Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerilme hemen![]()
hadi yine iyiyiz
ay bana gereksiz bi gülme geliyor bu durumlarda![]()
o da doğru. zaten site sahibinim bekleyecekler. ya 6 ay yoksa türkiyede. çoktan kapıdaydılar.
uyarı bu.
Ya Melih abi bu bölümü takip ediyosa![]()
gerçi açık hakaret edilen şahıslarda oldu gündemden
şivan perver, apo gibi, kalıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla![]()
Tamam.
Kimse duymadan gidip versek bari.![]()
şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla![]()
Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor .
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .
Yok gari...
Valla bu da varsa mapısta şişlesinler beni de hiç değilsee daha çok şey görmeden göçüp gideyim.![]()
şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla, çözüm sürecinin önünü tıkadın diye![]()
İlginç olan da bu zaten Tari.:44: Siyasetini eleştirmek suç ama anasına sövmek değil.:26:
evet efendiiimm olay yeri incelemesi yapıyorum şu anda ama kahretsin ki savcı değil örtmenim![]()