• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen ay katıldığım bir "iyi yönetici nasıl olunur" eğitiminde (Prof.Dr. Tanıl Kılıç hocam kulakların çınlasın) çok güzel bir Uganda atasözü ile başlamıştı eğitime; "Düşünme beyinlere zararlı fikirler üşüşür, şüphesiz büyüklerimiz bizlerden iyi düşünür".
Uganda'da pek meşhur bir sözmüş bu :)

Liste yaptım...:6:

MonaLiisa
Rengina
kadesa
AngryPenguin
Medcezir
Rosemarys_Baby
ttg
elifcino
okypete
dansmarue
HanımKelesimiGetir
TariElensar
themia1990
soufly_eu
chess

Kim kaldı ?:ssz::ssz:

hayııııııııy:27:

Kazen Ip adreslerimizi vermeden bizi bilgilendirirseniz seviniriz..
Zira çoğumuzun işyerinde problem yaşaması olası..,

Tari ve mona, yaptığınız listeleri bilerek mi yaptınız, yoksa atıyomusunuz?
Ben ciddi yok muyum

Şu olaydan bir şey çıkmasa bile bir daha asla kimse bu bölüme yazı yazmaz hükümet yanlıları hariç :6:

Ben ciddi yok muyum

Atıyoruz parkon hocam ama evet seni de ekleyelim.:1:

Bence 17'den fazla.

Yani onca dolay döndürülürken burda yazılanlar mı olay oldu bende bunu anlamıyorum.

Ben ciddi yok muyum

Yanılıyorsam düzelt, kimsenin bizim IP lerimizi vermesine gerek yok ki. Zaten bilişim suçları polisi anında kendi bulur.

Kazen yurtdışından gelecekte, IP leri verecekte ... Varsa bir suç kim bekler ki ? Anında gelir alırlar.

Ben ciddi yok muyum

Abla bu liste ütopik tamamen hayal ürünüdür.
Gerçek değil tahmin sadece.

Evet bencede ip verilmeden bilgilendirilsin .
Keza ben 10 yerden kk ya girdim .

Yanılıyorsam düzelt, kimsenin bizim IP lerimizi vermesine gerek yok ki. Zaten bilişim suçları polisi anında kendi bulur.

Kazen yurtdışından gelecekte, IP leri verecekte ... Varsa bir suç kim bekler ki ? Anında gelir alırlar.

Yani aslında bu işler böyle yürümüyor mu ?:44: Şu ana kadar milyon kere bulurlardı benim adresi falan.

o da doğru. zaten site sahibinim bekleyecekler. ya 6 ay yoksa türkiyede. çoktan kapıdaydılar.
uyarı bu.

Yok adanulum,İP leri istiyorlar sitelerden.
Tweeter dan istemişler,onlarda epey geciktirmiş adresleri vermemiş ordan biliyorum:27:
Tabii Amerikayla böyle bir antlaşmamız olmadığından isterse vermeyebilirmiş tweeter.
Kazen den istedilerse mecbur verecektir sanıyorum.
Bilişim suçları polisinin ilgileneceği kadar büyük bir olay yok burda,tutuklanmalık,gözaltılık falan,o yüzden siteden istemişlerdir IP leri.
İfadeye çağırır savcılık tahminim.

Back
X