- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Arkadaşlar bir sakin olun sonuçta herkes ne yazdığını biliyor.
Burası milletin siyaset tartıştığı bir platform hiç birimiz siyasetçi değiliz.
Zaman zaman sinirlerimize hakim olamayıp yazdık bir çoğumuz.
Kimsenin amacının kimseye hakaret etmek olmadığı belli.
(ATATÜRK'e vardırılan hakaretler ayrı değerlendirilmeli ve sorgulanmalı da)
Hem mecliste ne küfürler ne hakaretler ediyorlar birbirlerine bence bişey çıkmaz bunlardan.
Hem zaten birtek KK'da değil uzun zamandır bir çok sosyal site (Face,Twett,ekşi) de bu ve benzeri araştırmaların yapıldığını duymuştum.
Ben en çok medcezire güldüm,rahat olun telaş etmeyin diyor ama en çok telaşıda kendi yaptı
Oyyyyyy koptum varyaaaaa
Bende sürekli kendimi hep admin olarak görüyorum rüyamda
Site benimmiş sanki
Durmak yok diyon yaniii
Ayyyy medim yaa bide avukatınızla gidin diyordu
Belki editör olursun ablam.Oyyyyyy koptum varyaaaaa
Bende sürekli kendimi hep admin olarak görüyorum rüyamda
Site benimmiş sanki
Durmak yok diyon yaniii
Beynini yediğim arkadaşlardan birisi de Pelin, sağ olsun teselli etti beni.Ben zaten en başından beri böyle birşeyin olabileceğine inanmamıştım ki haklıda çıktım.
Sosyal siyasal bir çok site varken ve bu konular konuşuluyorken burda yazan 17 kişinin dikkat çekeceğini düşünmemiştim.
Korkan bir kaç arkadaş oldu onlara geçmiş olsun diyorum :) Aramızdan farklı konularda, farklı düşünceler çıkarda ispiyoncu çıkacağını zaten hiç aklıma getirmemiştim burası KK hepimiz kadınız neticede kavgada ederiz, barışırızda aynı düşüncede birleşir farklı düşüncelerde ayrışırız :) insan olmamızın gereğidir zaten bu :)
Hepimiz birbirimizin fikirlerine saygılı olursak ve bu saygı çerçevesinde doğrularımızı savunabilirsek korkacağımız hiç birşey olmaz.
abla hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum hahahaha :) durmak yok yola devam
Hatun siyaset topiklerinin demirbaş yorumcularından,üzerine alındı neyapsınAyyyy medim yaa bide avukatınızla gidin diyordu
ben medin o msjına kadar gayet sakindim hatta dalga geçiyordum kendi kendime ama o msjdan sonra azıcık tırsmadım değil
Belki editör olursun ablam.
Belki de bir MUNE olursun.
Beynini yediğim arkadaşlardan birisi de Pelin, sağ olsun teselli etti beni.
Yalnız ben yazdığım bir iki basit şeyler bu kadar strese girdim. Hep yazanların yerinde olsam fücceten giderdim galiba...
Bir de olayın şaka olduğunu öğrendikten sonra bu kadar rahat yazıyorum.
Buraya yazamıyordum bile korkudan. Nutkum tutuldu.
Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.
Pişman olacağınız şeyler yaşamayın emi ...
Hatun siyaset topiklerinin demirbaş yorumcularından,üzerine alındı neyapsın
Korktu bozuntuyada vermiyor
123 ziyaretciZiyaretcii baciilaar uye olunda iki dalgad a sizinle gecsin kazen
Saka biyana kizlar oyle ziyaretle olmaz buyryn kk kapisi sizede acik
Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.
Pişman olacağınız şeyler yaşamayın emi ...
Beğenen arkadaşlar da bütün gün buradaydı,tek kelime etmediler.
Bence bu daha komik.
Bendim mesela özel mesajla sorunlardan birisi.Belliydi ama boyle bisey cikacagi :))
Ayrıca ben ne korkucam yahu, disarda işlerini hallwdiyirum hala..özel mesajlar geldi..cidden panik yapan arkadaşlar oldu onlara ithafen yaZdim..gerçek olsaydi gider verirdik ifademizi..basim ne belalardan dondu ..aliskinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?