- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
yok artık işte o zaman kesin kalpten küt diye giderim![]()
sayın apo, dememiz gereken günlerden geçiyoruz canım, hakaret suç olur tabii ki de
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artık işte o zaman kesin kalpten küt diye giderim![]()
Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor .
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .
Kazen Ip adreslerimizi vermeden bizi bilgilendirirseniz seviniriz..
Zira çoğumuzun işyerinde problem yaşaması olası..,
Tari ve mona, yaptığınız listeleri bilerek mi yaptınız, yoksa atıyomusunuz?
Ben ciddi yok muyum
sayın apo, dememiz gereken günlerden geçiyoruz canım, hakaret suç olur tabii ki de
Abla bu liste ütopik tamamen hayal ürünüdür.
Gerçek değil tahmin sadece.
Evet bencede ip verilmeden bilgilendirilsin .
Keza ben 10 yerden kk ya girdim .
Yahu harbiden bazı arkadaşlar bu başlık altında yazıp çıkıyormuş herhalde sadece .
Öylesmileylı ile yazılan mesajlarınız mı söz konusu sizce ?
Konuları ve yapılan yorumları çabuk unutuyoruz ya da göz ucu ile okuyoruz sanırım .
Şahıslara hakaret edildi . Kaynağı ve delili olmayan iddialarda bulunuldu hatta idealarda da bulunulduAtatürk e de hakaret edildi , başbakana da , geçmiş başbakanlara da , askere de . Hele kurum ve kuruluşlara özel başlıklar açıldı , mit müsteşarı gibi bilgiler paylaşıldı .
Bir şikayet var ise , bu paylaşılan fikirlere değil yani . Öyle ise de savcılık bunun için adam çağırırsa gülerim . İadeyi itibar isteriz hatta
Halayın başını anarşik bebişim Med çekiyor bence
Garibim ameliyat olacaktı bi de, ah mapıs damlarına mı düşecek şimdi
Kadiş biz de mapısta doğururuz artık
Ayy belki size yalan gelecek...
2 gün evvel rüyamda 8 saat nezarette kalıyordum.Düş olmadan iş olmuyor vesselam.![]()
Ayy belki size yalan gelecek...
2 gün evvel rüyamda 8 saat nezarette kalıyordum.Düş olmadan iş olmuyor vesselam.![]()
emekli ablamız ayakkabı kutusu salladı diye kapıya çevik kuvvet dayanıyor, sanırsın ki ayakkabı kutusuyla suikat yapacak,memleket levent kırca parodilerine döndü
asıl peşine düşülmesi gerekenlerin peşine düşülemiyor şu son bir haftadır görüldüğü gibi, ancak sıradan vatandaşa güç yetiyor herhalde![]()
Hadi beyanında kimler vardı iyi düşün mona:18:
kaynağı belli olmayan şeyler paylaşıldı diye kkddaki sıradan vatandaş savcılığıma çağrıldı.
_sen
kk üyesi
_efenim
_sen şimdi bunu mu paylaştın.
_ivitt efenim.
_nereden bilinn bunu.
_efenim
gaztede yazmışlardı. bende gaztede okudum konu açtım efenimm.
_oldumu üye,gaztede her gördüğün şeyin konusunu açma..önce git adam tut sen aylarca araştır öyler konu aç. olmasz.
_piki efenimm.bundan sonra bizzat ben araştırcam,iz sürecemmm efenimmm
![]()
Yahu benim kastettiğim '' kaynak '' konu açıp altına link paylaşmamak değil ki.
Neyse , ben anlatamıyorum galiba . Liste açıklanınca anlarız beraber .
Yahu benim kastettiğim '' kaynak '' konu açıp altına link paylaşmamak değil ki.
Neyse , ben anlatamıyorum galiba . Liste açıklanınca anlarız beraber .