- 5 Eylül 2022
- 19
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi mutsuzumyacok
-
Umarım böyle olur belki evde öğrenseydim bu kadar korkutucu olmazdıOkul basladiktan arkadas edindikten 1-2 ay sonra aile evine donmek bile istemiceksiniz. Tip kazanmissiniz ustelik size gore gelebilecek en iyi yer gelmis. Ben kosa kosa giderdim
Evet şuan araştırıyorum önceden almıştım ama üni için tekrar alsam iyi olurMutsuzluğun sebebi bu değil.Belki destek almalisiniz?
Herkese boyle olur universite boyle bisey herkes gidene kadar boyle gittikten sonrada alisiyorUmarım böyle olur belki evde öğrenseydim bu kadar korkutucu olmazdı
Teşekkür ederim size inşallah bende ailemi ve kendimi üzmeden adapte olurumHerkese boyle olur universite boyle bisey herkes gidene kadar boyle gittikten sonrada alisiyor
Siz sonradan mı yerleştiniz İstanbul’a? Niye böyle bir heves? Normalde gençler üniversiteyi ailesinden ayrı başka şehirde okuyacak diye hevesli olur.Haklısınız inşallah dediğiniz
Alıştıktan sonra bırakmak zormuş. Başka şehirde olsam yine alıştığım için zor gelirdi muhtemelen.bedavaya çok eğitim almıştım orda Bu açıdan fırsatlarla dolu
Aynen bende ona şaşırıyorum kız kardeşim yurtta kalmak için canını verir aynı ailede yaşıyoruz Nası oluyo buSiz sonradan mı yerleştiniz İstanbul’a? Niye böyle bir heves? Normalde gençler üniversiteyi ailesinden ayrı başka şehirde okuyacak diye hevesli olur.
Sevgilisi güvenlik filan heraldeAdet dönemine yakın mısınız? Aşırı saçma çünkü? Bu nasıl bakış açısı? Siz tıp okuyup insanların hayatına dokunmaktan bahsederken ... Bu ne perhiz?
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız içinÖncelikle hayırlı olsun ablacım.nereyi tutturduysan tuttur müthiş birşey basarmissin tebrik ederim
Sanırım ailene çok duskunsun ondan bu ozguvensizlik...çoğu kişi yaşadı bunu merak etme ..ilk zamanlar biraz zorlanirsin misal kardeşim ilk zamanlar her haftasonu evimize gelirdi..sonra ayda bir oldu sonra iki üç ayda bir..zamanla alisacaksin.. universite zaten dsarda okunursa güzel. Kendi ayaklarının üstüne durmanın keyfini yaşadıkça anlayacaksin
Valla teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki varlarYahu gencecik bir kız ailesinden uzaklaşacağı için tedirgin olmuş. Stres yapmış. Kazandığı bölüme, zeka seviyesine kadar laf edilmiş. Yok artık!
Konu sahibi öncelikle tebrik ederim. Evet bu sene tıpta puanlarda düşüş oldu. Şartları düzeltmek adına çalışmalar başladı devam da edecek umarım. Yani gelecek sene tekrar rağbet olabilir. Onun için kazandığın bölümün kıymetini bil.
Zorlanma konusuna gelince illaki zorlanacaksın. Daha evden çıkmadan böyle stres olduysan ekstra zorlanabilirsin ama geçecek merak etme. Şehit dışında okumak seni daha da geliştirecek. Daha tecrübeli daha güçlü olacaksın. Şimdiden başarılar diliyorum.
Hayır ordu yazdım o geldi ktü de oluyomuş gerilemeden dolayı aslındaktü mü kazandığınız?
istanbulda okuyacam diye saçma sapan özellerde okunmaz ama.
Şımarık olabilirsin. Ama bu seni zavallı yapmaz. Şımarık olmanla zeka seviyenin ya da kazandığın bölümün bağlantısı yok zaten, olamaz.Valla teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki varlaronlar da haklı şımarık olduğumu kabul ediyorum ama ben bunu yeni anladım ondan böyle yazdım zaten
Hayır ordu yazdım o geldi ktü de oluyomuş gerilemeden dolayı aslında
Üniyi beğenmezsem ek 1 e göre düzceye ktü ye fln geçiş yaparım belki
Hayır ordu yazdım o geldi ktü de oluyomuş gerilemeden dolayı aslında
Üniyi beğenmezsem ek 1 e göre düzceye ktü ye fln geçiş yaparım
Tabi ki alisacaksin. Bu arada Ordu yu kazanmissin sanırım Ordu çok güzel bir yer görme firsatim oldu.Unyesi, Fatsasi tam yaşanacak yer ..hiç üzülme çok güzel bir yere gidiyorsun.Çok teşekkür ederim yazdıklarınız içinbi yandan bende kendi ayaklarımın üzerinde duracağım diye seviniyorum inşallah bende alışacağım bende
Ahaha aynen bencede tam olarak öyle durumanladım ordudaki tıp hakkında bilgim yok ama ktü tıp iyidir. ama ordu trabzondan iyidir
üni yi bilmem de orduyu beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?