- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanılmadım zaten. ha durEvet oyum herkesim, kafanda kurduğun o kişi benim, korkun kimsense aynen o benimmmm beennnn![]()
Onu sizin chp ve mhp milletvekilleride söyledi neden dile dolamıyorsunuzda onları görmezden geliyorsunuz? Dil sürçmesinden siyaset yapmanın sonu bu komik duruma düşmek işteMehmetcik "kellelikten" kahraman askere terfi etti.
Bu da bi seydir. Tekrar "Kelle" olmasin da
Sen anca böyle köşeye sıkışır komik duruma düşer kıvırırsınyanılmadım zaten. ha dur
puhahaha ahahaha. birazda asdfgh.
en son
senin anladığın dili unuttum pardonn:))
ama asmucum senin yaptığın yorum kadar anca yapabiliyorum sözelim iyidir benim. kahretsinki yazıya dökemiyorum..bir yoprum yapta gözlerimiz yaşarsın hadi bekliyoruz
Benim chp ve mhp milletvekilim yok. Yanlis kapıOnu sizin chp ve mhp milletvekilleride söyledi neden dile dolamıyorsunuzda onları görmezden geliyorsunuz? Dil sürçmesinden siyaset yapmanın sonu bu komik duruma düşmek işte![]()
Kakao, bu sitenin sahibinin bana yazdiklari cok hosuna gitmis anlasilan, "guzel cevaplar" dedigine gore.. Ama ben bu sitenin sahibinden guzel cevaplar almamistim. Hatta onlar cevap dahi degildi, tartisma da degildi, sen ne oldugunu gayet iyi biliyorsun. Kem kum etmedim, cektim gittim, cunki tartisma bitmisti, baska sey baslamisti, oyle gerekiyordu. Tartisabilseydim gitmezdim.saraylım şöyle düşündümde bir zamanlar bu sitenin sahibinden güzel cevaplar almış ne diyeceğini bilememiş kem,küm etmiştin.. ve bayağıda yoktun buralarda ..siteye adam gibi gir, samimi gir insanları galeyana getiren ayrımcılık yapan ,kışkırtan yazılarınla değil..ha seviyormusumn pkk yı sev, hdp yi seviyorsan sev, ama bunları severkende vatan elden gidiyor bayrak sakarya nidaları atma.. çünkü şu yazıların sadece insanları kışkırtıyor millet sana cevap yazmak zorunda kalıyor ,ve buralar karışıyor. gerçi seninde istediğin bu yaa çünkü sizin yapınızda var girdiğiniz ortamları karıştırmak..
vayyy lafa bakkk ne zamandır askerinizi bu kadar sevmez oldunuz..Mehmetcik "kellelikten" kahraman askere terfi etti.
Bu da bi seydir. Tekrar "Kelle" olmasin da
hayır sana senin gibi cevap yazınca bana komik diyor birdeSen anca böyle köşeye sıkışır komik duruma düşer kıvırırsınklasik sen işte, ciddiye almaya bile değmez
şimdi yürü git ZUHAHAHAHSHA
![]()
Çatısınız yahu ahahsha be olursan ol, hepsi aynı çatının altında işte hepsi sizinBenim cho ve mhp milletvekilim yok. Yanlis kapı
Senin kafan mi guzel? Kim sevmiyor askerini? Haddini bil bi kere de beee.vayyy lafa bakkk ne zamandır askerinizi bu kadar sevmez oldunuz..![]()
Sen Akplisin ben ne chpli ne de mhpliyim.Çatısınız yahu ahahsha be olursan ol, hepsi aynı çatının altında işte hepsi sizin![]()
Oky git 40 değil 1000 fırın ekmek ye, sen beni taklit etmeye bile çok uzaksınhayır sana senin gibi cevap yazınca bana komik diyor kendileri:).
abicim,
kardeşim,
bak tatlış,
seni taklit ediyorum ben... senin tarzını. bak bu mesajında böyle
zuhahahayı kim yazıyor bu şekilde.
sen
abicim
,kardeşim ,
tatlışım
nasıl oluyormuş. işte bizlerde böyle iftiralara maruz kalıyoruz hep..Senin kafan mi guzel? Kim sevmiyor askerini? Haddini bil bi kere de beee.
Kelle diyen ben miyim? Bana gore hep kahraman askerdi. Yanar doner gibi askere karsi duruslarini degistirenlere soyle sen onu. Aynaya bak da soyle mesela
Ahahsha çatı olduğunu ututacak kadar yaşlı değilsen acaba numaraya yatıyor olabilirmisinSen Akplisin ben ne chpli ne de mhpliyim.
Bunu anlamanin nesi zor? O kadar mi az çalışıyor?
Ne nasil oluyormus? Ben kime iftira attim?nasıl oluyormuş. işte bizlerde böyle iftiralara maruz kalıyoruz hep..
bu sitede hepimiz bunu yaşayacağız işte
muck beyazımsıgrimsi şey.. ekmek yemeyim diyetteyim. sen bana brokoli ve gojiberry yolla puhahahaOky git 40 değil 1000 fırın ekmek ye, sen beni taklit eymeye bile çok uzaksınAma Kamer Genç, Kemal Kılıçdaroğlu hea birde ciciç kardeşleri takliti başarabilirsin ahahahsha
![]()
Benim oy verdigim parti barajı gecemedi. Ne hepsi birinden bahsediyorsun ? Hakikaten senin problemin ne? Bi doktora git yazik hayat boyle gecmezAhahsha çatı olduğunu ututacak kadar yaşlı değilsen acaba numaraya yatıyor olabilirmisin
Çatı çatıııııııı... Hepini birrrrrrrrNeli olursan ol
![]()
Ne nasil oluyormus? Ben kime iftira attim?
Yinemi sıkıştın köşeye ahahahaha seviyom ben bu vaziyeti beaaaaaamuck beyazımsıgrimsi şey.. ekmek yemeyim diyetteyim. sen bana brokoli ve gojjyberry yolla puhahaha hatta yeni çıktı bu . zuhahaha