Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimcik bu 17 kişiyi bi araya toplayıp:
"Höytttt elinizin hamuruyla neyin siyasetini yapıyorsunuzzz Kadın aklınızla siayet yapmak da ne demek, illa birşey yapacaksanız gidin 3 çocuk yapın" demezler mi adama ?
17 kişi arasında ismi bulunan arkadaşlar, karakola çağırıldığında yanınızda avukat bir tanıdığınız olursa iyi olur.
İfade verirken yanınızda bulunsun.
Deneyimli hatun işi biliyo tabii17 kişi arasında ismi bulunan arkadaşlar, karakola çağırıldığında yanınızda avukat bir tanıdığınız olursa iyi olur.
İfade verirken yanınızda bulunsun.
benim konu değil yani. zaten ondan savcımıza(!) iş çıkmazdı. kendisinede konuda belirttik. anlamadı ama neyse artık.![]()
arkadaşlar bu bölüm kısır bi bölüm, herkes anlamak istediğini anlar, istediğiniz kadar köşe yazısı, akıllı mantıklı, hümanist, özgürlükçü şeyler yazın paylaşın, anlamak istediğini anlıcak millet, en uzak mesafe, bir birini anlamayan iki kafa arasında ki mesafedir diye boşuna dememişler
bu bölümü okuyupta, düşünceleri değişen tek üye dahi olduğunu kesinlikle sanmam, olsa olsa daha da fanatikleşmiştir düşünceleri
Defalarca uyarmamıza rağmen buraya yazarken elinizin ayarı yok 17 kullanıcımızın bilgileri savcılık kanalı ile hafta başında bizden talep edilmiş...
Hadi geçmiş olsun, bizi de yayıncı olarak suçluyorlar binlerce kez uyarmamıza rağmen bizi bu duruma düşürenleri ayakta alkışlıyorum.
Deneyimli hatun işi biliyo tabii
Bize kurs ver med adamlar çağırmadan![]()
Ayy belki size yalan gelecek...
2 gün evvel rüyamda 8 saat nezarette kalıyordum.Düş olmadan iş olmuyor vesselam.![]()
bak sen dıyınce aklıma geldı ya ya ıkı yada uc gun once bende bı suç işlemişim ama ufak bı suçmuş benı alıp boyle kırsal bı alana goturuyolar bı bakıyorum bı suru ınsan sıra sıra dızılmış ceza verceklermiş ayyy bak hatırlayınca fena oldum kazen gereklı bılgılerımı bende verırırm ozelden cezasınıda oderım sıkıntı yok yeterkı babişkom duymasın yea![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...9387-aleviden-cocuk-yaparsan-cezasi-olum.html
demin okudum ve çok gıcık oldum, bu arkadaş hiçbir ceza almamış bile, nerdesin adalet ana![]()
Şok baskınlar başlamış, üyelerimiz evlerinden, işyerlerinden alınıyor tek tek :) (bu kısım şakadır lütfen ciddiye almayın)
yahu panik yapmayın bir ifade verirsiniz olur biter...
Şok baskınlar başlamış, üyelerimiz evden alınıyor tek tek :) (bu kısım şakadır lütfen ciddiye almayın)
veririz artık.Şok baskınlar başlamış, üyelerimiz evlerinden, işyerlerinden alınıyor tek tek :) (bu kısım şakadır lütfen ciddiye almayın)