• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçi açık hakaret edilen şahıslarda oldu gündemden

şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla, çözüm sürecinin önünü tıkadın diye
:27::27:

Son düzenleme:
Ekşisözlük yazarlarından da şikayetçi olunmuş mu acaba merak ettim?

evet efendiiimm olay yeri incelemesi yapıyorum şu anda ama kahretsin ki savcı değil örtmenim :ssz:

şivan perver, apo gibi, kalıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla

Yok gari...:53:

Valla bu da varsa mapısta şişlesinler beni de hiç değilsee daha çok şey görmeden göçüp gideyim.:51:

şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla

Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor . :52::52:
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .

Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor . :52::52:
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .

İlginç olan da bu zaten Tari.:44: Siyasetini eleştirmek suç ama anasına sövmek değil.:26:

şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla, çözüm sürecinin önünü tıkadın diye

yok artık işte o zaman kesin kalpten küt diye giderim :52:

evet efendiiimm olay yeri incelemesi yapıyorum şu anda ama kahretsin ki savcı değil örtmenim :ssz:

Savcı değilsen bir savcı öğrencinde mi yok örtmen hanım:5:

Bu savcı kazenle muneye,mapıshanede kk dakine benzemez:5:

Kim kurtarcek bizi:14:

Yahu harbiden bazı arkadaşlar bu başlık altında yazıp çıkıyormuş herhalde sadece .

Öyle :ssz: smileylı ile yazılan mesajlarınız mı söz konusu sizce ?

Konuları ve yapılan yorumları çabuk unutuyoruz ya da göz ucu ile okuyoruz sanırım .

Şahıslara hakaret edildi . Kaynağı ve delili olmayan iddialarda bulunuldu hatta idealarda da bulunuldu :34: Atatürk e de hakaret edildi , başbakana da , geçmiş başbakanlara da , askere de . Hele kurum ve kuruluşlara özel başlıklar açıldı , mit müsteşarı gibi bilgiler paylaşıldı .

Bir şikayet var ise , bu nacizane paylaşılan fikirlere değil yani . Öyle ise de savcılık bunun için adam çağırırsa gülerim . İadeyi itibar isteriz hatta :ssz:

Son düzenleme:
Back
X