Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

Lağğğnnn benim kocama sabahın körü mesaj atacak ben de uyanacam yırtarım o görümceyi de kocayı da. Git başka yerde öttür ya da sesini kapatıp yat onun derim. Hem ne öyle el ele. Dışardan bakınca millet karısı zanneder. Eşinle konuş rahatsız olduğunu söyle, gerekirse görümcene de söyle. Karısı dururken insan kardeşinin elini niye tutar???
Hah agzınla bin yasa iste bu kadar. Bir daha tutusurlarsa uyaracagım, rahatsızlıgımı o an dile getirecegim. Gurbet olmak falan bahane defil. Evde sarılın dısarıda kocam beni korumalı ne o oyle oondenyuruyup el ele bunla

Yani bunlar sevgili gibi sürekli birbirlerine seni seviyorum tarzi mesajlar mi atiyorlar?
Mesajlari sen de görüyorsun. Alla alla.
Evet.. Garip dimi, senş seviyorum seni cok seviyorum bik bik vik vik

Hah agzınla bin yasa iste bu kadar. Bir daha tutusurlarsa uyaracagım, rahatsızlıgımı o an dile getirecegim. Gurbet olmak falan bahane defil. Evde sarılın dısarıda kocam beni korumalı ne o oyle oondenyuruyup el ele bunla
Ben olsam çatlarım yani onu şakayla gerçek arası bi denk getirip laf sokarım lönk diye kalır. Git aralarına gir görümce hanım git kocanın elini tut sahip çık, benim Kocam kaybolmaz elinden tutarım ben. de

Ben olsam çatlarım yani onu şakayla gerçek arası bi denk getirip laf sokarım lönk diye kalır. Git aralarına gir görümce hanım git kocanın elini tut sahip çık, benim Kocam kaybolmaz elinden tutarım ben. de
İşte bu can sıkıcı sahneyi yaşamamak için kendilerinden soğuttular beni, ne onlara gitmek görmek istiyorum ne de bişi paylaşmak., eşim de elinde telefon vikvik, su zaman gelcem bu zaman gelcem, yani onun da saglam bir aşle babaaı gibi durabilecegine olan umidimi kaybettim galiba

Ay kadınsın sen hem de hamilesin yani elinde kozun da var şu dönem adamı düzeltin düzelttin benden söylemesi

Çok iğrenç düşünüyorsun..
Yazık..
Ensest mi kız yani? Sapık mı? Abisi be abisi ne olacak elini tutuyorsa? Kocası bile pis düşünmüyor, el oğlu bile sizden daha masum karşılıyor. Senden önce kardeşi vardı, birlikte hayatı paylaştılar. Çok yazık. Yok kocanı yont, yok hamilesin olur. İnşallah kardeşlik bağları daha çok artar. Koca, karı bırakır ama KARDEŞ bırakmaz! Bunu unutma ey KK.

Konu Sahibi banlandı mı?
Kadın burda ensest falan demiyor . Kocasıyla yürürken 30 yaşında evli barklı görümcesinin kocasıyla el ele tutuşarak yürümesini normal bulanlara da bişey demiyorum. Ama kendi başlarına gelse normal karşılarlar mı çok merak ediyorum. Ben kocamla aynı yolda yürürken ablamın elini tutmam yani, sırf kadın erkek durumu da değil bu. Eşin kendisine göstermesi gereken ilgiyi kardeşine göstermesi. Evlilik hayatına uyum sağlayamamış hatta bu uyumsuzluğu çok abartmış bir erkek. Görümceye zaten hiç bir şey demiyorum.

Ensest deil elbette ama normal bir durumda değil. El ele gezmek nedir sabahin altisinda mesaj atmanin ne gibi gerekliliği var.kardes sevgisi çok güzel bişey fakat el ele normal kaliplarda bi durum değil arkadaş bu bakımdan hakli.evli adam karisiyla el ele gezer

Dışarda el ele bu çift görünce ya sevgili ya kari kica zannederiz değil mi? Kardeşler sarilirlar birbirlerini öperler ama bu olmaz bence görümce konu sahibinin hassasiyetini anlamış nispet yapıyor

Karısı dururken kız kardeşinin elini tutan bir adam tabi ki kıskanılır. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum. Bende kocam yanımdayken erkek kardeşimle el ele yürüyüm. Dışardan bakan hangisi kocam zanneder acaba

X