Silopi’de annesinin cenazesi sokakta bekleyen yurttaş: Beyaz bayrakla vurdular

Mehmetcik "kellelikten" kahraman askere terfi etti.

Bu da bi seydir. Tekrar "Kelle" olmasin da
Onu sizin chp ve mhp milletvekilleride söyledi neden dile dolamıyorsunuzda onları görmezden geliyorsunuz? Dil sürçmesinden siyaset yapmanın sonu bu komik duruma düşmek işte:KK53:

yanılmadım zaten. ha dur
puhahaha ahahaha. birazda asdfgh.
en son
:KK53::KK53:
senin anladığın dili unuttum pardonn:))
Sen anca böyle köşeye sıkışır komik duruma düşer kıvırırsın:KK53::KK53: klasik sen işte, ciddiye almaya bile değmez :KK53: şimdi yürü git ZUHAHAHAHSHA:KK53:

Onu sizin chp ve mhp milletvekilleride söyledi neden dile dolamıyorsunuzda onları görmezden geliyorsunuz? Dil sürçmesinden siyaset yapmanın sonu bu komik duruma düşmek işte:KK53:
Benim chp ve mhp milletvekilim yok. Yanlis kapı

Nesi dil surcmesi. ? Sen dil surcmesi nasil olur biliyor musun?

saraylım şöyle düşündümde bir zamanlar bu sitenin sahibinden güzel cevaplar almış ne diyeceğini bilememiş kem,küm etmiştin.. ve bayağıda yoktun buralarda ..siteye adam gibi gir, samimi gir insanları galeyana getiren ayrımcılık yapan ,kışkırtan yazılarınla değil..ha seviyormusumn pkk yı sev, hdp yi seviyorsan sev, ama bunları severkende vatan elden gidiyor bayrak sakarya nidaları atma.. çünkü şu yazıların sadece insanları kışkırtıyor millet sana cevap yazmak zorunda kalıyor ,ve buralar karışıyor. gerçi seninde istediğin bu yaa çünkü sizin yapınızda var girdiğiniz ortamları karıştırmak..
Kakao, bu sitenin sahibinin bana yazdiklari cok hosuna gitmis anlasilan, "guzel cevaplar" dedigine gore.. Ama ben bu sitenin sahibinden guzel cevaplar almamistim. Hatta onlar cevap dahi degildi, tartisma da degildi, sen ne oldugunu gayet iyi biliyorsun. Kem kum etmedim, cektim gittim, cunki tartisma bitmisti, baska sey baslamisti, oyle gerekiyordu. Tartisabilseydim gitmezdim.
Insanlar yolsuzluklardan, adaletsizlikten, hukuksuzluktan, savcilarin, hakimlerin surulmesinden, egitimin katledilmesi, ogretmenlerin atanamamasi, KPPSde kopya cekenlerin ise alinmasi, ormanlarin tek tek imara acilmasi, zengine villalar kondursun diye peskes cekilmesi, aydinlarin bosyere hucrelere atilip 5 sene sonra pardon diyip salinmasi, PKK ile yillarca daglarda mucadele vermis gazilerimizin PKK itlerinin sahitligi ile 5 yil hucrelerde curutulmesi, 40 yillik bebe katiline Sayin denilmesi, 30 000 kisiyi katletmis PKKli teroristlerin Habur sinir kapisinda bandolarla karsilanip geri kalanlarin da cezaevlerinden sehirlere saliverilmesi, ve bu salinmis binlerce teroristin yuzunden uc ayda verilen 500den fazla sehit cenazesi ve bugun sehirlerimizin yangin yerine getirilmesini seyretmekten zevk aliyor olabilirler. Bunlari senin gibi canla basla destekliyor da olabilirler. Ama ben bu forumda yazdigim muddetce, gozleriniz okumaktan aciyana kadar bunlari hep yazacagim. Kusura bakma.. Ayni avatarimda yazdigi gibi:

"Eger bir haksizligi engelleyemiyorsaniz en azindan onu herkese anlatin!"

Iste benim hayat dusturum.

Sen anca böyle köşeye sıkışır komik duruma düşer kıvırırsın:KK53::KK53: klasik sen işte, ciddiye almaya bile değmez :KK53: şimdi yürü git ZUHAHAHAHSHA:KK53:
hayır sana senin gibi cevap yazınca bana komik diyor birde
abicim,
kardeşim,
bak tatlış,
seni taklit ediyorum ben... senin tarzını. bak bu mesajında böyle
zuhahahayı kim yazıyor bu şekilde.
sen
abicim
,kardeşim ,
tatlışım

vayyy lafa bakkk ne zamandır askerinizi bu kadar sevmez oldunuz..:KK57::KK57::KK57:
Senin kafan mi guzel? Kim sevmiyor askerini? Haddini bil bi kere de beee.

Kelle diyen ben miyim? Bana gore hep kahraman askerdi. Yanar doner gibi askere karsi duruslarini degistirenlere soyle sen onu. Aynaya bak da soyle mesela

hayır sana senin gibi cevap yazınca bana komik diyor kendileri:).
abicim,
kardeşim,
bak tatlış,
seni taklit ediyorum ben... senin tarzını. bak bu mesajında böyle
zuhahahayı kim yazıyor bu şekilde.
sen
abicim
,kardeşim ,
tatlışım
Oky git 40 değil 1000 fırın ekmek ye, sen beni taklit etmeye bile çok uzaksın:KK53:Ama Kamer Genç, Kemal Kılıçdaroğlu hea birde ciciç kardeşleri takliti başarabilirsin ahahahsha:KK53:

Senin kafan mi guzel? Kim sevmiyor askerini? Haddini bil bi kere de beee.

Kelle diyen ben miyim? Bana gore hep kahraman askerdi. Yanar doner gibi askere karsi duruslarini degistirenlere soyle sen onu. Aynaya bak da soyle mesela
nasıl oluyormuş. işte bizlerde böyle iftiralara maruz kalıyoruz hep..
bu sitede hepimiz bunu yaşayacağız işte

Oky git 40 değil 1000 fırın ekmek ye, sen beni taklit eymeye bile çok uzaksın:KK53:Ama Kamer Genç, Kemal Kılıçdaroğlu hea birde ciciç kardeşleri takliti başarabilirsin ahahahsha:KK53:
muck beyazımsıgrimsi şey.. ekmek yemeyim diyetteyim. sen bana brokoli ve gojiberry yolla puhahaha
hatta yeni çıktı bu senden taze taze..

. zuhahaha

Ahahsha çatı olduğunu ututacak kadar yaşlı değilsen acaba numaraya yatıyor olabilirmisin:KK53::KK53:
Çatı çatıııııııı... Hepini birrrrrrrr:KK53:Neli olursan ol:KK70:
Benim oy verdigim parti barajı gecemedi. Ne hepsi birinden bahsediyorsun ? Hakikaten senin problemin ne? Bi doktora git yazik hayat boyle gecmez

Back