Kakao cevap versene niye kıvırıyorsun?kendisi buralarda ccim kendisi cevap verebilir değilmi.. o yüzden yazmana da gerek yok kosskoca annem yaşında kadınmış. bu kadar kışkırtan yorumlar yaptığına göre cevapta yazar değilmi..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kakao cevap versene niye kıvırıyorsun?kendisi buralarda ccim kendisi cevap verebilir değilmi.. o yüzden yazmana da gerek yok kosskoca annem yaşında kadınmış. bu kadar kışkırtan yorumlar yaptığına göre cevapta yazar değilmi..![]()
neye canım cevap vereyim.Kakao cevap versene niye kıvırıyorsun?
Ben direk bildirdim. Bşr değil iki değil. Ayrıca canı koltukta pkk itleti ile savaşan askeri, seri katil gibi yaftalamak ne ara şahsi yorum olmuş ya:))))))ben geçen gün kibledim gelen cevap pkk propagandası değil şahsi yorumdur oldu umarım artık el atarlar ..
Sen beni mi kibledin? Hangi mesajimda PKK propogandasi yapmisim acaba? Hadi getir kibledigin mesaji, PKK propogandasi olup olmadigina hep birlikte karar verelim, olur mu? Hadi canim hadi..ben geçen gün kibledim gelen cevap pkk propagandası değil şahsi yorumdur oldu umarım artık el atarlar ..
Ben direk bildirdim. Bşr değil iki değil. Ayrıca canı koltukta pkk itleti ile savaşan askeri, seri katil gibi yaftalamak ne ara şahsi yorum olmuş ya:))))))
İyiya önümüzdeki günlerde görcez. Vatanhainliği terimini ve cezasını tekrar okusun herkes bence zira önümüdeki günlerde çok duycaz...
iyimisin sen. seri katilmiş. sen önce gitte kadesadan özür dile. bir anneye bunu yaşattın diyeBen direk bildirdim. Bşr değil iki değil. Ayrıca canı koltukta pkk itleti ile savaşan askeri, seri katil gibi yaftalamak ne ara şahsi yorum olmuş ya:))))))
İyiya önümüzdeki günlerde görcez. Vatanhainliği terimini ve cezasını tekrar okusun herkes bence zira önümüdeki günlerde çok duycaz...
Yürü git nereye gideceksen. Sen bekle sanıyorsun yurtdışında olunca devlet birşey yapamaz bekle sen. Orada askeri kürt ırkını öldürüyor gibi yaftala sonra çark etNe diyorsun kizim sen? Su mesajimda askeri karaladigim, ya da icinde asker gecen bir cumlemi getirip buraya koymazsan hemen, seni bana hakaret etmekten dolayi asil ben sikayet edecegim, Hodrimeydan.. Bekliyorum.
Daha önce ikinci üyelikle hdp oy vereceğim msjı attın mı?neye canım cevap vereyim.
Karnindan konusma. bekliyorum.. Hangi mesajimmis o, getir, herkes gorecek.Ben direk bildirdim. Bşr değil iki değil. Ayrıca canı koltukta pkk itleti ile savaşan askeri, seri katil gibi yaftalamak ne ara şahsi yorum olmuş ya:))))))
Kivirma, benim yazimi getir.Yürü git nereye gideceksen. Sen bekle sanıyorsun yurtdışında olunca devlet birşey yapamaz bekle sen. Orada askeri kürt ırkını öldürüyor gibi yaftala sonra çark et
almanyadanda atıp tutmak kolay değilmi. yada değilmisin sen. peki kadınmısın acaba. pardon kadınsındır.Yürü git nereye gideceksen. Sen bekle sanıyorsun yurtdışında olunca devlet birşey yapamaz bekle sen. Orada askeri kürt ırkını öldürüyor gibi yaftala sonra çark et
He avukatim benavukatlığamı başladınız kızlar![]()
Kıvır kıvır sende aynı kefedesiniyimisin sen. seri katilmiş. sen önce gitte kadesadan özür dile. bir anneye bunu yaşattın diye
yer çekmi kakoo ikinci üyelik mi aldı. haberim yokta benim. link varsa verirmisinHe avukatim ben
Yapti tabi Mune yakaladi. Ama "is arkadasiymis" yalniz kullanici adi da Mavi ve Beyazdi dusun artik benzerligiyok soru sordum şekerim. yaptın mı öyle birşey.
çünkü bende yer çekimine katılıyorum. olaylar hakkındaki yorumların elle tutulur birşeyler değil..
bak buna bile nasıl cevap verdin.. avukatlık ne alaka
geç ya. sinirimi bozma benim. çıkarma deli raşitin torununu içimden. delirtme adamıKıvır kıvır sende aynı kefedesin
iyide canım sen kimsinki sana cevap yazayım ben bu sitenin sahibine gerekenleri bildirdim zaten ..sıkışınca temcit pilavı gibi sürmeyin haa bilerek yaptığınızıda biliyorum ben yılmam.. haklı olduğum yerde dururum.. o yüzden vazgeçin bence..Daha önce ikinci üyelikle hdp oy vereceğim msjı attın mı?
şu an şu yazdıkların için düşündüğüm tek şey bu karanfilYapti tabi Mune yakaladi. Ama "is arkadasiymis" yalniz kullanici adi da Mavi ve Beyazdi dusun artik benzerligi![]()