Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

Konu sahibi görümcen anormalde eşinde pek normal gelmedi

senin elini tutacağına ne diye kardeşinin elini tutup dolaşıyor yada buna izin veriyor

sabahın 6 sında attığı msjlara nasıl tepki vermiyor

Ne var abisine sevgi dolu yaklaşıyorsa, elele geziyorsa mesaj atıyorsa, öyle büyümüşler demek ki...
Karısı olunca yani ben işte bu çok rahatsızlık büveriyor, empati kurmaları lazım insanların, bencillikle davranmaları uzuyor

Konu sahibi görümcen anormalde eşinde pek normal gelmedi

senin elini tutacağına ne diye kardeşinin elini tutup dolaşıyor yada buna izin veriyor

sabahın 6 sında attığı msjlara nasıl tepki vermiyor
Mesajları merak edip yazıyo, el ele tutusmakarını nasıl kabul edebilirim zaten aklım almıyor, kesinlikle haklısın eşim normal degil. Bunu bir tartısmada yuzune soyledim. Bir cevap veremedi, ama paylastım rahatsızlıgımı

Karısı olunca yani ben işte bu çok rahatsızlık büveriyor, empati kurmaları lazım insanların, bencillikle davranmaları uzuyor
Tamam rahatsız olabilirsiniz ama çokda büyütülecek bişey değil, rekabet halindeymiş gibi düşünmeyin. Kaç yıllık kardeşi sonuçta, evlenince mesafe koyması daha garip olurdu sanki.

o normal zaten arada içinden gelir sarılırsın kardeşine abine

ama el ele tutuşup gezmek

seni seviyorumlu msjlar neyin nesi yani:KK57:

Evlendiğimde 3-4 ay maruz kaldım.
Seviyorumlu mesajda attı uyudun mu uyandın mı ? Napıyosun?
Hayır gece 2 de bi abi üstelik yeni evli neyapabilir?
Sonra kesti mesajları. Büyütülcek bişey yok bence
Senden önce ben vardım psikolojisinde

Kocaman kiz abisiyle el ele mi dolasiyor? Ilginc
Tepkini koymalisin
Tepkimi bir kac ay sonra koydum, bazen basiretim baglanır boyle.... Ama görümce zaten uzakta, aman olsun... Eşime soyledim rahatsızlıgımı. Ama anladıgını sanmıyorum....:KK43:

Mesajları merak edip yazıyo, el ele tutusmakarını nasıl kabul edebilirim zaten aklım almıyor, kesinlikle haklısın eşim normal degil. Bunu bir tartısmada yuzune soyledim. Bir cevap veremedi, ama paylastım rahatsızlıgımı
yani insan karısı yalnız dolaşırken neden kardeşiyle el ele tutuşur ki

senin elini tutsun oda abisiyle gezmek istiyorsa aynı zamanda koluna filan girsin

Peki ne zaman kesilir arkadasım? Hala devam ediyor 1.5 sene gecti...

ergense normalde ,bu evli barklı kadınmış

Bi elinden sen, diger elinden gorumcen tutsun. Oyle gezersiniz iste:KK70::KK70::KK70:

Bence gorumcen sana istinaden yapiyor.

:KK70::KK70: bırak seni seviyorum demeyiiii biz genelde senden nefret ediyorum cümlesini çok kullanıyorz
iyi böyle yahu :KK70: el ele göz göze :KK70: o nasıl iş pesss
Aman istemem zaten demesin. :KK53:
Nefret ediyorum demeyiz de önceden fena kavga edip birbirimizi döverdik. :KK11:
Kardeş bu yani abartmamak lazım, el ele göz göze olmaz :KK14:

rahatsızlığımı söyledim cevap veremedi ne demek ? Neyden şüpheleniyorsunuz ?
Nasıl cevap veremedi yani sustu mu ?:110:Bismillah :KK57:

Bir görümce olarak yazıyorum.
Abimin koluna girerim, eve geldiğinde sarılırım, yaşadığımız ülkelerin saat farkından dolayı Türkiye'de sabahın körüyken mesaj atmışlığım da çoktur, o da bana atar zaten. "Seni çok seviyorum" yazarım bazen o da "yine internetten ne sipariş ettin de faturayı bana yolladın veya ne istiyorsun söyle" gibisinden mesaj atar. :KK45:Bunlar normal şeyler, ki ben abimle çok samimi olmamama rağmen- çünkü abim yatılı okullarda okudu, birlikte büyümedik bile.

Sizin görümcenizde el ele gezmekten başka abes bişey göremedim.

Eşine söyle tutmasın elini , eşinde de hata var tek taraflı değil ki . Kol kola falan çok normal ama el ele tutuşmak sevgililer eşler için bence .

ya bizde öyle büyüdük hep kavga gürültü hiç geçinemezdik büyüğünce durulduk

kavga etmeyen kardeş mi olur:KK53:
Aynen. Ama bazısı normal buluyor fazla yakın ilişkiyi. Bana tuhaf geliyor vallahi, daralırım ben hem, şimdi gelip abla deyip sarılsa, sıcaklar iteklerim yani. Daha olmadı geçiririm kafasına, o ne öyle anası mıyım? :KK14:

Eşiniz sizin elinizi tutsun o halde konuşun, ben olsam umursamazdım şahsen ne olacak eli mi eskiyecek eşimin elini tutunca,ikimizinde yeri ayrı.
Mesaj konusunda da yatarken kapatın yada sesini kısın,duymazsınız olur biter zira gece 2de sabah 6da mesaj atabilen insan rahatsızlık verebileceğini düşünemiyor olmalı.

X