• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

Oky üstümü başımı yirtacagim şimdi :)
Ben sana mi yazdım onu ?
Ben Azize'ye istinaden yazdım ayrıca pencereye çıkma yasağının haber linkinin içerisinde yazilanlara da yazdım

Açarken konuyu muhakkak okudun degil mi içindekileri
Sana niye yazayım
ha bana değilse tamam. okudum tabi. ben direkt cama çıkmamayı okuduğum için haber niteliği gördüm paylaştım.

Offf yetti be..

Bu arada o ağzıma iki tane çakacak olan kadını bekliyorum ayağıma gelecek ve dediğini yapacak bende boyunu posunu göreceğim

Şimdi kızımı almaya gidiyorum geldiğimde kapida ol !

Offf yetti be..

Bu arada o ağzıma iki tane çakacak olan kadını bekliyorum ayağıma gelecek ve dediğini yapacak bende boyunu posunu göreceğim

Şimdi kızımı almaya gidiyorum geldiğimde kapida ol !

kızlar napıyonuz ya

koca koca kadınlar azıcık sakin olun

kontes yavrum hadi git kızını al

Anam anam bide üni izliyor bizi.Kavgalarımızı görecekler:)
e052.gif

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi H.İ.T. bölümü
selamlar saygılar bizden,.. iyi izlemeler sizden :))

Son düzenleme:
Oky üstümü başımı yirtacagim şimdi :)
Ben sana mi yazdım onu ?
Ben Azize'ye istinaden yazdım ayrıca pencereye çıkma yasağının haber linkinin içerisinde yazilanlara da yazdım

Açarken konuyu muhakkak okudun degil mi içindekileri
Sana niye yazayım
Azize bizzat yasadiklarini anlatinca yandas oldu gitti.Benim anlatmak istedigim,bu sekilde temizlik olmamaliydi.temizlik yapilacaksa bir bolgede bosaltilmasi gerekiyor.bildigin ic savas var buralarda.masum insanlar arada kalmis durumda.yerlesim alanlari ayirim gozetmeksizin bombalaniyor.sesleri duyuyoruz goruyoruz.ben daha ne diyim bilemiyorum..

Hdp ile diğer partiler aynı değil hdp acık acık destekliyor terörü,bir siyasi parti olarak asla görmem hdp yi. Ben zaten bir Tansu Çillerin çıkıp bunları meclisten defetmesini istiyorum. Evet gerçekten masum olan halk var orada ama teröristleri besleyen de var.. Korkudan demeyin bana bu konuda yorum yazan askere polise katil diyende mi korkudan savunuyor pkk yı. Üstelik utanmadan yalan haber ve resim paylaşıyor..
Dün akşam nerelerdeydiniz:KK19:
Resmen askeri polisi savunduğum için suçlanır oldum keşke biraz tarafsız bakmayı başarabilse insanlar

kızlar boşuna tartışıyorsunuz.oradan buradan toplama fotolarla provoke etmek bir tarafa bu işte ne halk ne asker hatalı.tek hatalı olan devlet politikası.

sen halkını korumak,asker ve halkı karşı karşıya getirmemek durumundasın.

o ilçe boşaltılıp o şekilde operasyon olmalıydı.o zaman pkk itleri öldürülmeliydi ki birileri de çıkıp halk da ölüyor demesin.
Atnen dediğin gibi yapılmak istendi
O ilçe boşaltılmaya çalışıldı
Babam orada görevde ama annem kardeşlerim yanında değiller sivil halk güvenli yerlere gitsin denildi
Olmadı sokağa çıkma yasağı konuldu
Devletin amacıda sadece olay çıkartanları yakalamak olayları bastırmak ama olmuyor insanlar bırakıp gitmiyorlar ya da gidemiyorlar
Operasyonlar mecburen devam ediyor askerde polisde işini yapıyor

Back