Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

Valla 1,5 yılda hala devam ediyosa gece yatarken başka faaliyetler bulucaksınız.
Ben masal açtırıyodum eşimin telinden.
Bölünücek diyede açamıyordu mesajı.
Ee bisüre cevap alamayınca tavır yapıolar
Hahahahişte bu harikaymıs, telefonla cesitli atraksiyonlar yapalım,çhmm ama sabahın 06 sında da ne yapmalı acaba

Kız dur, delirdin mi? Aldatıyorsun sanar, yuvanı yıkacaksın pisi pisine. :KK17:
Aman sansın, gercek olmadıgını anlayana kadar benim ne hissetitigmi bi anlar.. Baskasıyla mıç mıç surekli bu ne ya... Gidip kardesiyle kocasıyla yasasaymıs

Şimdi yine kardes sevgisi diye girenkler çok olur ama yine de yazacağım.

Gitsin kocasıyla el ele gezsin.
El ele yürümek nedir yahu?!

Hadi bir koluna eşini alırsın bir koluna kardeşini kola girmeyi anlarım.

El ele yürümek tam sacmalik!

Ayrıca sabah 6 da arayan gorümce lay lay lom diye arıyorsa ona değil, ona o yüzü veren kocama kızarım.

Kardeş aile ayrımı yapmıyorum.
Sabahın köründe ve akşam 10 dan sonra aramain sebebi hastalık ve ölüm gibi kara haber olur. Lay lay lom niyetine kimse kimseyi rahatsız etmemelidir.

Benim gorümce de bedava dakika var bitsin diye eşimi aradığını söylemişti yine akşam geç bir saatte bak hatırladım sinirlendim yine.

Hiç arkadaşı kalmamis gibi.
Ben bir sevgili yapsa rahatlarim diyorum da senin bir de kocasi varmış yuh diyorum!
İşte ne kadar dogru dedikleriniz ama ancak bunu benim sizin gibi gorgulu insanlar uyguluyor. Ben boyle buyutuldum, dediginiz gibi saat 10 sonrası oncesi acil durumlarda aranır, ama yok bunların niyeti bozuk bence...

Aman sansın, gercek olmadıgını anlayana kadar benim ne hissetitigmi bi anlar.. Baskasıyla mıç mıç surekli bu ne ya... Gidip kardesiyle kocasıyla yasasaymıs
Kızlar bir şey deyiverin şu kıza:KK14: Kıskandıracağım derken bir çuval inciri berbat edecek. :KK31:

Hahahahişte bu harikaymıs, telefonla cesitli atraksiyonlar yapalım,çhmm ama sabahın 06 sında da ne yapmalı acaba

Kaçta uyanıyosunuz ?
Eşinden önce kalkıosan aç oku Mesajı kendi cebinden cevap ver.
... Mesaj atmışsın abine busaate attığına göre hastalık vs olmalı kaldırıyım mı abini gelelim mi .... Gibi
Hem o tavır aldığını anlar hemde eşine söylerse sen iyi niyetle söylemiş konumuna düşersin.

Bi elinden sen, diger elinden gorumcen tutsun. Oyle gezersiniz iste:KK70::KK70::KK70:

Bence gorumcen sana istinaden yapiyor.
Yani onceden tutusuyor olsalar bile, artık kadın oldugunu farkına varıp abisinin karısının yanında kocasının ekini tutmalı!

Hehehe yok merak etmeyin, kontrolsüz güç güç değildir hehee
Eh iyi madem, sakince sindire sindire anlatıver kocana madem. Sonuna kadar dinlesin seni bir. Kıskançlıkla alakası olmadığını, sadece abarttığını ve bunun da hoş olmadığını anlat açıkça.

Kaçta uyanıyosunuz ?
... Mesaj atmışsın abine busaate attığına göre hastalık vs olmalı kaldırıyım mı abini gelelim mi .... Gibi
Hem o tavır aldığını anlar hemde eşine söylerse sen iyi niyetle söylemiş konumuna düşersin.
Ben o saatte degil de bi kere yakaladım dedim tualette, hemen kesiyo muhabbeti aa oyle mı tamam, caat. Mesajda vıcık vıcık gene 30 yasında kadın, abüş gübüş cübüş... İğrenç benim kocam da az degil, acaip bir ilişkileri var, dayanamaycagım buyuk ihtimalle

Ben o saatte degil de bi kere yakaladım dedim tualette, hemen kesiyo muhabbeti aa oyle mı tamam, caat. Mesajda vıcık vıcık gene 30 yasında kadın, abüş gübüş cübüş... İğrenç benim kocam da az degil, acaip bir ilişkileri var, dayanamaycagım buyuk ihtimalle

Arkadaşım tuvalette vs diye açıklama yapma sadece müsait değil de.
Ve olmadı açık açık konuş.

Bir görümce olarak yazıyorum.
Abimin koluna girerim, eve geldiğinde sarılırım, yaşadığımız ülkelerin saat farkından dolayı Türkiye'de sabahın körüyken mesaj atmışlığım da çoktur, o da bana atar zaten. "Seni çok seviyorum" yazarım bazen o da "yine internetten ne sipariş ettin de faturayı bana yolladın veya ne istiyorsun söyle" gibisinden mesaj atar. :KK45:Bunlar normal şeyler, ki ben abimle çok samimi olmamama rağmen- çünkü abim yatılı okullarda okudu, birlikte büyümedik bile.

Sizin görümcenizde el ele gezmekten başka abes bişey göremedim.
Ayrı ulkelerde defiliz ama saat altı biraz erken bir saat bir aileyi rahatsız etmek icin, el ele turusma mevzu doktorluk bence....

rahatsızlığımı söyledim cevap veremedi ne demek ? Neyden şüpheleniyorsunuz ?
Nasıl cevap veremedi yani sustu mu ?:110:Bismillah :KK57:
Boyke cok konusmaz eşim, ben bi feveranla rahatsızlıgımı dile getirdim, ne garip ilişki dedim, bu sekilde olmaz dedim, bi cevap veremedi sanki senelerdir normal boylemiş gibi, ama varlıgımı gormemişler..

el ele mi, kol kola mı? ikisi çok ayrı seyler çünkü?
El ele canım baya el ele, hatta merdivenleri cıkarken kocasına baktım , o da yere bakıyordu sanki garip bi durumu zorla kabullenmiş gibi hic unutmuyorum

Eşini iyi tanıyorsundur herhalde aralarinda kardeşlik dışında bir şey olduğunu mu ima ediyorsun?

Kaçta uyanıyosunuz ?
Mesaj basının ucunda titriyo veya calıyo zaten zıplıyoruz yataktan.. :KK43:

Aaaa ne kadar ayıp bişi demiş, terbiyesiz. Mutlu da olamaz hiç simdi bi de, aman aman uzak olsunlar.
Aman canım mutlu olsun ben başka bişey istemiyorum onun mutsuzluğu demek bizim huzursuz olmamız demek yaşadık hep bunları biz aramızdakileri yansıtmıyoruz kimseye ama onu en ufak sorunu problem oluyor:110:uzak zaten canım çok uzak.

Eşini iyi tanıyorsundur herhalde aralarinda kardeşlik dışında bir şey olduğunu mu ima ediyorsun?
Umarım yoktur.... bunun az da olsa gerceklik payı olması bile midemi bulandırıyor, normal bi durum degil ... Siz dile getirince daha bi tiksindim.

X