Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

Mesajlaşma fln çok abes değil (saati dışında) ama elele gezmek çok saçma küçük yaşta tabiki olur ama kocası varken garip olur onun derdi sizi tahrik etmek bence.. Eşinizle konuşsanız anlar mı bilmiyorum ama böylelerine kendi dilinden konuşmak lazım :p

Ben de tahrik amaçlı bu şekilde davrandığını düşünüyorum.Kocası varken neden abisiyle bukadar yılış yılış olsun ki?Ya da kocasıyla sorunları var abisiyle yerini doldurmaya çalışıyor.Normal bir durum değil.Benim görümcem de şımarık ama mesafe vardır aralarında sonuçta herkes evli barklı..

Abinin koluna gir falan anlarim da el ele tutusmak ne oluyor? Romantizm mi yapiyorsun? Herkes sevgisini nasil yasiyorsa oyle gostermeli. Ese es gibi, abiye abi gibi...

Eşi de zor bi insan değil, onu seven ve ilgilenen biri aslında, demek tüm ilgilerin onda olmasını istiyor,öama yavas yavas ogrenmeli dunya onun ettafında donmuyor...

Ee ne var yani bunu ben senden önce söyledim zaten. Biz geri kafalıyız fitne fücur fesat peşindeyiz dedim. Zihniyetimiz pis evet çok şükür senin ki gibi temiz değil. Polemik yaşayacak kadar bi şey yazmadım daha. Yazmayacağım da..
Handendicifim belli ki bir frekans tutturamıyoruz hanımkızla, siz bosverin sinirimizi bozmayalım. Paylastıgınız fikirler benim için cok degerli. Tesekkur ederim tekrardan

He yaa sensin tamam görümcemizden yaralıyız ondan böyleyiz. Hoş gör bizi. Tövbe estağfurullah. Görümcem sabahın körü mesaj atsa eşim benden önce ağzına geleni sayar bırakır zaten. Örf adet görgü kuralı diye bi şey var. Benim annem beni akşam 9 dan sonra arayamazken sabahın körü rahatsız etmek kimsenin haddi değil
Ah ne sanslısınız işte, benimm eşim biraz fazla uyumlu ses cıkartmaz bazı durumlarda işte bu da onlardan biri oldu.....

görümceyim ama banada göre ağabeyinin elini tutup gezmek garip. tuhaf ötesi
Yalnız olmadıgımı bilmek guzel, bircok kişi normal olmadıgını dusunuyor, bir daha boyle bir durumla karsılasırsam anında soyleyecegim, gerci 2 yasında bi kızı var gorumcenin bir de, herhalde kızı sasırır bi babasının bi abisinin elini tutuyor siye... Belki onu dusunup kendi esinin elini tutat yollarda artık...

Yazdım mesajımda zaten.

Şöyle yazmış sevgili eşi ablaciğına. .

Sen benim herseyimsin.
Kimse beni senin kadar sevemez.
Senin yerini de kimse alamaz

Sen git balayında esinin koynundan çık ablana bu mesajı yaz..

Ayyy yy ne kadaaaaannn kardeşçe :KK200:
Gerçekten akıl sır ermez mesajlar bunlar... Bu kadarı da fazla ben bu duurmda bile aile teraspistine gitmeyi dusunmustum, gebelik cıkınca vazgectim, su yukarıda yazılanları gorsem direkt bosanabilirim...

ohaaa yaaaa okurken şaşırdım kaldım arkadaş :KK70: sen kardeş olduklarına eminmisin? yaaa hadii evli olmasa eyvallah da evli gitsin kocasına yazsın yaniii delimidir nedir :KK70: benimde abim var abim bekar mesela ben abimi kısanırım o da beni kıskanır ama abim evli olsa böle bişi asla yapmam tam tersi evlendi diye arama mesafe koyarım çünkü onun artık bir eşi var :KK70: heele bende evli olsam banane abimden miss gibi eşim var :KK70: yaa hadi şakalaşma felan olsa eyvallahda elele tutuşmak 6 da msj atmalar seni seviyorumlar felan :KK70: nedir bu yaa bence görümcen sizi kıskanıyor eşiyle evliliğini bilemem görümcenizin bence kıskandığı için size alttan alttan ayar veriyor :KK70: ya böyle görümcemi olur ben abimle hiç ciddi değilimdir hep şakalaşırız laf sokarız tartışırız :KK70: seni seviyorum demeyiz aman Allah korusun ne sevcem seni annem sevsin seni felan derim one yaa :KK70: bence eşinizi kendinize çekin eşinizin ilgisini kendi üzerinize çekin :KK70: kusura bakma derdine dalga geçer gibi yorum yaptım ama dalgam size değil görümcenize Allah yardımcınız olsun :) eşinize anlatın dicem kıskanıyonmu? dicek sende erkek kardeşin felan varsa görümcenin yaptığının aynısını ona yapsana empati olsun nasıl hissedecek normalmi hissedecek :KK70: Allah yardımcın olsun :)

Onlar kardeş ya neden bu kadar rahatsz oluyosunuzki, demekki aralarındaki bağ çok kuvvetli, siz bunu engelleyemezsiniz zaten. Bence takılmayın

X