• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyuda çok merak ettim. Rica etsem bilen varsa link gönderebilir mi?

Küçük bi ihtimal ama 2 ay öncesinde çok aktif olmasamda yazmışlığım var siyaset topiğine.

Zaten Atatürk'e hakaret eden biriyle reelde olan bi tartışmamızdan vukuatım var.

Eğer burda da yazdıysam herkese saygılar şimdiden :tesbih sallayan smile: :27:

valla burada hakaret eden 17 kişi bulamaz kimse.
ha belki bu bölüm açılalı beri yapılan yorumlar da varsa o zaman bulunabilir.
ama 2 ay öncesine kadar hangi 17 kişi hakaret etmiş.

taş çatlasa 5 kişi? ama o kadar bile bulunmaz.

Kapatılsın bu bölüm
Zaten kapatılmasa dahi tek kelime yazmak gelmez içimden buraya.
Düşüncelerimize gem vurulacaksa kapatılsın.
Ne biz diken üstünde olalım ne de yönetim.
Siyaseti geç kkdan bile soğuturlar insanı...

Zaten istedikleri buysa ben de tek kelime yazmam artık siyaset topiğine. Kk'ya da girer miyim bilmiyorum. Üzüldüm. Kazen'in suçlamayı bize yöneltmesine daha çok üzüldüm.

BDV toipiği daha eğlenceli zaten. KK ondan ibaret güzel bir forum sitesi olabilir..

bende istenirse tüm bilgilerimi verebilirim Allah'tan başka kimseden korkum yok çok şükür( ay ağır abiler gibi konuştum :1:)

ancak 28 şubat-3 mart tarihleri arasında doluyumo arada bi gün doğum yapıcam kısmetse artık bi yarımlık falan alıp hastanede ifademi almaya gelirler:27:

savunmamı hazırladım:

"güzel abim, valla ben kavas yazcaktım, yanlışlıkla çıktı klavyemden, kavas o kavas"

nasıl sağlam savunma demi
:1::1:

Son düzenleme:
Konuyuda çok merak ettim. Rica etsem bilen varsa link gönderebilir mi?

Küçük bi ihtimal ama 2 ay öncesinde çok aktif olmasamda yazmışlığım var siyaset topiğine.

Zaten Atatürk'e hakaret eden biriyle reelde olan bi tartışmamızdan vukuatım var.

Eğer burda da yazdıysam herkese saygılar şimdiden :tesbih sallayan smile: :27:

O konuda yoksun Nursaçan hocayla ilgili bir konu. Ama 17 kişinin sadece ordan olduğunu düşünmüyorum. Tüm başlıklar incelenmiş..

Zaten istedikleri buysa ben de tek kelime yazmam artık siyaset topiğine. Kk'ya da girer miyim bilmiyorum. Üzüldüm. Kazen'in suçlamayı bize yöneltmesine daha çok üzüldüm.

BDV toipiği daha eğlenceli zaten. KK ondan ibaret güzel bir forum sitesi olabilir..

Ben de eskisi kadar aktif değilim kkda.
hatta artık hiç yazmadığım bile oluyor.
gerekirse girmem de yani hiçbir bölüme.

cidden soğuttular. şu foruma kafa dağıtmaya giriyoruz daha cok kafamız bunalıyor.

Evet mümkünse biz bilgilerimizi iletelim,cepten falan ulaşılsın.Eve meve bir şey postalamasınlar,gidip vereyim ifademi adam gibi.:6:

Ne diyecez Allah aşkına...Ciddi anlamla nasıl bir suçlama var onu merak ediyorum.:30:

Tari teşekkürler :) Mesaj hakkım ve kürküm olmadığından geri dönemedim. Yalnız bence o konu değil. Çünkü orda savcıya yapılan bir hakaret yok, şerefe karşı suçlar davalarını da bizzat kendisi açması gerekiyor insanın, yaşadığı müddetçe biri hakkında söylenenlere dava açmak için yakını olmak yeterli değil yani.

Bir de Atatürk'ün manevi hatırasına karşı işlenen suçlarla ilgili de birşey varmış o konuda alakalı hiçbirşey yok. Bence daha polemikli bir konudan yapılan bir şikayet var.
benim konu değil yani. zaten ondan savcımıza(!) iş çıkmazdı. kendisinede konuda belirttik. anlamadı ama neyse artık.:ssz:

Son düzenleme:
En başta ben varımdır doğru diyosun nikom..
Daha anarşik zamanlarımızda bol bol verdik ifade, yine gider veririz:ssz:

Ayrıca sitenin suçlanmasına anlam veremedim. Kuralları ihlal eden, kaynaksız haber paylaşan, ,hakaret eden cezasını aldı anında, neyin suçlamasıdır bu?

Her ne bilgi isteniyorsa özelden verelim kazen.

O tamamen yasanın çağdışı olmasından kaynaklanıyor Medcezircim. Sanal dünyaya göre düzenlenmiş yeni yasalar olmadığı için basılı eser için uygulanan kanunlardan faydalanılıyor. Basılı eserler kanununa göre de eser sahibi belli değilse vs. vs. bikaç şartı daha var bunun yayımcı suçlanıyor.

bende istenirse tüm bilgilerimi verebilirim Allah'tan başka kimseden korkum yok çok şükür( ay ağır abiler gibi konuştum :1:)

ancak 28 şubat-3 mart tarihleri arasında doluyumo arada bi gün doğum yapıcam kısmetse artık bi yarımlık falan alıp hastanede ifademi almaya gelirler:27:

Bence sen 17 kişiyle beraber mapısa gir..
Listede yoksanda kendini ispikle..
Düşünsene burdan 17 kişi ,belki kazenle munede mapısa atılırsa,herkes bir çeyrek taksa 10 tane yarım altının olur kadiş:51:

Evet mümkünse biz bilgilerimizi iletelim,cepten falan ulaşılsın.Eve meve bir şey postalamasınlar,gidip vereyim ifademi adam gibi.:6:

Ne diyecez Allah aşkına...Ciddi anlamla nasıl bir suçlama var onu merak ediyorum.:30:

aynen eve iş yerine bir şey gelmezse seviniriz.

Yeni gördüm konuyu ve ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım:53::53::53:
Sitenin hakaret vs..gibi durumlarda gerekeni yaptığı ortadadır.
Hakaret eden üyeyi savcılağa bildirmesi beklenemezdi sanırım ancak site kuralları içerisinde belirlenen cezayı verir. öylede olmuştur bugüne kadar.Nelerle uğraşıyorlar,nelerle uğraştırıyorlar.:19::19::19:

Bence sen 17 kişiyle beraber mapısa gir..
Listede yoksanda kendini ispikle..
Düşünsene burdan 17 kişi ,belki kazenle munede mapısa atılırsa,herkes bir çeyrek taksa 10 tane yarım altının olur kadiş:51:

çok mantıklı bu ama koskoca kazen ve mune çeyrek takacak değiller ya :19:

yalnız harbiden eve falan gelmesinler çocuklarımın psikolojisini düşünüyorum valla okula gelsinler buyursunlar

Şimcik bu 17 kişiyi bi araya toplayıp:

"Höytttt elinizin hamuruyla neyin siyasetini yapıyorsunuzzz Kadın aklınızla siayet yapmak da ne demek, illa birşey yapacaksanız gidin 3 çocuk yapın :47: " demezler mi adama ?

Şimcik bu 17 kişiyi bi araya toplayıp:

"Höytttt elinizin hamuruyla neyin siyasetini yapıyorsunuzzz Kadın aklınızla siayet yapmak da ne demek, illa birşey yapacaksanız gidin 3 çocuk yapın :47: " demezler mi adama ?

Ben yapamam işte.:5: Atanamadım,10 milyar öğrenim kredisi borcum var,evlenemiyom.:14:

Siyaset yapıyom ben de.:21:

Back
X