Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet, oda aklima gelmedi degil. Bir daha böyle bir topik açildiginda artik hiç kimse inanmaz

Zaten bu topiki okudugumda adima melih gökçek gelmisti, demekki onun gibi insanlar varmis diye
olmaz mı yav aleni tehdit edilmiştik gecen gün
med,sana dedim değilmi. . şakaymış bak.

valla monayla az önce mesajlastık biz de acaba kazen bizi tufaya mı getiriyor diye

Son düzenleme:

Geçen banlydım eşim diyorkş gene ne yaptında ceza aldın,adam biliyor çenem durmuyor

Yine oy vericem seneye Kazen sana yine direnicem

o değil şimdi bu olay yok diye karşıtlar üzüldü yav

Ben de şimdi seni gebe bir kadını korkutup erken doğum riskine sebep olmaktan ötürü şikayet edeyim mi Kazen,

tutmayın beni savcıya gidiyorum ben burda bi savcı vardı nerde o?

Ben de şimdi seni gebe bir kadını korkutup erken doğum riskine sebep olmaktan ötürü şikayet edeyim mi Kazen,

tutmayın beni savcıya gidiyorum ben burda bi savcı vardı nerde o?

şekerim o yakın çevresinden başkasının davasına bakmıyor
şansına küs

Akıllı arkadaşım benim
Daha 5. sayfada anlamış bu işin içinde bir iş olduğunu
Bende sözde cin geçinirim,kendim inandığım yetmiyo,senide ikna etmişim olayın gerçekliğine
Ne kadan cinim be

intikam soğuk yenen bir yemekmiş bence beni Angelina Jolie dava etmiş olabiler, kıskanmıştım Brad'e aldığı adayı sonra da siyaset topiklerine düşmüştüm onun yüzünden seneye oyumu Muneye vereceğim en azından o sadece mapusa atıyor bizi

Ben tedirgin olmadım da sinirlendim , demiştim baştada sözlerim için suçlancaksam hay hay .
Soymadım çırpmadım adam öldürmedim de ee napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…