• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silopi'de 'pencereye çıkma yasağı' da ilan edildi

Kimse kusura bakmasın ama oradaki halk bıkmış lafı bana artık hiç inandırıcı gelmiyor.
Gayette istiyor ve destekliyorlar .
Kızamıyorum ama sabah akşam bana da empoze edilse sempati duyardım sanırım .

Hdp ye destek ver sonra asker polis halkı vuruyor de oldu yedik bizde. At gözlüğünü kimlerin taktığı ortada Allah ıhanet gözlüğü taktırmasın..

Byrdan atıp tutması çok kolay. O ortamda doğup büyümek nasıl bir tepki yaratırdı bende bilmiyorum. Zamanında batıya yapılan göçler bu meslelerden olmuştu. Yine aynı şeyi yaşicaz. Batı şişti. İstanbul insan kusuyor artık. Çözüm zor değil. Çözmek isteyene. Birleri kandan besleniyor.

Söylediklerine katılıyorum da sen acaba ülkeyi bu duruma kim getirdi onun farkında mısın? Yoksa hala makarnaya devam mı?
Arkadasim bu hukumetten once de terorist vardi teror kavrsmi yuzyillara dayaniyor bu teroru besleyenler yillardir var her seyi tutup hukumete yuklemek bana dogru gelmiyor o hukumet olsa da olmasa da yine ayni durumlar yasanacakti Türkiye var oldugundan beri uzerind3 oyunlar oynanan bir ulke yillar gectikce ulkeler buyudukce gelistikce oynanan oyun da haliyle artiyor gelisiyor kabuk degistiriyor . Ha tabiki de devletin en asagisindan en yukarisina kadar sucu olan insan cokk ama baska hukumet de olsaydi yine ayni durum olacakti azicik tarafsiz dusunun zaten gorursunuz ama yok illa anti tayyiplik bilmem nelik

Aynen cnm.şu dogmamis bebegi katlettikleri gibi.yapanda yaptiranda kim olursa olsun Rabbim hesabini elbet soracaktir.

Filistine ait fotoyu koymayı biliyorsun. pkk sayfalarından almayı da. biz haklıyız deyin oh. Rabbim sorsun sizlerden. asker. polis sivil halka zarar gelmesin diye uğraşıyor. yazacak çok şey varda

Ben yanlis bisey yazdigimi sanmiyorum.amacim kimseyle tartismakta degil.yasadiklarimi yazdim.
Aynen cnm.şu dogmamis bebegi katlettikleri gibi.yapanda yaptiranda kim olursa olsun Rabbim hesabini elbet soracaktir.
O fotodaki bebek o anneye ait değil
Yine o fotodaki kadını vuran da polis değil bizatihi pkk'nin açtığı ateş sonucu yaralanmıştir

Hangi sayfadan araklanmis bilemem ama bari üzülürken iftira atmayin

Son düzenleme:
Byrdan atıp tutması çok kolay. O ortamda doğup büyümek nasıl bir tepki yaratırdı bende bilmiyorum. Zamanında batıya yapılan göçler bu meslelerden olmuştu. Yine aynı şeyi yaşicaz. Batı şişti. İstanbul insan kusuyor artık. Çözüm zor değil. Çözmek isteyene. Birleri kandan besleniyor.
Orda yaşamak elbette zordur silah seslerinin altında uyumak daha doğrusu uyuyamamak ama halkın da tamamen desteğini çekmesi lazım pkkdan bak burda bile propaganda yapan var asker napsın bu durumda ? Canını koyuyor ortaya ama yinede yetmiyor bazılarına ..

Kimse kusura bakmasın ama oradaki halk bıkmış lafı bana artık hiç inandırıcı gelmiyor.
Gayette istiyor ve destekliyorlar .
Kızamıyorum ama sabah akşam bana da empoze edilse sempati duyardım sanırım .

Bu iki ilceyi elinde 2 cantayla terkeden halkin sayisi 22 bine ulasmis.Bunlar kayak tatiline gitmedi.Dediginiz kesim elbette var fakat cogunlugu istemiyor.Dun Cizrede bir pkk li tarafindan evini kullandirmak istemeyen 70 yasindaki yasli bir adam kapisinin onunde katledildi.Bunun neyi destek olabilir ki?

Bu iki ilceyi elinde 2 cantayla terkeden halkin sayisi 22 bine ulasmis.Bunlar kayak tatiline gitmedi.Dediginiz kesim elbette var fakat cogunlugu istemiyor.Dun Cizrede bir pkk li tarafindan evini kullandirmak istemeyen 70 yasindaki yasli bir adam kapisinin onunde katledildi.Bunun neyi destek olabilir ki?
zaten olan masum halka oluyor. orada resmen savaş var. ve masumlar iki arada kaldıkları için tek tek katlediliyorlar. devletin yanında olduğunu hisettirse pkk , can derdiyle pkkyı korusa devlet üstünde. onlarda napsın.

Halk oyunu HDP vermiş. Bize ne? HDP vermiş diye ölsün mü?
Eee birsürü kişi mecliste.. Onlara neden bir şey yapılmıyor?
Ülkemizde çok partili hayat mevcut. Bunlardan biride HDP..
Halkta seçimini doğru yada yanlış o yana kullanmış.. Eğer bu sakıncalı birşeyse ozaman ilk başka meclis temizlensin. %11 lık halkın düşüncesi yok sayılsın..

Çıkmayın doğada çıkmayın pencereye de.. zira siz ağaç değilsiniz.. gezi parkı değilsiniz.. Herkesin sizi anlamasını beklemeyin. Çünkü siz cansınız, annesiniz,babasınız,çocuksunuz..

Halk oyunu HDP vermiş. Bize ne? HDP vermiş diye ölsün mü?
Eee birsürü kişi mecliste.. Onlara neden bir şey yapılmıyor?
Ülkemizde çok partili hayat mevcut. Bunlardan biride HDP..
Halkta seçimini doğru yada yanlış o yana kullanmış.. Eğer bu sakıncalı birşeyse ozaman ilk başka meclis temizlensin. %11 lık halkın düşüncesi yok sayılsın..

Çıkmayın doğada çıkmayın pencereye de.. zira siz ağaç değilsiniz.. gezi parkı değilsiniz.. Herkesin sizi anlamasını beklemeyin. Çünkü siz cansınız, annesiniz,babasınız,çocuksunuz..
Hdp ile diğer partiler aynı değil hdp acık acık destekliyor terörü,bir siyasi parti olarak asla görmem hdp yi. Ben zaten bir Tansu Çillerin çıkıp bunları meclisten defetmesini istiyorum. Evet gerçekten masum olan halk var orada ama teröristleri besleyen de var.. Korkudan demeyin bana bu konuda yorum yazan askere polise katil diyende mi korkudan savunuyor pkk yı. Üstelik utanmadan yalan haber ve resim paylaşıyor..

Hdp ile diğer partiler aynı değil hdp acık acık destekliyor terörü,bir siyasi parti olarak asla görmem hdp yi. Ben zaten bir Tansu Çillerin çıkıp bunları meclisten defetmesini istiyorum. Evet gerçekten masum olan halk var orada ama teröristleri besleyen de var.. Korkudan demeyin bana bu konuda yorum yazan askere polise katil diyende mi korkudan savunuyor pkk yı. Üstelik utanmadan yalan haber ve resim paylaşıyor..
İşte bu yüzden onlar oyunu HDP verdi demesin kimse. Eğer bu hak vatandaşa verildiyse kimsenin bunu eleştirmeye hakkı yok. HDP siyasi parti olarak görmezsen senin bileceğin iş.. Düşünceleri bana uygun olmasa da halkın %11 lik kesimini aldığı için saygı duyarım..
Korkudan yardım eden de var.. Düşüncesini savunduğu için yardım eden de.. Bakın PKK katılanların çoğu zaten cizreli sılopili yüksekovalı..

PARTILERIDE BATSIN SIYASETLERIDE BATSIN.KOLTUK SEVDALARIDA BATSIN.INSANLAR OLUYOR DIYORUM.HALK OLUYOR DIYORUM HALKK COCUKLAR BEBEKLER OLUYOR DIYORUM.YOK BOYLE OLSAYDI DA SOYLE OLMAZDI DA....HA GAYRET AZ KALDI BENI BURDA TERORIST ILAN ETMENIZE AZ KALDI.BIRAZ SAHA ZORLARSANIZ TAMAMDIR...

PARTILERIDE BATSIN SIYASETLERIDE BATSIN.KOLTUK SEVDALARIDA BATSIN.INSANLAR OLUYOR DIYORUM.HALK OLUYOR DIYORUM HALKK COCUKLAR BEBEKLER OLUYOR DIYORUM.YOK BOYLE OLSAYDI DA SOYLE OLMAZDI DA....HA GAYRET AZ KALDI BENI BURDA TERORIST ILAN ETMENIZE AZ KALDI.BIRAZ SAHA ZORLARSANIZ TAMAMDIR...
Bizene neysen nesin hatta 1.tekil şahıs yazayım banane ! Diğerleri onemseyebilir onların adına konusmayayim
Bir bebek ve kadın fotoğrafı koyup kaldı ki o bebekte Filistinli bir bebek vurulan kadin da pkk tarafından vurulmuş neyin vicdan ayarıni çekiyorsun burada ?

yanlış fotoğraf koyduysanız bilmiyordum ben öyle okudum. araştırmadım deyin bence. yoksa ,istediğiniz kadar haklı olsanızda bunu yapmadığınız müddetçe yanlış anlaşılırsınız
Yakamoz21 Yakamoz21

yanlış fotoğraf koyduysanız bilmiyordum ben öyle okudum. araştırmadım deyin bence. yoksa ,istediğiniz kadar haklı olsanızda bunu yapmadığınız müddetçe yanlış anlaşılırsınız
Yakamoz21 Yakamoz21
Isterse parçalasin kendini haberin içeriğine göre yorum yapılıyor değil mi ?

Yorumu da gayet net konu başlığı ve içeriği altında evet diyor halk zor durumda

Haber içeriği sivil halk direnişi diyor o da okudu bunu ona göre yaptı yorumunu

Yani bu ne demek halk destekliyor pkk'yi demek ki

Hayır oradan ebleh mi duruyoruz ki :)

Istersen parçalasin kendini haberin içeriğine göre yorum yapılıyor değil mi ?

Yorumu da gayet net konu başlığı ve içeriği altında evet diyor halk zor durumda

Haber içeriği sivil halk direnişi diyor degil mi ?

Yani bu ne demek halk destekliyor pkk'yi demek ki değil mi ?
destekleyen var tabiiki ,
destekleyen yok diyen yok.
ama ben ölen masum insanlardan bahsediyorum destekleyenlerden değil. zaten destekleynlerin bir kısmıda bunu istemeyerek pkk zoruyla yapıyor. hele yapmasın. al sana evini vermediği için öldürülen dede.

destekleyen var yok diyen yok. ama ben ölen masun insanlardan bahsediyorum destekleyenlerden değil. zaten destekleywnlwerin bir kısmıda bunu istemeyerek pkk zoruyla yapıyor. hele yapmasın. al sana evini vermediği için öldürülen dede.

yardım etse terotist oluyor. yardım etmese ölüyor..
şehir boşaltıldı.. öğretmenler gitti. gidemeyenler TSK ve PKK nın arasında kaldı.
haklı haksız vs vs hepsini bir tarafa bırakalım.
Oradakiler İnsan ve yaşama hakları ellerinden alınıyor..

Back