• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya zati eskisi kadar takılmıyorum siyasette falan ama
daha da tövbe :27:

zaten oluyor böyle olaylar ama:31:

Tabiki ciddi olursak Türkiyede artik düsünce özgürlügü yokki (ki zaten hiç bir zaman olmadi). Isin ciddi tarafina bakarsak millet buna gerçek hayat örnekler var diye (gazeticeler vb) hemen inandilar ne yazikki.

Bazı arkadaşların hevesi kursaklarında kaldı sanırım,nerdeyse zil takıp oynacaklardı bizim gibi düşünmeyener mapıslara düşecek diye.:27:

Zaten bu siteden dolayi daima mapusa giriyoruz. Ben yeni bir üye olarak 2 defa mapusa girdim :ssz:

Son düzenleme:
Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.
Pişman olacağınız şeyler yaşamayın emi ...

Bazı arkadaşların hevesi kursaklarında kaldı sanırım,nerdeyse zil takıp oynacaklardı bizim gibi düşünmeyener mapıslara düşecek diye.:27:

Manidar olmuş hayatım :27::27: öyle dendi

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670936-asabi-kk-uyesi.html
ve
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670994-eli-masali-yonetici.html

bu 2 konuda bana oy veren herkese teşekkür etmek ve yeni yılınızı kutlamak istedim...

bu arada ısrarla bana listede ADIM VAR MI DİYE SORANLAR TÜM SAYFALARI OKUSUN LÜTFEN :)

Tamam suçluyum itiraf ediyorum oy verdim :27::27:

Tabiki ciddi olursak Türkiyede artik düsünce özgürlügü yokki (ki zaten hiç bir zaman olmadi). Isin ciddi tarafina bakarsak millet buna gerçek hayat örnekler var diye (gazeticeler vb) hemen inandilar ne yazikki.

Zaten bu siteden dolayi daima mapusa giriyoruz. Ben yeni bir üye olarak 2 defa mapusa girdim :ssz:

6 yıldır burdayım 4 kerecik mapısa düştüm :ssz::ssz:

kazen ben oy vermedim üçbuçuk attım olmuyo ama bi teşekkürüm bile yok mune'yi seçenlere de ödül istiyoruz :60:

Bu arada en çok kocam beni boşayacak lütfen adım var mı ? diye 3 kez soran arkadaşınıza saygılarımı sunuyorum.

konu açıldığında görseydimm inanırdımm bende yaa..1 ayda 3 kez mapısa düşünce insan kendinen şüphe eder ama ben siyaset bölümüne hiç girmediğimdennn atlamazdımm sanırım..
ama kazenn tebriklerimii sunuyorummm cidden sazan avını açtınnnn:9::9:
kocam beni boşauacakmıııı:9::9::9: buda iyiymişşş

Bu korku herkese yettide arttı bile:))

Sizde kabul edin kazen elinizde maşa varmış yani :) hemde kuzine sobası maşasından :D

..
mesaj tekrarı ...

Son düzenleme:

İşin ciddi tarafıda var elbette,demekki birşey yazacaksak 1000 kere düşünüp öyle yazmamız lazım..

bol bol da günah alınmıştı, kim şikayet etti biliyoruz diye, komik olmuş biraz: )))

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670936-asabi-kk-uyesi.html
ve
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670994-eli-masali-yonetici.html

bu 2 konuda bana oy veren herkese teşekkür etmek ve yeni yılınızı kutlamak istedim...

bu arada ısrarla bana listede ADIM VAR MI DİYE SORANLAR TÜM SAYFALARI OKUSUN LÜTFEN :)

Of ama ya :1:
Migren'im azdı yeminle...:ssz:

Bir de ben bu gece rüyamda tüm KK kadınlarını bir arada görmüştüm.
Bir de EGEMEN BAĞIŞ'ın arabasında bir yere gidiyordum.

Allah'ım dedim rüyam çıktı. :9:

Akşama kadar bu konudan kafamı kaldırmadım. Doğru düzgün iş yapamadım. Öğle yemeğimi 15.00'te yedim. Stresten ne yemek istedi canım ne bir şey!

Birkaç arkadaşın beynini yedim (buradan) özel mesajla... Haklarını helal etsinler lütfen! :34:

Hayır, siyasete çok bulaşmadım da... Son günlerde bir iki bir şey yazdım. Onlar da sivri değildi. Empati de yapmıştım oysaki. :15:

Daha "siyaset" konusuna yazmak mı? :1: Önünden geçmem bence... Bu korku bana yeter...
Geçen de bir siteye yaptığım yorum için arkadaşım aramıştı. "Bizi savcılığa vermişler." diye... Bu iki oldu.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de sıç(r)ar... :17:

Kazen Bey, ben size oy vermedim. Mune'ye de oy vermedim. O konuda oy kullanmadım.
Bari size özelden sorduğumda çaktırmadan bana söyleseydiniz.
Migrenim azdı yeminle... Elim ayağım buz kesti.
Ben kendi halinde halim selim bir kızım. Anarşiklik neyime? :1:
İnsanların bariz kötü bir şey yaptığını görsem bile "vardır bir nedeni" - "vardır bir bildiği" der geçerim. (bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama büyük konuşmaktan ağzım yandığı için yorum bile yapamıyorum artık. :ssz:)

Olayın gerçek olmamasının sevincine o kadar kapıldım ki KAZEN'e kızmıyorum bile...
:1: (Anlayın ne kadar tırsmışım.)

İmza: Aynalı Sazan Gülümsün :1:

Nasil yani anlamadim..

Siteyimi sikayet etmis o kisiler yoksa yazdiklari yorumlardan dolayi savcilik sizden bilgilerinimi istedi:26:

Of ama ya :1:
Migren'im azdı yeminle...:ssz:

Bir de ben bu gece rüyamda tüm KK kadınlarını bir arada görmüştüm.
Bir de EGEMEN BAĞIŞ'ın arabasında bir yere gidiyordum.

Allah'ım dedim rüyam çıktı. :9:

Akşama kadar bu konudan kafamı kaldırmadım. Doğru düzgün iş yapamadım. Öğle yemeğimi 15.00'te yedim. Stresten ne yemek istedi canım ne bir şey!

Birkaç arkadaşın beynini yedim (buradan) özel mesajla... Haklarını helal etsinler lütfen! :34:

Hayır, siyasete çok bulaşmadım da... Son günlerde bir iki bir şey yazdım. Onlar da sivri değildi. Empati de yapmıştım oysaki. :15:

Daha "siyaset" konusuna yazmak mı? :1: Önünden geçmem bence... Bu korku bana yeter...
Geçen de bir siteye yaptığım yorum için arkadaşım aramıştı. "Bizi savcılığa vermişler." diye... Bu iki oldu.
Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de sıç(r)ar... :17:

Kazen Bey, ben size oy vermedim. Mune'ye de oy vermedim. O konuda oy kullanmadım.
Bari size özelden sorduğumda çaktırmadan bana söyleseydiniz.
Migrenim azdı yeminle... Elim ayağım buz kesti.
Ben kendi halinde halim selim bir kızım. Anarşiklik neyime? :1:
İnsanların bariz kötü bir şey yaptığını görsem bile "vardır bir nedeni" - "vardır bir bildiği" der geçerim. (bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama büyük konuşmaktan ağzım yandığı için yorum bile yapamıyorum artık. :ssz:)

Olayın gerçek olmamasının sevincine o kadar kapıldım ki KAZEN'e kızmıyorum bile...
:1: (Anlayın ne kadar tırsmışım.)

İmza: Aynalı Sazan Gülümsün :1:

Bak sen bide makam araçlarında gidiyorsun haaa :27::27:
Helal olsun anacım ne demek :13:

aşağıda 94 ziyaretçi var of of rezülü rüsva olduk:ssz::ssz::1:

Bak sen bide makam araçlarında gidiyorsun haaa :27::27:
Helal olsun anacım ne demek :13:
Hem de arabayı EGEMEN BAĞIŞ kullanıyordu. Ben de sağ koltukta... Uyukluyordum.
Ben başka birisinin arabasındayım sanıyorum. (kimin sanıyorsam artık. :1:)
Anam bir bakıyorum Egemen Bağış kullanıyor arabayı. :53:

Bir de tüm KK hatunları bir yerde toplanmıştık.
Benim rüyalarım da genelde çıkar. Allah'ım dedim. Kesin rüyam çıktı.
:53:

Yine de buna çıktı rüyam. Tüm KK hatunları sabahtan beri buradayız. Toplanmışız. :40:

kazen şaka mı yapmış :27:

aman erken doğum yapcektim nerdeyse ama durmak yok anarşik yorumlara devam :60:

ahhhhahahahhahahahahahahahah :))))

Neyse ben 10dakika keklenmis oldum :9:

kazeeenn 350.bin kadinla saka olmaazz kistiririz seni biyerde valla :))

Hem de arabayı EGEMEN BAĞIŞ kullanıyordu. Ben de sağ koltukta... Uyukluyordum.
Ben başka birisinin arabasındayım sanıyorum. (kimin sanıyorsam artık. :1:)
Anam bir bakıyorum Egemen Bağış kullanıyor arabayı. :53:

Bir de tüm KK hatunları bir yerde toplanmıştık.
Benim rüyalarım da genelde çıkar. Allah'ım dedim. Kesin rüyam çıktı.
:53:

Yine de buna çıktı rüyam. Tüm KK hatunları sabahtan beri buradayız. Toplanmışız. :40:

Oyyyyyy koptum varyaaaaa :60: :60:
Bende sürekli kendimi hep admin olarak görüyorum rüyamda :27::27:
Site benimmiş sanki :27::27:

kazen şaka mı yapmış :27:

aman erken doğum yapcektim nerdeyse ama durmak yok anarşik yorumlara devam :60:

Durmak yok diyon yaniii :52::52:

Back
X