Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben zaten en başından beri böyle birşeyin olabileceğine inanmamıştım ki haklıda çıktım.
Sosyal siyasal bir çok site varken ve bu konular konuşuluyorken burda yazan 17 kişinin dikkat çekeceğini düşünmemiştim.
Korkan bir kaç arkadaş oldu onlara geçmiş olsun diyorum :) Aramızdan farklı konularda, farklı düşünceler çıkarda ispiyoncu çıkacağını zaten hiç aklıma getirmemiştim burası KK hepimiz kadınız neticede kavgada ederiz, barışırızda aynı düşüncede birleşir farklı düşüncelerde ayrışırız :) insan olmamızın gereğidir zaten bu :)
Hepimiz birbirimizin fikirlerine saygılı olursak ve bu saygı çerçevesinde doğrularımızı savunabilirsek korkacağımız hiç birşey olmaz.

Bende varım listede siyaset topiginin oldugundan bile haberim yok derken sayfaları ilerletince ne oldugunu anladım cok tırstım yaaa:18::18::18:

Oyyyyyy koptum varyaaaaa
Bende sürekli kendimi hep admin olarak görüyorum rüyamda
Site benimmiş sanki

Durmak yok diyon yaniii
Belki editör olursun ablam.
Belki de bir MUNE olursun.

Beynini yediğim arkadaşlardan birisi de Pelin, sağ olsun teselli etti beni.
Yalnız ben yazdığım bir iki basit şeyler bu kadar strese girdim. Hep yazanların yerinde olsam fücceten giderdim galiba...

Bir de olayın şaka olduğunu öğrendikten sonra bu kadar rahat yazıyorum.
Buraya yazamıyordum bile korkudan. Nutkum tutuldu.

123 ziyaretci Ziyaretcii baciilaar uye olunda iki dalgad a sizinle gecsin kazen
Saka biyana kizlar oyle ziyaretle olmaz buyryn kk kapisi sizede acik

ben medin o msjına kadar gayet sakindim hatta dalga geçiyordum kendi kendime ama o msjdan sonra azıcık tırsmadım değil

Bide o kadar ciddi yazmışki yafrum benim yaa

Ağzından bal damlıyor varyaaa :13:

adım varmı diye soran kadına, korkanlara gülenler vardır ama Türkiye'nin gerçeği bu korku imparatorluğu oluştu

(siyasete tam gaz devam)

Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.
Pişman olacağınız şeyler yaşamayın emi ...

Seninki zaytung haber ajansı gibi oldu ama ahahahhah

kazen saka yaptigini ogrenince bizler :)

Eklentiler

• $1388676004408.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
Belliydi ama boyle bisey cikacagi :))
Ayrıca ben ne korkucam yahu, disarda işlerini hallwdiyirum hala..özel mesajlar geldi..cidden panik yapan arkadaşlar oldu onlara ithafen yaZdim..gerçek olsaydi gider verirdik ifademizi..basim ne belalardan dondu ..aliskinim

Bendim mesela özel mesajla sorunlardan birisi.
Zira MEDCEZİR , "daha önce başıma geldi." dedi.
Yardım istedim.
(Allah'ım sanki listede adım var ya , ifade vermem kusur kaldı. )

Dipnot: Ben MEDCEZİR'in korktuğunu düşünmedim hiç, bilakis gayet soğukkanlı davrandı bence.
Dipdibenot : 40 güne kadar ölürsem KAZEN'den biline... Bu ne korku salmaktır yüreklere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…