hem belkı kazene iyi davranırsam bende şirinleri ay pardon mavi kürklü olabılırım
Ankara'dan termşnale giderken taksici anlattı face'de yazdığım yazı için kapıma polis geldi dediifadesini alıp serbest bırakmışlar sonra
aman onlar kendilerine baksın
biz neyse de onlar böyle durumda asla paçayı kurtaramaz.
aman onlar kendilerine baksın
biz neyse de onlar böyle durumda asla paçayı kurtaramaz.
aynenNeler yazıyorlar öyle,biz öyle ayıp şeyler yazmıyoruz ama
Bence tam tersi yavrum.
Onlar geyiğe,küfre vuruyo,biz ciddi ciddi eleştiriyoz.
Kazen'e iyi davranırsan mı
Şirinleri unut gülüm, Dalton kardeşlerden biri olma da
Olsun abla, nolur nolmaz..Temkinli olmak lazım..Başımıza geldi çünkü..
Bugün olandan sonra siteye bir daha girmicem diyodum. Ama dayanamadım akşama doğru geri baktım. Bakmasaydım kaç gün evde tebligat beklicektim
aynen
işte bu ülkede haklı hakkımızı savununca anlaşılacağımız bir demokrasi olsaydı biz de korkmazdık.
kızım ne geyiği
10 kelime yazıyorlarsa 8buçuğu küfür
Bugün olandan sonra siteye bir daha girmicem diyodum. Ama dayanamadım akşama doğru geri baktım. Bakmasaydım kaç gün evde tebligat beklicektim
erkek arkadşıma da anlattım gündüz o da diyor sen yoksundur listede
ya da öyle bir liste hiç yokturadmin uyarı olsun diye sizinle dalga geçiyordur dedi
o bile anladı yav siteyle alakası olmadıgı haldeya da erkekler hep aynı eğitimden geçiyor
Ben de babama anlattım keşke gerçek olsa ama sen o kadar yazamazsın, sen varsan listede kesin yalandır diyo
19DisiKartaL03, A m o n r a, acemiperi, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, antikdeniz, April09, aqualilly, aslıcım, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, beztebya, bibiskremversem, BitterKuzucuk, blueworld, BOREAS09, Brownim, bulutefe, cadikazani23, cecenn, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, efsane_merve, EftenPuften, eFuLim, Egem, elifyesiller, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, gonul323, haksever, HanimKelesimiGetir, HayyaL, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kabilarda, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, KRoNiKDeLi, kulitta, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, Meg, menac, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, moonlight_mj4ewr, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, office, pekmez_akilli, Pepe, radyologg, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, sensizask, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, VLDNMRT, yalnizliktandevrenkiralik, yasmi_n, yayaya, yolcu20, y_agmur86, zd86, zxshermine, _laylaylom_, _MedceziR_, agustos72, ameliepoulain, asli85, BenIpek, beyondparadise, bibiskremversem, boylesine, Brownim, Carrie, cicolat, citos2903, Dilay80, DonukPudra, ebruraz, EftenPuften, ehlimana, EsRa1982, E_M_A, FallenAngel, FrapanKoala, gizemli_masum, haksever, HanimKelesimiGetir, hedorlando, idrakyollariiltihabi, ikramaya, Inaccessible_GirL, isyan123, jeanneCdarc, Jelesec, jooker, julia__, kabilarda, kamuran85, KRoNiKDeLi, kulitta, leonela, llazkizi34, NickimTam13Harf, nobody, parkon, pembikk, rabia01, Reputable, sakardeniz, sedaecrin, SehKer, sevcan62, sevde_, sevgidemir, sey_ren, sifaa, solitarywoman, suksuk, superisi96, tanemmmmm, therewasanAngel, TinyLove, tomvejerry, Tweety, VivaForever, xaysex, yolcu20, _meLinDa_
Güzel şakaydı inkar edemem.
ben biliim kimin şikayet ettiğini.
noel baba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?