- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Çoğumuz savcı,mahkeme vs..gibi durumlarla muhatap olmadık tv den izliyoruz.
Bir anda içine düşmek ne yaparım endişesi doğurur.Çevremizdekilerin vereceği tepkileri haliyle düşünürüz.
Aslında şu an şaka olarak gülüp geçtiğimiz durum gerçekte olabilirdi.
Bundan sonraki yorumlarımızla ne kendimizi ne kadınlar kulübünü zor duruma sokmamak lazım azami özen göstermek gerekiyor.
Ohoo mevzu olmuş bitmiş ben daha yeni görüyorum. Hepsini okumaya üşendim başını, ortasını, sonunu okudum. Velhasılı bir süre önce dedikodu başlığına bir yazı yazmıştım. Çok cesaretlisiniz, klavyenizin ayarı yok hatunlar diye. Beni kimse ciddiye almadı da demek ki yönetici ağabeyin demesi gerekiyormuş yusuf yusuf olmak için :)
"Ehehe şakaymış yav" deyip rahatlayanlar, efendime söyleyeyim "hiçbir şey olmaz rahat olun" diyenler. Oluyor efenim oluyor hiç rahatlamayın siz. Bir ifade verip geçersin işte demişler. Öyle bir ifade verip geçemiyorsun. Evet pek tecrübeliyim :)
İP'nin tespiti, soruşturma süreci, eve tebligatın gelmesi, ifadeyi vermeniz, sonra tekrar soruşturmanın devam etmesi, gerekirse yeniden ifade vermeniz, karakol ve savcılığın ayrı ayrı telefon numaralarından ulaşması, ikisinin de birbirinden haberi olmaması dolayısıyla tekrar tekrar aranmanız, yeniden tebligat gelmesi... Ben bu listeyi daha da uzatabilirim. O bir ifade verip kurtulursun dedikleri şey sizin senelerinizi alır. Ya davaya dönüşür ya da takipsizlik kararı ile dosya kapanır. Ancak sonuç ne olursa olsun seneler sürer. Ömrünüz tükenir. İnternete tövbe edecek kıvama gelirsiniz :)
Yineliyorum klavyenizin ayarı olsun efem :) Geçmiş olsun hepinize. Kazen beyefendiye verdiğim oylar da helal olsun validesinin ak sütü gibi.
umarım mune görmez bu konuyu yoksa sizi gidi klavye delikanlıları sizi diye heryerde dalga geçicek bizle
ohoooo patron bı yandan müdür bi yandan olmaz böyleeeAhhh ahhh bu konuyu sabahtan görmem lazımdı ki, korkuları biraz daha körüklerdim
Az bile yapmış size
Çoğunuz soğuk soğuk terlemiştir ama bir müsibet bin nasihattan iyidir, bu Kazen'in bir şakasıydı ama gerçekte olabilirdi çünkü bazılarınız gerçekten eleştirinin dozunu kaçırıyor, sadece siyasette değil, diğer bölümlerde açılan günlük konularda da ayarı kaçıranlar var.
Unutmayın, sitelerde, nette yazdıklarınızda dava edilmenize sebeptir.
İnternet kanundan muaf bir alan değil.
Yeni yılınız kutlu olsun
Bu arada yeni yıl kutlamaları bitti, artık her kib sitenin "k" tipi mapusuna açılıyor
Ahhh ahhh bu konuyu sabahtan görmem lazımdı ki, korkuları biraz daha körüklerdim
Az bile yapmış size
Çoğunuz soğuk soğuk terlemiştir ama bir müsibet bin nasihattan iyidir, bu Kazen'in bir şakasıydı ama gerçekte olabilirdi çünkü bazılarınız gerçekten eleştirinin dozunu kaçırıyor, sadece siyasette değil, diğer bölümlerde açılan günlük konularda da ayarı kaçıranlar var.
Unutmayın, sitelerde, nette yazdıklarınızda dava edilmenize sebeptir.
İnternet kanundan muaf bir alan değil.
Yeni yılınız kutlu olsun
Bu arada yeni yıl kutlamaları bitti, artık her kib sitenin "k" tipi mapusuna açılıyor
ohoooo patron bı yandan müdür bi yandan olmaz böyleeesana seneye de oy yok muneJim heç kusura bakma oylar bu korkunun üstüne gene kazene
bunları sen mi söylüyorsun tolinim, 1 ay 30 gün, 30 günün çoğunu banlı geçiren, adımı profiline kazıdığım biri olarak o ne özgüven o
bunları sen mi söylüyorsun tolinim, 1 ay 30 gün, 30 günün çoğunu banlı geçiren, adımı profiline kazıdığım biri olarak o ne özgüven o
Yok kardeş yok Kazen oltaya getirdi bizi.
Şakaymış.
ben sizin adınıza sordum ifade verip eve dağılın deme ihtimali yüksekmişmedoyu kesin atarlardı
ben medin o msjına kadar gayet sakindim hatta dalga geçiyordum kendi kendime ama o msjdan sonra azıcık tırsmadım değil
Valla Kazenin şakası birilerinin aklına karpuz kabuğu sokmamıştır inşallah.
abime anlattım o da diyor heal olsun admine gidip teşekkür edeceğim başka türlü yola gemezdin sen diyor ya
Jelom kesin giderdim :)
Totom yeni yer gördü daha, tüm gün koşturdum durdum..
Bu arada kızlar, şaka falan tamam da, bu tür durumları sıkça yaşayabiliriz şu dönemde. Şaşırılacak bir şey değil.. Gezi olaylarında kimlerin nasıl göz altına alındıklarını biliyorsunuz. Yani olmayacak şey değil, basite alınacak durum hiç değil.
Bu öyle "komşunuz gürültü yaptı, şikayet var" diye ifadeye çağırılmaya benzemez.
Siz siz olun, böyle bir durum başınıza geldiğinde avukatsız gitmeyin..Avukatınız gelene kadar karakolda "a" bile demeyin.."Şunu imzala, serbest bırakıcaz" derler..Sakın sakın...Bırakın imzayı, konuşmayı; hiç bir yere dokunmayın bile..
Bilginiz olsun.
Ayrıca bu şakayı da unutmayın unutturmayın, intikam alalım
Ekşide yazısı vardı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?