Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de eşime dedim telde bir ihtimal bende olabilirim o kişilerin arasında diye adam hiç şaşırmadı bile,

dedim ki sen o kadar senedir tartışıyorsun ediyosun başına birşey gelmedi bula bula beni buldu diye ben sen gibi sazanmıyım dedi

ama adam haklı çıktı hakkaten bir sazanlık varmış.

şaka olduğunu gördükten sonra bana hiç çekici gelmediiii

ama iyi keklemişş haaa...valla bende yutardımmmm

Akıllı arkadaşım benim
Daha 5. sayfada anlamış bu işin içinde bir iş olduğunu
Bende sözde cin geçinirim,kendim inandığım yetmiyo,senide ikna etmişim olayın gerçekliğine
Ne kadan cinim be

bende sazanım

adımı görünce kısa süreli kalp krizi geçirdim.
ama ben hiç siyaset konuşmadım kiiiii diye bögürdüm.
jetonum düştüAllah'ımömrüm gittigelecek sene oyum gene kazen abiyeelinden maşası düşmüyo

açıkçası hiç şaşırmadım. gezi olaylarında burda yazılan güya özgürce düşüncelerini ifade etme adı altında yalan yanlış şeyler yazanlar yüzünden bu siteden soğumuştum ve aylarca girmedim uzak kaldım bu tür yorumları görmemek için... eh, herkes kendinden sorumlu, yazdıklarından sorumlu, gidip ifade verecekler bu durumda yapacak birşey yok

Micra şakaymış canım sanırım bidahaki sefere artık Suya düştü

Son düzenleyen: Moderatör:
#dirensazan

Hepimiz sazaniz, her yer sazan!

Son düzenleme:

Demi ofisim hemde topiğine göz kulakoluyoruz torpilde geçer bize müdürüm

umarım mune görmez bu konuyu yoksa sizi gidi klavye delikanlıları sizi diye heryerde dalga geçicek bizle

Bazı arkadaşların hevesi kursaklarında kaldı sanırım,nerdeyse zil takıp oynacaklardı bizim gibi düşünmeyener mapıslara düşecek diye.

Korkan,tırsan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dışarıdan sabahtan beri okuyorum çok üzülmüştüm bir yandan bende beğenilerim le siyaset topiğin de olduğumdan acaba bende beğeni yaptığım için listede var mıyımdır diye kafa batlatıyordum

Kazenin yayınladığı listeyi görünce ahanda jelesec yani ben dedim :18::18: neyse okudum yazılanları rahatladım hımmm ben sizin adınıza sordum ifade verip eve dağılın deme ihtimali yüksekmiş medoyu kesin atarlardı

tüh her ikisindede sana oy vermişimde yanlış oldu benim farem kayıyo arada yanlış yere tıklıyoyoksa ben sana hiç oy verirmiyim kazen abii
çevir kazı yanmasın yanmasında yanmasın lalala lalala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…