- Konu Sahibi mutsuzumyacok
Bu sene dene kendine zaman ver olmazsa yks puanınla kendi senene göre geçiş yaparsın orada çakılıp kalmayacaksın. Üstelik ailenin imkanı var okutabiliyor seni bak kazanıp masrafı nasıl karşılayacağım diye düşünen çok kişi var hem şehir dışı hem tıp gibi masraflı bir okulda okumak herkese nasip olmuyor. Karamsar olma ayrıca kendini sürekli aşağı çekiyorsun farkında değilsin sen yine şanslısın mezun olmadan son sene maaş verecekler artık nöbetler de düzene sokuldu en olmadı klinik branşta değil temel bilimlerde uzmanlaşırsın hasta bakmazsın o zaman.Teşekkürler bu tür acımasızlıklar kendime getiriyor
evet isteyerek girdim her anlamda baş aşağı olduğunu biliyorum ama ülke yüzünden. Mühendislik vs çok zorladım ama ailede çok var bende bunu istiyordum.yoksa mis gibi alıştığım şehri yazardım heralde . Bakalım olmadı yatay geçiş
Son olarak da kampta rezillik çektim diyorsun da evden uzakta olduğun her durumda illa o şartlarda olacak diye bir şey yok zamanla düzenini oturtacaksın hoşuna bile gidecek