cnm eşinin kardeşi kaç yaşında bence buda önemli?
benim kardeşim daha geçen seneye kardar bu söylediklerinin kaç katını bana yapıyodu
3 yıllık evliyim yeni evliyken daha 2 aylık evliydim sanırım bana geldi annem onlar yeni evliler falan gitme diye üstünde durmadı bize gelmeden ben geldiğimde yatak odasında 1 ay biz yatcaz o salonda yatcak , işte herşeyimi sana aldırcam, vs.. vs.. bir sürü şey geldi o ayakkabılarını buraya koymasın 1 ay ben koycam , masanın orasında ben oturcam falan eşimle 3 gün yarıştı ablacım diyorum bak biz evlendik burası onunda evi , ben tek yaşamıyorum yok anlamıyo , güzelim nasıl diyim ben sen git salonda yat bim yatağım artık orası diyorum zor dinlettim sözümü ama 3 gün bize çin işgencesi yaptı hatta konum bile var bununla ilgili bana sen evlenince değiştin , artık seni istemiyorum, bencilsin,seni hep bu adam öyle yaptı vs. vs.. bir sürü şey eşimde duyyo bunları :))))) koltukta otururken bi yerde mesela biz yan yana oturuyosak gelip aramıza oturudu:))))baya olaylar atlattık ama geçen sene sevgilisinden ayrıldı kız evrim geçirdi yani bambaşka bi insan oldu depresyona girdi biz çok korktuk kendine bişey yapcak diye
depresyondan çıktığında bambaşka bi kız olmuştu şu an kardeşim bende nerdeyse 20 gün oldu o kadar eğlenceli vakit geçiriyoruz ki ev boyuyoruz , kışlık yiyceklerimizi birlikte hazırlıcaz , alışverişe çıkıyoruz abla ben öderim siz zaten ev kredisi ödüyosunuz falan diyo hatta bana hediye almaya kalkar o kadar yani
görümcen belki değişir yani 22 -23 yaşını geçtimi bilmiyorum ama eğer geçmediyse bazılarının ergenliği çok daha uzun sürebiliyor..... ayrıca yaptıkları hiç normal diil ama eşin kardeşine nasıl laf anlatamıyosa bende anlatamıyodum bağırsan olmuyo kızsan olmuyo
biz ilk evlendiğimizde kardşeim beni gece 3 te 4 de sabah 5.5 da arardı her aradığındada korkuyla uyanıyodum kesin bişey oldu diye bide hamileydim arama korkuyorum bu saatte diyodum gene arıyodu yani laf anlamıyosa eşin napsın atsın mı? satsın mı? eminim bişeyler söylüyodur ama söylediğini sana söylemiyodur .... bende çok şey söylüyodum ama eşime söylemiyodum böyle böyle dedim diye...