Kakao, bu sitenin sahibinin bana yazdiklari cok hosuna gitmis anlasilan, "guzel cevaplar" dedigine gore.. Ama ben bu sitenin sahibinden guzel cevaplar almamistim. Hatta onlar cevap dahi degildi, tartisma da degildi, sen ne oldugunu gayet iyi biliyorsun. Kem kum etmedim, cektim gittim, cunki tartisma bitmisti, baska sey baslamisti, oyle gerekiyordu. Tartisabilseydim gitmezdim.
Insanlar yolsuzluklardan, adaletsizlikten, hukuksuzluktan, savcilarin, hakimlerin surulmesinden, egitimin katledilmesi, ogretmenlerin atanamamasi, KPPSde kopya cekenlerin ise alinmasi, ormanlarin tek tek imara acilmasi, zengine villalar kondursun diye peskes cekilmesi, aydinlarin bosyere hucrelere atilip 5 sene sonra pardon diyip salinmasi, PKK ile yillarca daglarda mucadele vermis gazilerimizin PKK itlerinin sahitligi ile 5 yil hucrelerde curutulmesi, 40 yillik bebe katiline Sayin denilmesi, 30 000 kisiyi katletmis PKKli teroristlerin Habur sinir kapisinda bandolarla karsilanip geri kalanlarin da cezaevlerinden sehirlere saliverilmesi, ve bu salinmis binlerce teroristin yuzunden uc ayda verilen 500den fazla sehit cenazesi ve bugun sehirlerimizin yangin yerine getirilmesini seyretmekten zevk aliyor olabilirler. Bunlari senin gibi canla basla destekliyor da olabilirler. Ama ben bu forumda yazdigim muddetce, gozleriniz okumaktan aciyana kadar bunlari hep yazacagim. Kusura bakma.. Ayni avatarimda yazdigi gibi:
"Eger bir haksizligi engelleyemiyorsaniz en azindan onu herkese anlatin!"
Iste benim hayat dusturum.