Silopi’de annesinin cenazesi sokakta bekleyen yurttaş: Beyaz bayrakla vurdular

Disarda yasiyorum, oyle mi.. Ben bilmem yani, sen bilirsin..:KK70:Sen, Tayyip ne kadar bilmeni isterse o kadar bilebilirsin, Can Dundar neden icerde? Hurriyete seninkiler niye saldirdi? Ahmet Hakan niye dayak yedi? Tuncay Ozkan son bes senesini nerde gecirdi? Iste senin haberalma ozgurlugun de ayni bu gazetecilerin haber yapma ozgurlugu gibi Erdoganin iki dudagi arasinda.:KK39:
Amerikada gazeteci ozgur, herseyi yaziyorlar, bir de ustune videolar da koyuyorlar, gorsel oluyor yani.. O yuzden benle sen mi bilirsin ben mi bilirim tartismasina girme. Siz Penguenleri seyrederken biz burda geziyi CNNden canli seyrettik saatlerce canimcim..

Erdogan benim babamin oglu degil.. Ustelik Belediye Baskani iken de, ilk basbakan olurken de oylarimla destekledigim biri, durup dururken sapik miyim ki ben kafayi ona takayim? Yukarda birazini yazdim sebeplerin, daha ne olsun? Ben kardesinin adi ihaleye karistigi icin Disisleri bakanligindan da parti baskanligindan da istifa etmek zorunda kalmis baskanlarin oldugu bir jenerasyondan geliyorum, sirf gemicikleri bile hazmedememem normal degil mi, digerleri hic olmasa bile? Bakiniz:Mesut Yilmaz. Skandallar sakandallar arkasina, rezillik rezillik ustune, alisik degiliz biz boyle seylere tahammul etmeye, bu gordugun yeni Turkiye, herkesin mide genislemisse benim sucum degil..
Can Dundar neden icerde? Hurriyete seninkiler niye saldirdi? Ahmet Hakan niye dayak yedi? Tuncay Ozkan son bes senesini nerde gecirdi?
daha şunların nedenini niçinini bilmiyorsun tamam canım anladım ben senii..

Kendini de kibledin mi? Bekliyorum, hani benim askeri karaladigim mesaj?:KK14: Karnindan mi atip tuttun, balonun sondu mu?:KK53:
Hani? Bol bol at tut, hala da buralarda dolasiyorsun, utanmadan..:eek:
Harbi sen okumadan yazan yada okuduğunu anlamayan birisin 50 kere yazdım nafile yada yat numaraya mı yapıyon?

Back