• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düşünce suçundan girenleri farklı koğuşlara alıyorlar demi ? :26::44:

Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor . :52::52:
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .

Onların yaptıkları kurtarırmı kk yı.Onlarında mahkemelik olup olmadıklarını bilemeyiz ki

Kazen Ip adreslerimizi vermeden bizi bilgilendirirseniz seviniriz..
Zira çoğumuzun işyerinde problem yaşaması olası..,

Tari ve mona, yaptığınız listeleri bilerek mi yaptınız, yoksa atıyomusunuz?
Ben ciddi yok muyum

katılıyorum eğer listede adım varsa ki tek kelime hakaretim yoktur kimseye
ancak eleştirilerim sert olabilir o sebepten ihtimal vermiyorum ancak varsa da şaşırmam

resmi devlet dairesinde çalışıyom ben ya :27:
evin ıp adresi verilsin mümkünse:ssz:

sayın apo, dememiz gereken günlerden geçiyoruz canım, hakaret suç olur tabii ki de

o caniye hakaret ettim diye şikayet edileceksem gurur duyarım ama doğru diyosun.

PARKON hanımcığım ben sizi korurum :21:

Abla bu liste ütopik tamamen hayal ürünüdür.
Gerçek değil tahmin sadece.

Evet bencede ip verilmeden bilgilendirilsin .
Keza ben 10 yerden kk ya girdim .

Tari teşekkürler :) Mesaj hakkım ve kürküm olmadığından geri dönemedim. Yalnız bence o konu değil. Çünkü orda savcıya yapılan bir hakaret yok, şerefe karşı suçlar davalarını da bizzat kendisi açması gerekiyor insanın, yaşadığı müddetçe biri hakkında söylenenlere dava açmak için yakını olmak yeterli değil yani.

Bir de Atatürk'ün manevi hatırasına karşı işlenen suçlarla ilgili de birşey varmış o konuda alakalı hiçbirşey yok. Bence daha polemikli bir konudan yapılan bir şikayet var.

Yahu harbiden bazı arkadaşlar bu başlık altında yazıp çıkıyormuş herhalde sadece .

Öyle :ssz: smileylı ile yazılan mesajlarınız mı söz konusu sizce ?

Konuları ve yapılan yorumları çabuk unutuyoruz ya da göz ucu ile okuyoruz sanırım .

Şahıslara hakaret edildi . Kaynağı ve delili olmayan iddialarda bulunuldu hatta idealarda da bulunuldu :34: Atatürk e de hakaret edildi , başbakana da , geçmiş başbakanlara da , askere de . Hele kurum ve kuruluşlara özel başlıklar açıldı , mit müsteşarı gibi bilgiler paylaşıldı .

Bir şikayet var ise , bu paylaşılan fikirlere değil yani . Öyle ise de savcılık bunun için adam çağırırsa gülerim . İadeyi itibar isteriz hatta :ssz:

kaynağı belli olmayan şeyler paylaşıldı diye kkddaki sıradan vatandaş savcılığıma çağrıldı.
_sen
kk üyesi
_efenim
_sen şimdi bunu mu paylaştın.
_ivitt efenim.
_nereden bilinn bunu.
_efenim
gaztede yazmışlardı. bende gaztede okudum konu açtım efenimm.
_oldumu üye,gaztede her gördüğün şeyin konusunu açma.kaynağını biliyormu bakiim o gazte..önce git adam tut sen aylarca araştır öyler konu aç. olmaz.
_piki efenimm.bundan sonra bizzat ben araştırcam,iz sürecemmm efenimmm
:27::27:

Son düzenleme:
Çok ilginç.. Şikayet eden kim ise başımızdakileri anımsattı bana.

Ülkenin terör başta olmak üzere onca sorunu varken, kızlı erkekli evlerde kalınmasıyla ilgilenilmesi kadar saçma olmuş bu şikayet.

Şikayet edeninde ne güzel hiç derdi tasası yokmuş demek ki burda yazılanları dert etmiş kendine.

Ayy belki size yalan gelecek...

2 gün evvel rüyamda 8 saat nezarette kalıyordum.Düş olmadan iş olmuyor vesselam.:ssz:

Halayın başını anarşik bebişim Med çekiyor bence :60:

Garibim ameliyat olacaktı bi de, ah mapıs damlarına mı düşecek şimdi :5:

Kadiş biz de mapısta doğururuz artık

En başta ben varımdır doğru diyosun nikom..
Daha anarşik zamanlarımızda bol bol verdik ifade, yine gider veririz:ssz:

Ayrıca sitenin suçlanmasına anlam veremedim. Kuralları ihlal eden, kaynaksız haber paylaşan, ,hakaret eden cezasını aldı anında, neyin suçlamasıdır bu?

Her ne bilgi isteniyorsa özelden verelim kazen.

emekli ablamız ayakkabı kutusu salladı diye kapıya çevik kuvvet dayanıyor, sanırsın ki ayakkabı kutusuyla suikast yapacak,:27::27: memleket levent kırca parodilerine döndü

asıl peşine düşülmesi gerekenlerin peşine düşülemiyor şu son bir haftadır görüldüğü gibi, ancak sıradan vatandaşa güç yetiyor herhalde

Son düzenleme:
Ameliyatım gününde çağırırlarsa yemin ederim iste o zaman isyan çıkartırım:ssz:

emekli ablamız ayakkabı kutusu salladı diye kapıya çevik kuvvet dayanıyor, sanırsın ki ayakkabı kutusuyla suikat yapacak,:27::27: memleket levent kırca parodilerine döndü

asıl peşine düşülmesi gerekenlerin peşine düşülemiyor şu son bir haftadır görüldüğü gibi, ancak sıradan vatandaşa güç yetiyor herhalde

Evet gerçek oldu hepsi...:ssz:

:9::9::9::9::9::9:

Hadi be:9::9:yanında kimler vardı iyi düşün mona:18:

Yalnızdım hocam...:72: Tek kişilik dev kadro olaraktan.:6::1:

kaynağı belli olmayan şeyler paylaşıldı diye kkddaki sıradan vatandaş savcılığıma çağrıldı.
_sen
kk üyesi
_efenim
_sen şimdi bunu mu paylaştın.
_ivitt efenim.
_nereden bilinn bunu.
_efenim
gaztede yazmışlardı. bende gaztede okudum konu açtım efenimm.
_oldumu üye,gaztede her gördüğün şeyin konusunu açma..önce git adam tut sen aylarca araştır öyler konu aç. olmasz.
_piki efenimm.bundan sonra bizzat ben araştırcam,iz sürecemmm efenimmm

Yahu benim kastettiğim '' kaynak '' konu açıp altına link paylaşmamak değil ki.

Neyse , ben anlatamıyorum galiba . Liste açıklanınca anlarız beraber .

anlat link vermeden hangi kaynak. çünkü zaten millet bir yerlerde okuyor,paylaşıyor aus..atan bir kişi var bana görede :27:
17 değil

Son düzenleme:
Kapatılsın bu bölüm
Zaten kapatılmasa dahi tek kelime yazmak gelmez içimden buraya.
Düşüncelerimize gem vurulacaksa kapatılsın.
Ne biz diken üstünde olalım ne de yönetim.
Siyaseti geç kkdan bile soğuturlar insanı...

Son düzenleme:

Bahsettiğin kaynaklı habere yazdığımız yorum mudur? Bunun haklı gerekçeleri var yani..

Back
X