Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem belkı kazene iyi davranırsam bende şirinleri ay pardon mavi kürklü olabılırım

Kazen'e iyi davranırsan mı
Şirinleri unut gülüm, Dalton kardeşlerden biri olma da

Bugün olandan sonra siteye bir daha girmicem diyodum. Ama dayanamadım akşama doğru geri baktım. Bakmasaydım kaç gün evde tebligat beklicektim

erkek arkadşıma da anlattım gündüz o da diyor sen yoksundur listede
ya da öyle bir liste hiç yoktur admin uyarı olsun diye sizinle dalga geçiyordur dedi
o bile anladı yav siteyle alakası olmadıgı halde ya da erkekler hep aynı eğitimden geçiyor

Son düzenleme:

Ben de babama anlattım keşke gerçek olsa ama sen o kadar yazamazsın, sen varsan listede kesin yalandır diyo

Ben de babama anlattım keşke gerçek olsa ama sen o kadar yazamazsın, sen varsan listede kesin yalandır diyo

işte erkekler birbirinin şakasından bile görmediği halde anlıyor

Feyste bir yorum yazmış biri uyuyan polisin,adama hapis vermişler.

Bence gezi parkı zamanı yazdıklarımızdan bize bir şey olmadıysa daha da olmaz

ahahaha ilk sayfada ciddi soru işaretleri olsa da inanır gibi oldum valla ... ama Kazen böyle ciddi bişey için "bakın naaptınız sizi gidi siziiii" tarzında azcık geyiğe çalan bi konu açsındı....ve hemen son sayfaya baktım...

iyiydi ama...sana da iyi yıllar Kazen ama hala, yine ve herzaman en eli maşalısın...

Bu bölüme ilk defa yaziyorum nasil girerim Listeye Hakim beyyyyy
Hahahaha bu cok iyimis yaaaaa
Yanliz Kazen Abi erken dogumlara sebep olucaktin, yazik arkadaslara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…