikrimizi söyledik ifade verelim!!!!

Defalarca uyarmamıza rağmen buraya yazarken elinizin ayarı yok 17 kullanıcımızın bilgileri savcılık kanalı ile hafta başında bizden talep edilmiş...

Hadi geçmiş olsun, bizi de yayıncı olarak suçluyorlar binlerce kez uyarmamıza rağmen bizi bu duruma düşürenleri ayakta alkışlıyorum.

bende bu kadar tutulan bir sitenin sahipleri olarak hemen bu kadar tirsacaginiza bu isimleri sahiplenmenizi beklerdim. cunku kullanicilar bu siteyi sahiplendigi icin burasi var. sonucta internet denilen mecra ayni zamanda anarsiktir ve kurallar koyulamaz. ki siz bunu cok daha iyi bilirsiniz.

bence bu kadar tedirgin olmak yerine direnmeyi secin, son care olarak isimleri verirsiniz. bir sey cikacagi da yok zaten, ifadeye bile cagrilacagini sanmiyorum.

Back
X