Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen...Bu sebepten ötürü okypete'in de dediği gibi kendi aramızda bir dil geliştirsek iyi olacak.

Ben sadece sabıka kaydı almaya gittim savcılığa falan,haliyle bilmediği şeyden korkuyor insan.

Bölümünde sıklıkla yazanlardan biri olarak az buçuk bende olabilirim aralarında demiştim ama emsallerİNİ gezi zamanı arkadaşlarım yaşadığı için bişey çıkmaz dedim.Bir sarsmadı değil tabi devlet memuru olarak.Vallahi 'tır' geçti üstümüzden.siyasi gündemli alt mesaj vermezsem çatlarım

Ohoo mevzu olmuş bitmiş ben daha yeni görüyorum. Hepsini okumaya üşendim başını, ortasını, sonunu okudum. Velhasılı bir süre önce dedikodu başlığına bir yazı yazmıştım. Çok cesaretlisiniz, klavyenizin ayarı yok hatunlar diye. Beni kimse ciddiye almadı da demek ki yönetici ağabeyin demesi gerekiyormuş yusuf yusuf olmak için :)

"Ehehe şakaymış yav" deyip rahatlayanlar, efendime söyleyeyim "hiçbir şey olmaz rahat olun" diyenler. Oluyor efenim oluyor hiç rahatlamayın siz. Bir ifade verip geçersin işte demişler. Öyle bir ifade verip geçemiyorsun. Evet pek tecrübeliyim :)

İP'nin tespiti, soruşturma süreci, eve tebligatın gelmesi, ifadeyi vermeniz, sonra tekrar soruşturmanın devam etmesi, gerekirse yeniden ifade vermeniz, karakol ve savcılığın ayrı ayrı telefon numaralarından ulaşması, ikisinin de birbirinden haberi olmaması dolayısıyla tekrar tekrar aranmanız, yeniden tebligat gelmesi... Ben bu listeyi daha da uzatabilirim. O bir ifade verip kurtulursun dedikleri şey sizin senelerinizi alır. Ya davaya dönüşür ya da takipsizlik kararı ile dosya kapanır. Ancak sonuç ne olursa olsun seneler sürer. Ömrünüz tükenir. İnternete tövbe edecek kıvama gelirsiniz :)

Yineliyorum klavyenizin ayarı olsun efem :) Geçmiş olsun hepinize. Kazen beyefendiye verdiğim oylar da helal olsun validesinin ak sütü gibi.

Senin başına ne geldi merak ettim :26:

umarım mune görmez bu konuyu yoksa sizi gidi klavye delikanlıları sizi diye heryerde dalga geçicek bizle

Ahhh ahhh bu konuyu sabahtan görmem lazımdı ki, korkuları biraz daha körüklerdim

Az bile yapmış size
Çoğunuz soğuk soğuk terlemiştir ama bir müsibet bin nasihattan iyidir, bu Kazen'in bir şakasıydı ama gerçekte olabilirdi çünkü bazılarınız gerçekten eleştirinin dozunu kaçırıyor, sadece siyasette değil, diğer bölümlerde açılan günlük konularda da ayarı kaçıranlar var.
Unutmayın, sitelerde, nette yazdıklarınızda dava edilmenize sebeptir.
İnternet kanundan muaf bir alan değil.

Yeni yılınız kutlu olsun
Bu arada yeni yıl kutlamaları bitti, artık her kib sitenin "k" tipi mapusuna açılıyor

İç dünyamda fırtınalar kopuyor şuanda.
okadar hazırlık yaptım kızımın ve benim valizimi hazırladım.

Eşim işten gelince uçak biletini ayarla diyecektim.

Ne hayaller kurdum,uçsuz bucaksız.

Annemi aradım belki türküye'ye geleceğim diye,boşuna sevindi anneciğim.

Oysaki listede ismim dahi vardı.

Sevincim boğazıma takıldı galiba.......

ohoooo patron bı yandan müdür bi yandan olmaz böyleee sana seneye de oy yok muneJim heç kusura bakma oylar bu korkunun üstüne gene kazene

Valla oyum seneye sana müdürüm. Tövbe ettim Kazen'e.

ohoooo patron bı yandan müdür bi yandan olmaz böyleee sana seneye de oy yok muneJim heç kusura bakma oylar bu korkunun üstüne gene kazene

bunları sen mi söylüyorsun tolinim, 1 ay 30 gün, 30 günün çoğunu banlı geçiren, adımı profiline kazıdığım biri olarak o ne özgüven o

bunları sen mi söylüyorsun tolinim, 1 ay 30 gün, 30 günün çoğunu banlı geçiren, adımı profiline kazıdığım biri olarak o ne özgüven o

işte bunlar hep tehdit ama sana genede oy yok ha dersenkı tolincim gel anlaşalım senın ceza puanını 0 layalım o zaman oylar sana bak çevremde geniş ha baktık anlaşamadık muneye selam geyiğe devam

hem belkı kazene iyi davranırsam bende şirinleri ay pardon mavi kürklü olabılırım

abime anlattım o da diyor heal olsun admine gidip teşekkür edeceğim başka türlü yola gemezdin sen diyor ya

Yok kardeş yok Kazen oltaya getirdi bizi.

Şakaymış.

Canı sağolsun kardeş akşam üstü tam işyerinden çıkarken baktım listeye göz gezdirince kk enlerinde kazen e oy verenlermiş gibi geldi isimler ancak emin olamadım :)

açıkçası savcılığa gitmek gözümü korkutmadı. bugüne kadar kozmetik , bdv de birkaç konu , bir de ev için püf noktalarına yazmış biri olarak gerisini savcı düşünsün modundaydım

seneye kk enlerde kazen bey için başka bir başlık daha mı açılsa acaba

ben sizin adınıza sordum ifade verip eve dağılın deme ihtimali yüksekmiş medoyu kesin atarlardı

ben medin o msjına kadar gayet sakindim hatta dalga geçiyordum kendi kendime ama o msjdan sonra azıcık tırsmadım değil

Jelom kesin giderdim :)

Totom yeni yer gördü daha, tüm gün koşturdum durdum..

Bu arada kızlar, şaka falan tamam da, bu tür durumları sıkça yaşayabiliriz şu dönemde. Şaşırılacak bir şey değil.. Gezi olaylarında kimlerin nasıl göz altına alındıklarını biliyorsunuz. Yani olmayacak şey değil, basite alınacak durum hiç değil.

Bu öyle "komşunuz gürültü yaptı, şikayet var" diye ifadeye çağırılmaya benzemez.

Siz siz olun, böyle bir durum başınıza geldiğinde avukatsız gitmeyin..Avukatınız gelene kadar karakolda "a" bile demeyin.."Şunu imzala, serbest bırakıcaz" derler..Sakın sakın...Bırakın imzayı, konuşmayı; hiç bir yere dokunmayın bile..

Bilginiz olsun.

Ayrıca bu şakayı da unutmayın unutturmayın, intikam alalım

Valla Kazenin şakası birilerinin aklına karpuz kabuğu sokmamıştır inşallah.

abime anlattım o da diyor heal olsun admine gidip teşekkür edeceğim başka türlü yola gemezdin sen diyor ya

Eşime anlattım bende ,aman dikkatli ol diyor,napıyım çene durmuyor didim

Ankara'dan termşnale giderken taksici anlattı face'de yazdığım yazı için kapıma polis geldi dedi ifadesini alıp serbest bırakmışlar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…