Bir ara ben de "Kazen uyarı için yapıyordur." diye düşündüm. Sonra "Ahhh! Keşke öyle olsa. Ciddi bir durum bu , şakası mı olur? " dedim sonra.erkek arkadşıma da anlattım gündüz o da diyor sen yoksundur listede
ya da öyle bir liste hiç yokturadmin uyarı olsun diye sizinle dalga geçiyordur dedi
o bile anladı yav siteyle alakası olmadıgı haldeya da erkekler hep aynı eğitimden geçiyor
Benim de aklıma geldi bu. :18:Valla Kazenin şakası birilerinin aklına karpuz kabuğu sokmamıştır inşallah.
Aman Allah'ım....
Ankara'dan termşnale giderken taksici anlattı face'de yazdığım yazı için kapıma polis geldi dediifadesini alıp serbest bırakmışlar sonra
sen o kadar aktif değilsin bu bölümde ona rağmen korkmussunBir ara ben de "Kazen uyarı için yapıyordur." diye düşündüm. Sonra "Ahhh! Keşke öyle olsa. Ciddi bir durum bu , şakası mı olur? " dedim sonra.
Benim de aklıma geldi bu. :18: Aman Allah'ım.Allahtan feys'te bir şey paylaşmıyorum. Sosyal değil ASOSYAL paylaşım sayfası benimki. Bırak siyaseti başkaca bir şey de paylaşmıyorum. Çevredekilerin zoruyla açtım. Öyle milletle irtibat olsun diye...
Şu şarkıyı hediye ediyorum herkese :)
Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur
Toplasam o öğütleri burdan köye yol olur
Ana baba bacı kardaş dar günümde el olur
Namus belasına kardaş döktüğümüz kan bizim
Namus belasına gardaş yatarız, zindan bizim.
avukatlık bir durum değil ki bu.Güleriz ağlanacak halimize
16 Ara 2008 - Irak'a veda ziyaretinde bulunan George W. Bush, kötü bir sürprizle karşılaştı. Iraklı bir gazeteci “Bu sana veda öpücüğüm köpek” diyerek,
ayakkabı fırlattı.Yumurta atanlar,hakaret edenler her zaman var.Yapılanlar hoş olmasada eyleme uğrayanlar hoşgörülü olmalı.
Beyaz sarayın önünde 30 yıldır bireysel eylem yapan kişi,toplu olarak gelip eylem yapanlar gözaltına alınmıyor.
Bizde Korku Cumhuriyeti yaratıldı ve çok da başarılı oldular.
Sene 2013 balkondan ayakkabının kutusunu gösterdi diye vatandaş gözaltına alındı.Mizah degilerine karikatürler için dava açıldı.
Eleştiri yapanlar her türlü hakarete maruz kaldı.Daha vahim olayları herkes biliyor.
Şimdi sayın Kazen öcünü çok güzel aldı.İnsanlar da haklı olarak korktular.Korkmayanlar siz uğraşmayın ıp falan biz veririz adresimizi diyenlerde vardı .Yazmayanlar güzel eğlendi güldü (polisten değilde ailelerinden korkan,eşinden korkanlara bende güldüm.)
Üzüldüğüm nokta ben daha yazmam eleştirmem denilmesi.Korkmayın Kazen beyin avukatları var savunur hepimizi.
Hakaret etmeden küfürleşmeden yazmaya eleştirmeye devam haydi gençlik yılmayın.Önce özel uçakla umreye gidenleri bir konuşalım.
Ben yaşlıyım önden siz gidin ben arkanızdayım(ayrıca 1980 öncesi biz gitmiştik.)
sen o kadar aktif değilsin bu bölümde ona rağmen korkmussunbir de bizi düşün
...
Yalnız ben yazdığım bir iki basit şeyler bu kadar strese girdim. Hep yazanların yerinde olsam fücceten giderdim galiba...
Bir de olayın şaka olduğunu öğrendikten sonra bu kadar rahat yazıyorum.
Buraya yazamıyordum bile korkudan. Nutkum tutuldu.
canım pro üyeliğim bana hediyeydi ben de geri iade ettim bazı sebeplerden dolayıRengina,
Bak ben de bunu burada yazmıştım zaten.
45. sayfada...
Bu arada senin rengin kırmızı değil miydi?
PRO üye mi ne diyorsunuz işte ondan! :26:
Neden siyah oldun ki?
Buradan anlatamıyorsan özelden yaz.
İmza: Bir senedir sitede bir iki konu dışına çıkmayan, bir cahil gülümsün
Güleriz ağlanacak halimize
16 Ara 2008 - Irak'a veda ziyaretinde bulunan George W. Bush, kötü bir sürprizle karşılaştı. Iraklı bir gazeteci Bu sana veda öpücüğüm köpek diyerek,
ayakkabı fırlattı.Yumurta atanlar,hakaret edenler her zaman var.Yapılanlar hoş olmasada eyleme uğrayanlar hoşgörülü olmalı.
Beyaz sarayın önünde 30 yıldır bireysel eylem yapan kişi,toplu olarak gelip eylem yapanlar gözaltına alınmıyor.
Bizde Korku Cumhuriyeti yaratıldı ve çok da başarılı oldular.
Sene 2013 balkondan ayakkabının kutusunu gösterdi diye vatandaş gözaltına alındı.Mizah degilerine karikatürler için dava açıldı.
Eleştiri yapanlar her türlü hakarete maruz kaldı.Daha vahim olayları herkes biliyor.
Şimdi sayın Kazen öcünü çok güzel aldı.İnsanlar da haklı olarak korktular.Korkmayanlar siz uğraşmayın ıp falan biz veririz adresimizi diyenlerde vardı .Yazmayanlar güzel eğlendi güldü (polisten değilde ailelerinden korkan,eşinden korkanlara bende güldüm.)
Üzüldüğüm nokta ben daha yazmam eleştirmem denilmesi.Korkmayın Kazen beyin avukatları var savunur hepimizi.
Hakaret etmeden küfürleşmeden yazmaya eleştirmeye devam haydi gençlik yılmayın.Önce özel uçakla umreye gidenleri bir konuşalım.
Ben yaşlıyım önden siz gidin ben arkanızdayım(ayrıca 1980 öncesi biz gitmiştik.)
odatv'de bile bazı haberlere yorumları kapattılar ki orada da hakaret yok ciddi eleştiriler var bunu hazmedemeyen de yorumcuları dava ediyor, yoruma kapatmakla çözüm buldular
siyasi fikirler yazılmıyor diye sevinen, neredeyse göbek atacaklar varfırtına öncesi sessizliği bu, asıl korkan korku imparatorluğunu kurandır sonlarını merakla bekliyoruz, sen o zaman gör gürültüyü
Siyaset topiği yılın en sakin gününü yaşıyor ...
Çok sıkıcı bugün burası,uzun süreli bir korkutma oldu
Kimseye hakaret etmedim ama şu bölümde ana muhalefetin başını çekenlerden olduğum için listede kesin adım vardır diye düşündüm,hatta yetişmesi gereken dünya kadar işimin arasında bir de avukat bulma derdine düştüm.Akşam bi geldim,öğrendim ki şakaymış.Şaka olduğunu öğrendiğimde rahatlamam gerekirdi ama öyle olmadı.Bu şakaya inanmış olmamız bile ülkece ne halde olduğumuzun bir kanıtı.Bak yine siyasete girmeden duramadım
Fallenım sen zati girme artık siyasete kuzumParkonum ben halen kendime gelemedim
Hükümete karşı "a" diyenin içeri alındığı, o da yetmezmiş gibi senelerce içeride tutulduğu bir dönemden geçtik/geçiyoruz rozum..
Şakaya gelmez bu işler..
Ben şahsen her kelimemin sonucuna katlanacağımı bildiğim için yazıyorum..Ama ciddi anlamda korkanlar bence siyasete girmemeli.
Bir güruha karşı nefes alsan bile potansiyel örgüt olarak fişlenip içeri alınabilirsin. Bu işler böyle artık bu ülkede.
Dünkü korkunun tek sebebide buydu medim.
Dikkat ettiysen ''acaba bende var mıyım?'' sorusunu soranların tamamı muhalefetti.
Oysaki burda Atatürk hakkında ileri geri konuşanlar bile var,ama onlar üstlerine alnmadı,çünkü Atatürk e değil,muktedire laf etmek suç sayılıyor artık.
Asla hakaret ettiğim veya arkasında duramayacağım bir sözüm olduğu için gocunmadım,artık bu ülkede ayakkabı kutusu gösterdiğinde gözaltına alındığını bildiğim için 17 kişinin içinde varolabileceğimi düşündüm bende.
Ama siyaset topiğinden uzak dururmuyum??Hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?