Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

gün geçmiyor ki burda tuhaf bir şey daha okumayayım:)
eşine söyle bu durumu, sen varken niye onunla el ele gezsin çok tuhaf ya.
kıskanıyor herhalde abisinin sana yakın olmasını

Şimdi yine kardes sevgisi diye girenkler çok olur ama yine de yazacağım.

Gitsin kocasıyla el ele gezsin.
El ele yürümek nedir yahu?!

Hadi bir koluna eşini alırsın bir koluna kardeşini kola girmeyi anlarım.

El ele yürümek tam sacmalik!

Ayrıca sabah 6 da arayan gorümce lay lay lom diye arıyorsa ona değil, ona o yüzü veren kocama kızarım.

Kardeş aile ayrımı yapmıyorum.
Sabahın köründe ve akşam 10 dan sonra aramain sebebi hastalık ve ölüm gibi kara haber olur. Lay lay lom niyetine kimse kimseyi rahatsız etmemelidir.

Benim gorümce de bedava dakika var bitsin diye eşimi aradığını söylemişti yine akşam geç bir saatte bak hatırladım sinirlendim yine.

Hiç arkadaşı kalmamis gibi.
Ben bir sevgili yapsa rahatlarim diyorum da senin bir de kocasi varmış yuh diyorum!

Tamam kardeşler, seviyordur falan ama karısı yanındayken de elini tutup gezmek nedir? Çok saçma yani. Şimdi eşine desen, sen kıskanıyor musun der.
Valla benim de erkek kardeşim var da, 19 yıldır hiç seni seviyorum demedik birbirimize, hiç de eksiklik hissetmiyoruz yani:KK14:
Aynen oyle dedi, kıskanıyosun galiba faan dedi, ben kendime rakip olarka niye goreyim , hayatımda beyaz bi sayfa acmısım niye kirleteyim...garipliklerini kapatmak icin garip sualler...

Benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim var en fazla koluna girerim el ele tutuşmak neyin nesi

abuk sabuk olur olmaz hiç msj yazmadım seni seviyorum kardeşim diye:KK57:

o zaten bilir ablasının onu sevdiğini bende bilirim kardeşimin beni sevdiğini

senin görümcen abisine sevgili muamelesi yapıyor resmen:KK57:
Ne fuzel soylenişsin o gosteris niye yani,çbiraz edepli ol, dusunceli ol dimi, abinin karısı yanında... Allahım beni boyleleri bulur hep.

Aynen oyle dedi, kıskanıyosun galiba faan dedi, ben kendime rakip olarka niye goreyim , hayatımda beyaz bi sayfa acmısım niye kirleteyim...garipliklerini kapatmak icin garip sualler...
Aman suç bastırma deriz biz ona. Hatalı biliyor aslında, ama kabul etmemek için bastırıyor işte.
Şey mesela sen de erkek kardeşinle onun yanında el ele gezsen ne hisseder, hiç sordun mu?

Muhtemelen seni kıskandırmak için yapmıştır yapıyordurda hala,bi kerede görümcem bana kardeşim karı bulurda bi abla daha bulamaz Demişti Şaşkın :KK53:şimdi kendisi evlendi el oldu gitti :KK56:hep ben yanındayım eşimin :KK51:takma kafana bunlar böle malesef :110:
Aaaa ne kadar ayıp bişi demiş, terbiyesiz. Mutlu da olamaz hiç simdi bi de, aman aman uzak olsunlar.

Aman suç bastırma deriz biz ona. Hatalı biliyor aslında, ama kabul etmemek için bastırıyor işte.
Şey mesela sen de erkek kardeşinle onun yanında el ele gezsen ne hisseder, hiç sordun mu?
Sormadım ama ikisini karşıma alıp sorsam normal derler herhalde...

yani insan karısı yalnız dolaşırken neden kardeşiyle el ele tutuşur ki

senin elini tutsun oda abisiyle gezmek istiyorsa aynı zamanda koluna filan girsin
O modelini de yasadım, eşim benim elimi tutuyo o kolunda... Ben anlamıyorum yaa..

Kardeşi kardeşten Kıskanan insanlar daha tuaf geliyor bana
Burada herkes garip buluyor tavırlarını, bu kıskanclık degil, bu ikikardes arasında yasanan bir usulsuzluk, ben herhangi bir inaan olarak eleştirmiyorum ben abisinin karısı olarak eleştiriyorum ve rahatsız oluyorum el ele dolasıp sevgili gibi mesajlasırlarken, asil gariplik bu bence..

Yok anam kazın ayağı hiç de öyle olmaz. Emin ol hoşuna gitmez, sabahın köründe günaydın bitanem seni seviyorum temalı bir mesaj aldığını görse o da gıcık olur.
Boyle bş karakter mi yaratsam ben de...mesaj lasayım falan bakalım naapcak.

gün geçmiyor ki burda tuhaf bir şey daha okumayayım:)
eşine söyle bu durumu, sen varken niye onunla el ele gezsin çok tuhaf ya.
kıskanıyor herhalde abisinin sana yakın olmasını
Evet bakışları da bi tuhaftı basından beri, üstten süzmeler bi gaeip bakmalar. Bi kıskançlık oldugu belliydi ama bu kadar aktif bi sekilde gosterilecegini tahmin etmemiştim, gercekten cok rahatsız oluyorum

X