• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

İnternette geçenlerde bir kadın gördüm 70 inde var rahat sanırsın ki asker polis işkence ediyor öldürüyor .. Yetti artık sabrımız artık sessiz kalmayacağız TC Ordu'suna karşı , bize yapılan zulüm nedir tarzı zırvalıyordu işte diyorum kimse ölümü haketmez belki ama bu kadın gibileri vallahi hakediyor ..
Okuyorsun dimi Powerfull Powerfull
Ben mi çok katıyım anlayamıyorum gerçekten
Söyleyecek sözüm kalmadı:KK43:

KÜRT ASILLLIYIM TÜRKÜM DEMEK BAŞKA
BEN TÜRK DEĞİLİM DEMEK?
BİZDE ÖZBEKİSTAN GÖÇMENİYİZ
ÖZBEĞİM DİYE DOLAŞMIYORUM TÜRKÜM DİYORUM
HİÇ BİR LAZDAN YADA BAŞKA BİR ETNİK GRUPTANDA DUYMADIM BUNU

'BEN TÜRK DEĞİLİM'
DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM
ŞEHİTLİK ÇOK BÜYÜK BİR MERTEBE
AMA ŞU LAFLARI DUYDUKTAN SONRA BABAMIN ŞEHİT HABERİNİ ALSAM
NASIL VATAN SAĞOLSUN DERİM BİLEMİYORUM
TÜRKLÜĞÜ DAHİ KABUL ETMEYEN İNSANLAR İÇİN CANINI FEDA EDİYOR ÖYLEMİ
YAZIK ÇOK YAZIK
Ya bana aslını inkar et mi diyorsun. Resmen tartışmayı başka bir boyuta tasidin... Bunu bir insandan istemeye kendi adına utanmıyor musun.. Almanyada yaşayan türkler şuan biz turk değiliz almanız dese alkış mi tutacaksin..

Ya bana aslını inkar et mi diyorsun. Resmen tartışmayı başka bir boyuta tasidin... Bunu bir insandan istemeye kendi adına utanmıyor musun.. Almanyada yaşayan türkler şuan biz turk değiliz almanız dese alkış mi tutacaksin..
Aslını inkar et mi diyorum kürt türk ayrımını yapan sensin bu ülkede doğup büyüyüp bu ülkede ekmek yeyip dertleri kürtler dahi olmayan bölücü örgütlerin galeyanına gelip kenidini türklükten çıkarmak?HEM KÜRT ASILLI OLDUĞUNU KABUL EDİP HEM TÜRKÜM DEMEK BU KADAR MI ZOR?NEDEN?DİĞER TÜM ETNİK GRUPLARA DEĞİLKEN SİZE NEDEN ZOR?
SİZDEN UTANMIYORUM
ŞEHİT AİLELERİNDEN UTANIYORUM GERÇEKTEN UTANIYORUM BAKAMIYORUM EŞLERİNİN ÇOCUKLARININ YÜZÜNE

Aslını inkar et mi diyorum kürt türk ayrımını yapan sensin bu ülkede doğup büyüyüp bu ülkede ekmek yeyip dertleri kürtler dahi olmayan bölücü örgütlerin galeyanına gelip kenidini türklükten çıkarmak?HEM KÜRT ASILLI OLDUĞUNU KABUL EDİP HEM TÜRKÜM DEMEK BU KADAR MI ZOR?NEDEN?DİĞER TÜM ETNİK GRUPLARA DEĞİLKEN SİZE NEDEN ZOR?
SİZDEN UTANMIYORUM
ŞEHİT AİLELERİNDEN UTANIYORUM GERÇEKTEN UTANIYORUM BAKAMIYORUM EŞLERİNİN ÇOCUKLARININ YÜZÜNE
Soruma cevap verir misin.. Almanyada yaşayan tüm türkler şuan Alman mi ?

Soruma cevap verir misin.. Almanyada yaşayan tüm türkler şuan Alman mi ?
ALMANYA diye bir ülke var dimi farkındasın KÜRDİSTAN varmı nerede gösterirmisin?
Yaptığın karşılaştırma o kadar yersiz ki
Almanyada doğup büyümüş dahi olsa o insalar türk'üm demekten gocunmaz düşünme sen bunları
Rabbim babamı ve oradaki tüm askerleri korusun inşallah
Şu okuduklarımı onun kulakları duymasın
Gönlüne keder düşmesin
Aynı aşkla yapsın işini tüm iyi yürekli Türk'ler için Türkiye için

ALMANYA diye bir ülke var dimi farkındasın KÜRDİSTAN varmı nerede gösterirmisin?
Yaptığın karşılaştırma o kadar yersiz ki
Almanyada doğup büyümüş dahi olsa o insalar türk'üm demekten gocunmaz düşünme sen bunları
Rabbim babamı ve oradaki tüm askerleri korusun inşallah
Şu okuduklarımı onun kulakları duymasın
Gönlüne keder düşmesin
Aynı aşkla yapsın işini tüm iyi yürekli Türk'ler için Türkiye için
Kurdistan diye bir ülke hiçbir zaman olmasın. Rabbim Türkiye cumhuriyetine zeval vermesin.

Kendi yazdıklarını bi oku benim söylediğim yere geliyorsun.. Almanyada yaşasa dahi gururla turkum diyor. Ne guzel. Çünkü hickimse ondan "ben Almanyada doğdum öyleyse turk asıllı bir almanim "demesini bekleyemez.
Ben kurdum . asla kurt turk ayrımı yapmam.. Bugün insanlar nasıl turkiyededogsada arap olduğunu inkar etmiyorsa bnden de etmemi bekleyemezsin...
Yazdıklarını iyice oku da öyle benim yazdiklarimi çürütmeye calis

Kurdistan diye bir ülke hiçbir zaman olmasın. Rabbim Türkiye cumhuriyetine zeval vermesin.

Kendi yazdıklarını bi oku benim söylediğim yere geliyorsun.. Almanyada yaşasa dahi gururla turkum diyor. Ne guzel. Çünkü hickimse ondan "ben Almanyada doğdum öyleyse turk asıllı bir almanim "demesini bekleyemez.
Ben kurdum . asla kurt turk ayrımı yapmam.. Bugün insanlar nasıl turkiyededogsada arap olduğunu inkar etmiyorsa bnden de etmemi bekleyemezsin...
Yazdıklarını iyice oku da öyle benim yazdiklarimi çürütmeye calis
Çürütmek gibi bir derdim yok bunu yapmaya çalışan sizsiniz
onca yazdığımdan iki kelimeyi alıp oradan devam eden
Tüm kürtler olarak mutlu mesut yaşarsınız umarım
Askerin polisin savunmaya ihtiyacı yok Rabbim yanlarında çok şükür
Yaz yaz aynı yere geliyor
Canlar hiç uğruna feda olmasın yeter

Shirine-alish Shirine-alish Benim eşim de makedon asıllı mesela, kaldıki Mekedonya diye bi ülke vardı bi zamanlar.. Eşimin annesi de babası da orda doğup büyümüşler.. Hiçbirisi de birisi sorduğunda biz Makedonuz demiyolar.. Neden? Belli ki yeniden makedonya diye bi ülke olmayacak.. Belli ki ilelebet soyları sopları bu ülkede doğacak büyüyecek.. O yüzden Türküz diyolar eğer seceresini soran olursa söylüyolar.. Bu asimile olmak değildir.. Bu vatanını benimsemektir.. Bilmem anlatabildimmi?

Çürütmek gibi bir derdim yok bunu yapmaya çalışan sizsiniz
onca yazdığımdan iki kelimeyi alıp oradan devam eden
Tüm kürtler olarak mutlu mesut yaşarsınız umarım
Askerin polisin savunmaya ihtiyacı yok Rabbim yanlarında çok şükür
Yaz yaz aynı yere geliyor
Canlar hiç uğruna feda olmasın yeter
Rabbim askerimizi polisimizi herdaim korusun başımızdan eksik etmesin ailelerine bizlere acisini yasatmasin...
Rabbim huzurla, kardeşçe, birbirimize SAYGİ duyacagimiz , güçlü Turkiyemize zeval vermesin....

Shirine-alish Shirine-alish Benim eşim de makedon asıllı mesela, kaldıki Mekedonya diye bi ülke vardı bi zamanlar.. Eşimin annesi de babası da orda doğup büyümüşler.. Hiçbirisi de birisi sorduğunda biz Makedonuz demiyolar.. Neden? Belli ki yeniden makedonya diye bi ülke olmayacak.. Belli ki ilelebet soyları sopları bu ülkede doğacak büyüyecek.. O yüzden Türküz diyolar eğer seceresini soran olursa söylüyolar.. Bu asimile olmak değildir.. Bu vatanını benimsemektir.. Bilmem anlatabildimmi?
Ağzına sağlık ya
En Büyük TÜRKİYE

Orda yanlış bi cümle kurmuşum Makedonya diye bi ülke olmayacak derken eski topraklarından bahsetmek istemiştim :KK66:
Anladım o kısmını:KK19:
Türküz diyolar eğer seceresini soran olursa söylüyolar.. Bu asimile olmak değildir.. Bu vatanını benimsemektir.. Bilmem anlatabildimmi?
Burası herşeye yetiyor zaten

Arkadasim bu hukumetten once de terorist vardi teror kavrsmi yuzyillara dayaniyor bu teroru besleyenler yillardir var her seyi tutup hukumete yuklemek bana dogru gelmiyor o hukumet olsa da olmasa da yine ayni durumlar yasanacakti Türkiye var oldugundan beri uzerind3 oyunlar oynanan bir ulke yillar gectikce ulkeler buyudukce gelistikce oynanan oyun da haliyle artiyor gelisiyor kabuk degistiriyor . Ha tabiki de devletin en asagisindan en yukarisina kadar sucu olan insan cokk ama baska hukumet de olsaydi yine ayni durum olacakti azicik tarafsiz dusunun zaten gorursunuz ama yok illa anti tayyiplik bilmem nelik
Senin vicdanına bırakıyorum bunu...

Bu iki ilceyi elinde 2 cantayla terkeden halkin sayisi 22 bine ulasmis.Bunlar kayak tatiline gitmedi.Dediginiz kesim elbette var fakat cogunlugu istemiyor.Dun Cizrede bir pkk li tarafindan evini kullandirmak istemeyen 70 yasindaki yasli bir adam kapisinin onunde katledildi.Bunun neyi destek olabilir ki?
Desteklemek demek eline silahi alıp catismaya katilmak degil sadece .Göz yummak susmakta destek değil mi. istisnalar kaideyi bozmuyor iste çoğunluk sempati duyuyor daha gecen minübüsle giderken küçük bir meydan da halkların bilmemnesi diye bağırıyorlardı kim bunlar yahuu göçenler olmasinda.

Son düzenleme:
Yalnız desteklemek konusu da o kadar kolay değil. Adamın canı, çoluğu çocuğu tehlike altındayken napcak, nasıl karşı koyacak. Aman şunların huyuna gideyim de başıma bela olmasınlar diyecek tabi. Nasıl engelleyebilir ki evinin önüne hendek kazılmasını 'beyfendi lütfen patlayıcınızı buraya yerleştirmeyin az öteye yerleştirin bak polis çaarırım ha' demesini mi bekliyordunuz askerin polisin müdahale etme yetkisi yokken.
İstanbulda oturup dur biraz marcinallik yapıyım ya da ne kadan da vicdanlı olduğumu göstereyim, dövlet öldiriyi katil devlet falan diyeyim insanları varken adamlar orada canlarının derdinde nasıl karşı koyacaklarmış. Cizreden kaçanların kaçmasınlar pkkya canlı kalkan olsunlar diye nasıl ateş açıldığını görmediniz mi?

Vicdanim rahat vicdan cok derin bir mevzu bence hic girme bu konulara Allah kötulere pkk kopeklerine firsat vermesin Allah vatani milleti korusun ole devlete atip tutmakla olmaz bu isler arkadasim .
Devlet nerde neden pkkya senelerce bu kadar yüz verdi.Yayılmasına fırsat verdi.Olan şehide polise oluyor.Haince arkadan kurşunu yiyor ölüyor ama devlet bir türlü kökünü kazıyamıyor nedense...
Daha yazılacak çok şey var da .Burda vicdanım rahat deyip artislik yapmakla olmuyor iste.Bilemiyorum sonumuz hayır olsun...

5 Yıldır cizrede öğretmenlik yapan kardeşimin anlattıklarından bahsedeyim biraz arkadaşlar.. Orada seçim öncesinden beri durum şu PKK Gençlik denilen bir yapılanma sokaklarda ellerinde silahlarla düzen sağlıyorlar!!! Benim ülkemin düzeni teröristlere mi kalmış polis asker varken?? Peki bu durumda devlet öğretmenini memurunu çekmiş seminer şu bu diye 1000 kıyamet koptu!! ordan insanlar kaçarak çıktılar bunu biliyor muydunuz.. PKK yolları kapadı araçları yaktı..otobüslerin önlerini kesti.. öğretmenleri memurları esir aldılar bunu biliyo muydunuz??orda kendi kafalarına göre bi devlet mi kurmak amaçları artık her ne haltsa o zaten orda resmen olmasa da var!! Sokağa çıkma yasağı zaten halkı koruma amaçlı yapılan bi uygulama.. Cama çıkmak neden yasak biliyo musunuz??evinin camından askere ateş açan bi halk düşünün!! Düşünebildiniz mi?? 5 yıldır orda öğretmenlik yapan idareci olmuş idealist öğretmen kardeşimden 5 yıldır oranın kare kare nice fotoğraflarını nice hikayelerini dinledim ki eminim binde biri bile değildi yaşananların.. O yüzden bazı şeyleri konuşmadan önce düşünün!
Pkk yı onların yaptıklarını masumlaştırmak isteyenler bunu anlamazlar.O zihniyeti savunmak moda galiba

KÜRT ASILLLIYIM TÜRKÜM DEMEK BAŞKA
BEN TÜRK DEĞİLİM DEMEK?
BİZDE ÖZBEKİSTAN GÖÇMENİYİZ
ÖZBEĞİM DİYE DOLAŞMIYORUM TÜRKÜM DİYORUM
HİÇ BİR LAZDAN YADA BAŞKA BİR ETNİK GRUPTANDA DUYMADIM BUNU

'BEN TÜRK DEĞİLİM'
DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM
ŞEHİTLİK ÇOK BÜYÜK BİR MERTEBE
AMA ŞU LAFLARI DUYDUKTAN SONRA BABAMIN ŞEHİT HABERİNİ ALSAM
NASIL VATAN SAĞOLSUN DERİM BİLEMİYORUM
TÜRKLÜĞÜ DAHİ KABUL ETMEYEN İNSANLAR İÇİN CANINI FEDA EDİYOR ÖYLEMİ
YAZIK ÇOK YAZIK
kurt kurttur ben turkum diyemez Turkiye vatandasiyim der.Siz amerikaya gidincede amerikali mi olacaksiniz:)cok sacmalamissiniz yazmadan once biraz dusunseniz keske:))))

Back