- 5 Şubat 2008
- 653
- 436
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Handendicifim belli ki bir frekans tutturamıyoruz hanımkızla, siz bosverin sinirimizi bozmayalım. Paylastıgınız fikirler benim için cok degerli. Tesekkur ederim tekrardanEe ne var yani bunu ben senden önce söyledim zaten. Biz geri kafalıyız fitne fücur fesat peşindeyiz dedim. Zihniyetimiz pis evet çok şükür senin ki gibi temiz değil. Polemik yaşayacak kadar bi şey yazmadım daha. Yazmayacağım da..
Neden tuhaf hissediyosunuz?o ne be öyle yuh..benimde kardeşim var sarılsam ona kendimi tuhaf hissediyorum..millet harbi anormal ya
Ah ne sanslısınız işte, benimm eşim biraz fazla uyumlu ses cıkartmaz bazı durumlarda işte bu da onlardan biri oldu.....He yaa sensin tamam görümcemizden yaralıyız ondan böyleyiz. Hoş gör bizi. Tövbe estağfurullah. Görümcem sabahın körü mesaj atsa eşim benden önce ağzına geleni sayar bırakır zaten. Örf adet görgü kuralı diye bi şey var. Benim annem beni akşam 9 dan sonra arayamazken sabahın körü rahatsız etmek kimsenin haddi değil
Yalnız olmadıgımı bilmek guzel, bircok kişi normal olmadıgını dusunuyor, bir daha boyle bir durumla karsılasırsam anında soyleyecegim, gerci 2 yasında bi kızı var gorumcenin bir de, herhalde kızı sasırır bi babasının bi abisinin elini tutuyor siye... Belki onu dusunup kendi esinin elini tutat yollarda artık...görümceyim ama banada göre ağabeyinin elini tutup gezmek garip. tuhaf ötesi
Gerçekten akıl sır ermez mesajlar bunlar... Bu kadarı da fazla ben bu duurmda bile aile teraspistine gitmeyi dusunmustum, gebelik cıkınca vazgectim, su yukarıda yazılanları gorsem direkt bosanabilirim...Yazdım mesajımda zaten.
Şöyle yazmış sevgili eşi ablaciğına. .
Sen benim herseyimsin.
Kimse beni senin kadar sevemez.
Senin yerini de kimse alamaz
Sen git balayında esinin koynundan çık ablana bu mesajı yaz..
Ayyy yy ne kadaaaaannn kardeşçe
Şu dayaklıkları alıp birbirleriyle tanıstırsak belki mutlu olup bizi rahat bırakırlar :)))Benimde bir tane var tam dayaklık
Benimki onlada anlaşamazŞu dayaklıkları alıp birbirleriyle tanıstırsak belki mutlu olup bizi rahat bırakırlar :)))
Benimki onlada anlaşamaz