Micra şakaymış canım sanırım bidahaki sefere artıkSuya düştü
kazen saka yaptigini ogrenince bizler :)
Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.
Pişman olacağınız şeyler yaşamayın emi ...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670936-asabi-kk-uyesi.html
ve
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670994-eli-masali-yonetici.html
bu 2 konuda bana oy veren herkese teşekkür etmek ve yeni yılınızı kutlamak istedim...
bu arada ısrarla bana listede ADIM VAR MI DİYE SORANLAR TÜM SAYFALARI OKUSUN LÜTFEN :)
bol bol da günah alınmıştı, kim şikayet etti biliyoruz diye, komik olmuş biraz: )))
19DisiKartaL03, A m o n r a, acemiperi, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, antikdeniz, April09, aqualilly, aslıcım, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, beztebya, bibiskremversem, BitterKuzucuk, blueworld, BOREAS09, Brownim, bulutefe, cadikazani23, cecenn, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, efsane_merve, EftenPuften, eFuLim, Egem, elifyesiller, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, gonul323, haksever, HanimKelesimiGetir, HayyaL, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kabilarda, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, KRoNiKDeLi, kulitta, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, Meg, menac, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, moonlight_mj4ewr, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, office, pekmez_akilli, Pepe, radyologg, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, sensizask, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, VLDNMRT, yalnizliktandevrenkiralik, yasmi_n, yayaya, yolcu20, y_agmur86, zd86, zxshermine, _laylaylom_, _MedceziR_, agustos72, ameliepoulain, asli85, BenIpek, beyondparadise, bibiskremversem, boylesine, Brownim, Carrie, cicolat, citos2903, Dilay80, DonukPudra, ebruraz, EftenPuften, ehlimana, EsRa1982, E_M_A, FallenAngel, FrapanKoala, gizemli_masum, haksever, HanimKelesimiGetir, hedorlando, idrakyollariiltihabi, ikramaya, Inaccessible_GirL, isyan123, jeanneCdarc, Jelesec, jooker, julia__, kabilarda, kamuran85, KRoNiKDeLi, kulitta, leonela, llazkizi34, NickimTam13Harf, nobody, parkon, pembikk, rabia01, Reputable, sakardeniz, sedaecrin, SehKer, sevcan62, sevde_, sevgidemir, sey_ren, sifaa, solitarywoman, suksuk, superisi96, tanemmmmm, therewasanAngel, TinyLove, tomvejerry, Tweety, VivaForever, xaysex, yolcu20, _meLinDa_
Merhaba ,
siyaset topiğine yazmayan biri olarak bende listedeyim. Hayırlısı. İletişim bilgilerimi istediğiniz anda paylaşabilirim Kazen bey bilgilerinize. İyi akşamlar dilerim.
Karizmayı çizdirdik mi ne ?
Karizmana hiç birşey olmadı canım bu nasıl bir sistem içerisinde olduğumuzun bir sonucu..
Öyle şeyler yaşandı ve yaşanıyorki haliyle korku salınmış içimize.
Gezi olayları zamanında sosyal medya üzerinden gözaltılar oldu hepimiz duyduk yaşadık o dönemi burdaki yorumlarımız üzerinden de suçlanmak olası bir durumdu.Zaten mümkün olabilir diye bu şakaya inandık yok canım daha neleerrrrr demedik.
Evet olmayacak şey değil aslında ne kadar şu an şaka diye sevinsem de...Korkutan evdekilerin tepkisiydi ve ifade vermeye gittiğimde hakaret etmemiş bile olsam olayın aleyhime dönmesiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?