• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$22702324.webp

vallahi hürriyetin sitesinde yazıyor :)

gerçi açık hakaret edilen şahıslarda oldu gündemden

şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla, çözüm sürecinin önünü tıkadın diye
:27::27:

Son düzenleme:
Ekşisözlük yazarlarından da şikayetçi olunmuş mu acaba merak ettim?

evet efendiiimm olay yeri incelemesi yapıyorum şu anda ama kahretsin ki savcı değil örtmenim :ssz:

şivan perver, apo gibi, kalıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla

Yok gari...:53:

Valla bu da varsa mapısta şişlesinler beni de hiç değilsee daha çok şey görmeden göçüp gideyim.:51:

şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla

Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor . :52::52:
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .

Hayır facebook , tweeter , ekşi , uludağ ve benzeri yerlerde adamlara ana avrat sövüyorlar da bişey olmuyor . :52::52:
Burda kimin tavuğuna kışt dedikde şikayet edildik ve kimler şikayet edildi çok merak ediyorum .

İlginç olan da bu zaten Tari.:44: Siyasetini eleştirmek suç ama anasına sövmek değil.:26:

şivan perver, apo gibi, kalkıpta biri bu yüzden hakaret davası açar mı dersiniz, olur olur valla, çözüm sürecinin önünü tıkadın diye

yok artık işte o zaman kesin kalpten küt diye giderim :52:

evet efendiiimm olay yeri incelemesi yapıyorum şu anda ama kahretsin ki savcı değil örtmenim :ssz:

Savcı değilsen bir savcı öğrencinde mi yok örtmen hanım:5:

Bu savcı kazenle muneye,mapıshanede kk dakine benzemez:5:

Kim kurtarcek bizi:14:

Yahu harbiden bazı arkadaşlar bu başlık altında yazıp çıkıyormuş herhalde sadece .

Öyle :ssz: smileylı ile yazılan mesajlarınız mı söz konusu sizce ?

Konuları ve yapılan yorumları çabuk unutuyoruz ya da göz ucu ile okuyoruz sanırım .

Şahıslara hakaret edildi . Kaynağı ve delili olmayan iddialarda bulunuldu hatta idealarda da bulunuldu :34: Atatürk e de hakaret edildi , başbakana da , geçmiş başbakanlara da , askere de . Hele kurum ve kuruluşlara özel başlıklar açıldı , mit müsteşarı gibi bilgiler paylaşıldı .

Bir şikayet var ise , bu nacizane paylaşılan fikirlere değil yani . Öyle ise de savcılık bunun için adam çağırırsa gülerim . İadeyi itibar isteriz hatta :ssz:

Son düzenleme:
Back
X