• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet, oda aklima gelmedi degil. Bir daha böyle bir topik açildiginda artik hiç kimse inanmaz :9:

Zaten bu topiki okudugumda adima melih gökçek gelmisti, demekki onun gibi insanlar varmis diye :9:
olmaz mı yav aleni tehdit edilmiştik gecen gün :6:
med,sana dedim değilmi. . şakaymış bak. :1:

valla monayla az önce mesajlastık biz de acaba kazen bizi tufaya mı getiriyor diye :9:

Son düzenleme:
Eşime olayı anlatmıştım oh olsun ben başa çıkamadım artik gör gününü demişti eski bir hökümet sempatizani olarak.:27:
Şakaymis diye aradım şimdi de derin bi oh çekti. Ciddi ciddi mapıslara düşecegimi düşünüyor adam nasıl muhalefetsem artik :51:

Geçen banlydım eşim diyorkş gene ne yaptında ceza aldın,adam biliyor çenem durmuyor :27:

Yine oy vericem seneye Kazen sana yine direnicem :52:

o değil şimdi bu olay yok diye karşıtlar üzüldü yav :9::9:

Ben de şimdi seni gebe bir kadını korkutup erken doğum riskine sebep olmaktan ötürü şikayet edeyim mi Kazen,

tutmayın beni savcıya gidiyorum ben burda bi savcı vardı nerde o?

Ben de şimdi seni gebe bir kadını korkutup erken doğum riskine sebep olmaktan ötürü şikayet edeyim mi Kazen,

tutmayın beni savcıya gidiyorum ben burda bi savcı vardı nerde o?

şekerim o yakın çevresinden başkasının davasına bakmıyor
şansına küs :6:

Belki yazılmıştır bilmiyorum çünkü daha 5. sayfadayım.

Ama Kazen'in yurtdışındayım döndüğümde bakacağım şeklinde açıklamasını gördükten sonra ciddi birşey olmadığı bence ortaya çıktı.

Böylesine büyük bir sitenin (tıklanma rekoru kıran, keza reklam alan) her ne kadar avukatları olsa da insan yurtdışında bir dk duramaz atlar gelir yada ilgili yazı scan edilir maillenir.

"Geldiğimde göreceğim" deniyorsa olsa olsa (bence) sadece basit bir uyarıdır.

Ciddi birşey olsaydı çoktan kapımızı tıklamışlardı.

Akıllı arkadaşım benim:27:
Daha 5. sayfada anlamış bu işin içinde bir iş olduğunu:ssz:
Bende sözde cin geçinirim,kendim inandığım yetmiyo,senide ikna etmişim olayın gerçekliğine :60::60:
Ne kadan cinim be:60:

intikam soğuk yenen bir yemekmiş :60: bence beni Angelina Jolie dava etmiş olabiler, kıskanmıştım Brad'e aldığı adayı sonra da siyaset topiklerine düşmüştüm onun yüzünden :27: seneye oyumu Muneye vereceğim en azından o sadece mapusa atıyor bizi :9:

Ben tedirgin olmadım da sinirlendim , demiştim baştada sözlerim için suçlancaksam hay hay .
Soymadım çırpmadım adam öldürmedim de ee napalım :52:

Back
X