Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

Çok iğrenç düşünüyorsun..
Yazık..
Ensest mi kız yani? Sapık mı? Abisi be abisi ne olacak elini tutuyorsa? Kocası bile pis düşünmüyor, el oğlu bile sizden daha masum karşılıyor. Senden önce kardeşi vardı, birlikte hayatı paylaştılar. Çok yazık. Yok kocanı yont, yok hamilesin olur. İnşallah kardeşlik bağları daha çok artar. Koca, karı bırakır ama KARDEŞ bırakmaz! Bunu unutma ey KK.

Bu ne drama bağlayıs yahu?
Kardes de kardeş ömür boyu bırakmaz cart curt!
Sağlam bir kazık yesin kardes düşman da olur canınızı sıkmayın. Abartmanın alemi yok.

Kardeşe sevgiyi göstermenin yolları farklıdır.

Zor gününde yanında olursun. Her daim destekçinim dersin. Arar sorarsin bilmem ne.

Aşkım demek, vicik vicik seni çok seviyorum herşeyimli konuşmalar, zırt port mesajlaşmalar, yolda el ele yürümeler ee oldu olacak dudaktan da öpsun sarılıp uyusunlar da!

Kardes mi görmedik?

Evlenmiş koca kazık olmuş adamın karısı var artık, sevgi gösterilerine cekidüzen versinler bir zahmet. Biz anlayış göstermek zorunda değiliz bu sacmaliklara

Olur olmaz saatlerde beni naber diye arama rahatligini kardese degil kimseye vermem ben eşimle her halde olabilirim, rahatsız edilmek istemem.

Anlayışsizim evet.
Beni bırakana kadar böyle işine geliyorsa..

Bu sacmalikları sindirecek es bulsun kendine madem.

Anormali normallestirme çabanız anlamsız kusura bakmayın.

Bu ne drama bağlayıs yahu?
Kardes de kardeş ömür boyu bırakmaz cart curt!
Sağlam bir kazık yesin kardes düşman da olur canınızı sıkmayın. Abartmanın alemi yok.

Kardeşe sevgiyi göstermenin yolları farklıdır.

Zor gününde yanında olursun. Her daim destekçinim dersin. Arar sorarsin bilmem ne.

Aşkım demek, vicik vicik seni çok seviyorum herşeyimli konuşmalar, zırt port mesajlaşmalar, yolda el ele yürümeler ee oldu olacak dudaktan da öpsun sarılıp uyusunlar da!

Kardes mi görmedik?

Evlenmiş koca kazık olmuş adamın karısı var artık, sevgi gösterilerine cekidüzen versinler bir zahmet. Biz anlayış göstermek zorunda değiliz bu sacmaliklara

Olur olmaz saatlerde beni naber diye arama rahatligini kardese degil kimseye vermem ben eşimle her halde olabilirim, rahatsız edilmek istemem.

Anlayışsizim evet.
Beni bırakana kadar böyle işine geliyorsa..

Bu sacmalikları sindirecek es bulsun kendine madem.

Anormali normallestirme çabanız anlamsız kusura bakmayın.

O senin görüşün bu benim. Benim de ABİM var gider vıcık vıcık öperim HE YENGEYE INAT DEĞIL SEVGIMDEN. Yok ben böyle gördüm, hala da arkasındayım. Sindiremiyorsa boşansın o zaman bu hanım, haklısın. Çocuğu olur abisine böyle düşkün olursa, yenge hanım da böyle burada konular açarsa o zaman HAKLI-HAKSIZ anlarsınız.

Gitsin kendine başka eş bulsun diyebiliyorsunuz, evet bu gerçekten dram. Bak bundan bahsetmiştim işte. Bırakılıyormuş demek, haksız değilim demek.

Ay biz geri kafalıyız, fitne fücur peşindeyiz, içimiz fesat kardeşim kabul etmiyoruz zorla mı içimize sindireceksiniz yani. Her bünye her şeyi kaldırmıyo işte. Bazı bünyeye gidiyor bazısına gitmiyor böyle şeyler. Elini de kolunu da tutamaz efendim ne demek hele ki ben varken ne cüretle.. Normal değil işte niye kendinizi yırtıyorsunuz normal göstermek için. Sabahın 6 sında rüyasında mı görüyo benim kocamı, kargalar bokunu yemeden daha kendi kocası yanında yatarken benim kocamla ilgileneceğine kendi kocasıyla ilgilensin ille bunu dedirteceksiniz

Mesela atıyorum 3 kardeşsiniz, 2 kız 1 abi. Belki diğer kız kardeşiniz abinizi bu şekil sevecek sürekli çok düşkün olup sevgisini böyle belli edecek. Yengeniz de gelecek SIRF BUNUN İÇİN kız kardeşinize "şımarık" diyebilecek. Burada o yenge için konu açarsınız ve alkışlanırsanız o yenge de eleştiri yağmuruna tutulur. Görümceler kocalarınızı yemez sakin olunuz. Biraz empati.

O senin görüşün bu benim. Benim de ABİM var gider vıcık vıcık öperim HE YENGEYE INAT DEĞIL SEVGIMDEN. Yok ben böyle gördüm, hala da arkasındayım. Sindiremiyorsa boşansın o zaman bu hanım, haklısın. Çocuğu olur abisine böyle düşkün olursa, yenge hanım da böyle burada konular açarsa o zaman HAKLI-HAKSIZ anlarsınız.

Gitsin kendine başka eş bulsun diyebiliyorsunuz, evet bu gerçekten dram. Bak bundan bahsetmiştim işte. Bırakılıyormuş demek, haksız değilim demek.

Evet her saçmalığı sindirmek zorunda değiliz.

Bunları da hep burda okudum he.

Bir arkadaş da vardı çok üzülmustüm ona da. Balayindayken eşi ile gorumcesinin mesajlaşmalarını görmüş ne büyük yıkım yaşamıştı kız.

Görümce de koca kazık abla. Esinin yazdığı mesaj sen benim herseyımsin kimse beni senin kadar sevemez kimse senin yerini alamaz falandi. Eksiği var fazlası yok.

Kardeş sevgisi diye bunları sindirmek zorunda miyiz şimdi?

Sen aşık ol bin bir hayaller evlen de balayında esinin yazmış olduğu bu mesajları gör sonra gel yaz buraya olgunluk karşıladım tabi ben kim oluyorum ki kardes sevgisi başka benden çok sever de sevilir de dersin o zaman..

Aynen herkesin konusu kendine ben kimseye kabul ettirmeye çalışmıyorum, görüşü başka olanı dışlayanlara sormak lazım. Herkese demiyorum tabi.

bence senin vıcık vıcık öpmende sorun yok canım, . yolda '' el ele '' gezıyorsanız sorun orda

Kardeş bile olsa saygı sınırları çerçevesinde davranmalı.
Sabahın köründe uyuyorlar mı, sevişiyorlar mı diye düşünmeden fütursuzca mesaj atabilen birinden çok bir şey beklemeyin zaten.

Evet her saçmalığı sindirmek zorunda değiliz.

Bunları da hep burda okudum he.

Bir arkadaş da vardı çok üzülmustüm ona da. Balayindayken eşi ile gorumcesinin mesajlaşmalarını görmüş ne büyük yıkım yaşamıştı kız.

Görümce de koca kazık abla. Esinin yazdığı mesaj sen benim herseyımsin kimse beni senin kadar sevemez kimse senin yerini alamaz falandi. Eksiği var fazlası yok.

Kardeş sevgisi diye bunları sindirmek zorunda miyiz şimdi?

Sen aşık ol bin bir hayaller evlen de balayında esinin yazmış olduğu bu mesajları gör sonra gel yaz buraya olgunluk karşıladım tabi ben kim oluyorum ki kardes sevgisi başka benden çok sever de sevilir de dersin o zaman..

Ne mesaj görmüş ki? Merak ettim aydınlatır mısın? O da mı bu tarz yoksa? Öyleyse gerek yok. Neyse diyorum ya BAMBAŞKA görüşler. Neyse iyi akşamlar yine de.

bence senin vıcık vıcık öpmende sorun yok canım, . yolda '' el ele '' gezıyorsanız sorun orda

Yok el ele gezmem koluna girerim genelde ama ABİM yengemin de benim de elimi aynı anda tutup çok gezmiştir dışarda. Elini tutuyorsa da eminim pis düşünmüyordur. Mesaj atıyormuş sonuçta aramıyor etmiyor ki eşi de sessize alsın madem sabah uyanınca cevaplar. Konu sahibi abartıyor bana göre. Buradakiler peşin hükümlü belki kız eşi ile sorun yaşayıp abisine sığınıyor? Bilmiyorum hiç böyle insan olamadım.

Ne mesaj görmüş ki? Merak ettim aydınlatır mısın? O da mı bu tarz yoksa? Öyleyse gerek yok. Neyse diyorum ya BAMBAŞKA görüşler. Neyse iyi akşamlar yine de.

Yazdım mesajımda zaten.

Şöyle yazmış sevgili eşi ablaciğına. .

Sen benim herseyimsin.
Kimse beni senin kadar sevemez.
Senin yerini de kimse alamaz

Sen git balayında esinin koynundan çık ablana bu mesajı yaz..

Ayyy yy ne kadaaaaannn kardeşçe :KK200:

Yazdım mesajımda zaten.

Şöyle yazmış sevgili eşi ablaciğına. .

Sen benim herseyimsin.
Kimse beni senin kadar sevemez.
Senin yerini de kimse alamaz

Sen git balayında esinin koynundan çık ablana bu mesajı yaz..

Ayyy yy ne kadaaaaannn kardeşçe :KK200:

Nece peki? Aşk hissi mi duyuyor kardeşine? :)

Biz kardeş kardeşi sevmesin öpmesin haremlik selamlık dursun demiyoruz seviyeli olsunlar diyoruz. Karı koca gibi değil kardeş gibi davransınlar diyoruz

Biz de kardesligi sevgiyi biliriz de bu gorumcelerin kv derdi gelinle sidik yaristirmak guc gosterisi yapmak. Sen yokken ben vardim demek. Yoksa sacma tabi koca kadının erkek kardeşinin elini tutması. Kimse bunu kardesim o benim tutarim elini falan diye normallestirmesine gerek yok. Normal degil cunku.Sadece turk kulturune ozgu seyler

Hepiniz görümcenizden kötülük görmüşsünüz, ondan böylesiniz sanırım. Neyse işte hayattan hayata fark var.

Valla onu kendisine sormak lazım. Nece olduğunu ben de çözemedim ama benim kardeşçe duygularıma çok aykırı olduğu bir gerçek :)

O sizin duygunuz bu benim işte herkes bir olsa zaten.. Neysee Allah iyilerle karşılaştırsın. Belki şirret bir görümce olmadığım içindir, bilmem. Canı gibi sever yengem beni sağolsun. Şükür anlayışlı bir yengem varmış ya ne diyim :)

X