Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yav ben savcıya ifade verceğime şartlamıştım oysa ki....

üzüldüm inan ki

kazen şimdi gördüm benimde ismim var ben siyaset bölümüne hiç uğramadım ya da ateşli bir tartışmaya girmedim ki yazacaktım ki şaka olduğunu okudumyılın ilk sazanları bulundu demek

Aaa ben bile varım listede , oysa ki okurum ama cok yorum yapmam tutarım kendimi .
Neyseki şakaymış

Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.
Pişman olacağınız şeyler yaşamayın emi ...

Gulsem mi uzulsem mi bilemedim :)))

Tesekkurler tesekkurler.. Boyle bir kutlama hayatimizda ilk defa aldik sanirim

bol bol da günah alınmıştı, kim şikayet etti biliyoruz diye, komik olmuş biraz: )))

şahsen ben kendisinden bahsetmedim. fakaaat her yerde "açılıııın ben savcıyım, o suç, bu suç, şikayet ederim, ben onu tanırım, bunu tanımam, o öyle bu böyle değil, bıdı bıdı" derse, herkesin de aklına o gelir pek tabi. hoş kimsenin de onu tınladığı yok ya...

Tebrik ediyorum uzun zamandır böyle bir şakaya maruz kalmadım

Konuyu ilk gördüğümde aklımdan geçenler;
*Kesin bende varım
*Ne yazmıştım ki acaba
*Yok olamam ben kimseye hakaret etmedim arada bir yorum yaptım masumum
*Annem demişti zaten
*İlkay ı alır giderim (alt kat komşum avukat)

Komploya kurban gittim dış güçlerin oyunuydu bu anlamalıydım
Ben oy vermemiştim listede bile yokum yazık diilmi bana

Allahım şaka mıydı bu? Sönük hayatıma bir heyecan gelmişti hayatımda ilk defa ifade vericektim ama ben..

Merhaba ,

siyaset topiğine yazmayan biri olarak bende listedeyim. Hayırlısı. İletişim bilgilerimi istediğiniz anda paylaşabilirim Kazen bey bilgilerinize. İyi akşamlar dilerim.

Ay ben bi de Kazen i direk arayıp sorayım dedim o ara TV bağlamak için firmadan geleceklerdi kapı çaldı hatta kk dan çıktım komple Allahtan kapı çalmış bir de arayıp sorduğumu düşünemiyorum şimdi hayır yani koktuğumu düşünebilirdi korkmak kim ben kim yani

Merhaba ,

siyaset topiğine yazmayan biri olarak bende listedeyim. Hayırlısı. İletişim bilgilerimi istediğiniz anda paylaşabilirim Kazen bey bilgilerinize. İyi akşamlar dilerim.

Yok kardeş yok Kazen oltaya getirdi bizi.

Şakaymış.

Karizmayı çizdirdik mi ne ?

Karizmana hiç birşey olmadı canım bu nasıl bir sistem içerisinde olduğumuzun bir sonucu..
Öyle şeyler yaşandı ve yaşanıyorki haliyle korku salınmış içimize.
Gezi olayları zamanında sosyal medya üzerinden gözaltılar oldu hepimiz duyduk yaşadık o dönemi burdaki yorumlarımız üzerinden de suçlanmak olası bir durumdu.Zaten mümkün olabilir diye bu şakaya inandık yok canım daha neleerrrrr demedik.

Evet olmayacak şey değil aslında ne kadar şu an şaka diye sevinsem de... Korkutan evdekilerin tepkisiydi ve ifade vermeye gittiğimde hakaret etmemiş bile olsam olayın aleyhime dönmesiydi.

konu sabah açılmış, bu konuyla akşamı ettik bugün, ama bence kazen erken açıkladı, geceye kadar süründüreydi iyiydi

bir kaç yorum, bir kaç beğeni yapmışımdır kırık yılın başı.. saygıdeğer birine de şeytan dediydim o aklıma geldi benim de ailemi düşündüm ben de ilk.
neyse, şaka fenaydı ama eğlenceli de oldu.. :) bir yandan da trajikomik bir durum var tabii ortada.
hiç ceza almadım sanırım(siteye üye olduğum zamanlar nedense beynimden silinmiş gibi) ama gördüklerime dayanaraktan oy kullandım. seneye de değişmeyebilir... :)

üyelere, siteye ve ülkemize huzurlu seneler dilerim

Evet olmayacak şey değil aslında ne kadar şu an şaka diye sevinsem de... Korkutan evdekilerin tepkisiydi ve ifade vermeye gittiğimde hakaret etmemiş bile olsam olayın aleyhime dönmesiydi.

Çoğumuz savcı,mahkeme vs..gibi durumlarla muhatap olmadık tv den izliyoruz.
Bir anda içine düşmek ne yaparım endişesi doğurur.Çevremizdekilerin vereceği tepkileri haliyle düşünürüz.
Aslında şu an şaka olarak gülüp geçtiğimiz durum gerçekte olabilirdi.
Bundan sonraki yorumlarımızla ne kendimizi ne kadınlar kulübünü zor duruma sokmamak lazım azami özen göstermek gerekiyor.

şu listeyi görene kadar sadece okudum benim siyasete doğru düzgün yorum yaptığım yokki rahatım biri çıkıp demese eli maşalı yöneticiye oy verenler diye aklıma bile gelmez adımı görünce şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…