- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
ben tek başıma mı eğlendim yahu, sanırım öyle olmuş![]()
Yok yok ben de cok eğlendim. Güldüm gülerken düşündüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tek başıma mı eğlendim yahu, sanırım öyle olmuş![]()
olmaz mı yav aleni tehdit edilmiştik gecen günEvet, oda aklima gelmedi degil. Bir daha böyle bir topik açildiginda artik hiç kimse inanmaz
Zaten bu topiki okudugumda adima melih gökçek gelmisti, demekki onun gibi insanlar varmis diye![]()
med,sana dedim değilmi. . şakaymış bak.![]()
olmaz mı yav aleni tehdit edilmiştik gecen gün
valla monayla da biz az önce mesajlastık biz de acaba kazen bizi tufaya mı getiriyor diye![]()
Eşime olayı anlatmıştım oh olsun ben başa çıkamadım artik gör gününü demişti eski bir hökümet sempatizani olarak.
Şakaymis diye aradım şimdi de derin bi oh çekti. Ciddi ciddi mapıslara düşecegimi düşünüyor adam nasıl muhalefetsem artik![]()
Gözümden yaşlar geldi artık gülecem diye
Kazen'in intikamı bölüm 1senmisin oy veren
Geçen banlydım eşim diyorkş gene ne yaptında ceza aldın,adam biliyor çenem durmuyor![]()
Kazen işte
bayılır insanları tedirgin etmeye![]()
iyi reyting aldı ama.![]()
Benim de aynısını annem diyo.![]()
Ben de şimdi seni gebe bir kadını korkutup erken doğum riskine sebep olmaktan ötürü şikayet edeyim mi Kazen,
tutmayın beni savcıya gidiyorum ben burda bi savcı vardı nerde o?
Belki yazılmıştır bilmiyorum çünkü daha 5. sayfadayım.
Ama Kazen'in yurtdışındayım döndüğümde bakacağım şeklinde açıklamasını gördükten sonra ciddi birşey olmadığı bence ortaya çıktı.
Böylesine büyük bir sitenin (tıklanma rekoru kıran, keza reklam alan) her ne kadar avukatları olsa da insan yurtdışında bir dk duramaz atlar gelir yada ilgili yazı scan edilir maillenir.
"Geldiğimde göreceğim" deniyorsa olsa olsa (bence) sadece basit bir uyarıdır.
Ciddi birşey olsaydı çoktan kapımızı tıklamışlardı.
şekerim o yakın çevresinden başkasının davasına bakmıyor
şansına küs![]()
o değil şimdi bu olay yok diye karşıtlar üzüldü yav![]()
maalesefYemin et![]()
Evet ya, garibanlarim, sonunda anarsiklari yakaladik duygusuna kapilmislardi![]()
Adımı listede görünce bir titreme geldi halende bulanık görüyorum![]()