Silopi’de annesinin cenazesi sokakta bekleyen yurttaş: Beyaz bayrakla vurdular

güzel. banane. sana uydu. doğru bananecilik içine işlemiş zaten. şaşırmadım.
bi kaç gündür yorumların baktım tartışmaya uygun tınlamadıklarım listemden çıkarmıştım ama baktım yine tartışma dışı kafana göre sallıyorsun yine listeye aldım bu kadar ... Bak asmunikal ile çokda güzel tartışıyorum banane deyip kaçmıyorum hadi by..

bi kaç gündür yorumların baktım tartışmaya uygun tınlamadıklarım listemden çıkarmıştım ama baktım yine tartışma dışı kafana göre sallıyorsun yine listeye aldım bu kadar ... Bak asmunikal ile çokda güzel tartışıyorum banane deyip kaçmıyorum hadi by..
zaten tartışma benle. güzel oldu bu:)

Diyarbakir ilcelerinde bir insanlik drami yasaniyor. Uzerlerine ates acilan halk cenazesini sokaktan alamiyor, cenazeler sokakta curumeye terk.. PKKli degil, sivil vatandas bunlari yasiyor. En basta gelen gorevi vatandasinin can guvenligini saglamak olan devlet nerede?
Bu bir PKK operasyonu degil, Kurt irkindan olan vatandasa acilmis bir savastir. Esadi kendi halkini oldurmekle suclayanlar bugun kendileri ne yapiyorlar? O insanlar olulerini daha ne kadar bodrumlarda tutmak zorunda, bir aydir hapis tutulduklari evlerinde acliktan kendi olulerini yemeye baslayana kadar mi?
Rezilligini cikarttiniz bu ulkenin, beter olun insallah..

Sende de ne Kurt kini varmis be.. PKK yapti, butun Kurtler cezalandirilsin. O begenmedigin insanlar zaten yillardir zulum cekiyor oralarda.. Bir gun evlerini PKK basar, erzak alir, cocuklarini daga kaldirir, ertesi gun devlet gelir, sen PKK ya yardim yapmissin diye bir de o suclu cikarir. sen doguda Kurt halkinin yillardir ne yasadigini ne biliyorsun da konusuyorsun? Cocuklarin analarinin kucaklarinda yardim edin cigliklari arasinda daha da kursunlanarak can vermesinden zevk mi aliyorsun? Sen masumiyetten ne anlarsin da masum kim karar vereceksin? AKPli olmussun, ama tam olmussun ha. Tam tanidigim AKPliler gibi. Onlar da ayni senin gibi cocuk olumlerini guzel kutluyorlar, Berkinde gorduk, biliyoruz.
saraylım şöyle düşündümde bir zamanlar bu sitenin sahibinden güzel cevaplar almış ne diyeceğini bilememiş kem,küm etmiştin.. ve bayağıda yoktun buralarda ..siteye adam gibi gir, samimi gir insanları galeyana getiren ayrımcılık yapan ,kışkırtan yazılarınla değil..ha seviyormusumn pkk yı sev, hdp yi seviyorsan sev, ama bunları severkende vatan elden gidiyor bayrak sakarya nidaları atma.. çünkü şu yazıların sadece insanları kışkırtıyor millet sana cevap yazmak zorunda kalıyor ,ve buralar karışıyor. gerçi seninde istediğin bu yaa çünkü sizin yapınızda var girdiğiniz ortamları karıştırmak..

cizre ya da operasyon yapılan yerler boşaltılıp öyle yapılsın derken bunu kast ediyordum işte.

gerçi o zaman da bizi yerimizden yurdumuzdan ettiler mi denirdi ya da bunu yine mağdur edebiyatı için kullanırlar mıydı onu da bilemiyorum.

ancak ne olursa olsun böyle yaparak askeri ve polisi halkın gözünde suçlu hatta katil durumuna düşürmeye çalışıyorlar,bu çok çirkin.devlet politikası çok yanlış.

dün annemin memleketi daha 20 li yaşlarda gencecik bir şehiti toprağa verdi,o askerin ya da bu öldürülen adamın suçu neydi?

bu kirli hesaplara benim aklım ermiyo galiba.

saraylım şöyle düşündümde bir zamanlar bu sitenin sahibinden güzel cevaplar almış ne diyeceğini bilememiş kem,küm etmiştin.. ve bayağıda yoktun buralarda ..siteye adam gibi gir, samimi gir insanları galeyana getiren ayrımcılık yapan ,kışkırtan yazılarınla değil..ha seviyormusumn pkk yı sev, hdp yi seviyorsan sev, ama bunları severkende vatan elden gidiyor bayrak sakarya nidaları atma.. çünkü şu yazıların sadece insanları kışkırtıyor millet sana cevap yazmak zorunda kalıyor ,ve buralar karışıyor. gerçi seninde istediğin bu yaa çünkü sizin yapınızda var girdiğiniz ortamları karıştırmak..

Ay bunu da banliyken ikinci nick alip hdpye oy vericem diyip ortalığı karıştırmaya calisan Kakao söylüyor. :KK53:

Sen kimsin annen yasindaki kadina adam gibi gir diyebiliyorsun. Saraylımla aşık atacak bilgin gorgun var mi da gelmis kadina laf sokmaya çalışıyorsun? Cok hoşuna gitmişti dimi Kazenin Saraylima yazması. Cunku sen de onu alt edecek zerre fikir bilgi yok

Ay bunu da banliyken ikinci nick alip hdpye oy vericem diyip ortalığı karıştırmaya calisan Kakao söylüyor. :KK53:

Sen kimsin annen yasindaki kadina adam gibi gir diyebiliyorsun. Saraylımla aşık atacak bilgin gorgun var mi da gelmis kadina laf sokmaya çalışıyorsun? Cok hoşuna gitmişti dimi Kazenin Saraylima yazması. Cunku sen de onu alt edecek zerre fikir bilgi yok

oha kako bunu damı yaptı

oha kako bunu damı yaptı
avukatlığamı başladınız kızlar :KK47::KK47::KK47:

avukatlığamı başladınız kızlar :KK47::KK47::KK47:
yok soru sordum şekerim. yaptın mı öyle birşey.
çünkü bende yer çekimine katılıyorum. olaylar hakkındaki yorumların elle tutulur birşeyler değil..
bak buna bile nasıl cevap verdin.. avukatlık ne alaka

yok soru sordum şekerim. yaptın mı öyle birşey.
çünkü bende yer çekimine katılıyorum. olaylar hakkındaki yorumların elle tutulur birşeyler değil..
bak buna bile nasıl cevap verdin.. avukatlık ne alaka
kendisi buralarda ccim kendisi cevap verebilir değilmi.. o yüzden yazmana da gerek yok kosskoca annem yaşında kadınmış. bu kadar kışkırtan yorumlar yaptığına göre cevapta yazar değilmi..:KK39::KK39:

Bu bir PKK operasyonu degil, Kurt irkindan olan vatandasa acilmis bir savastir.
Kazen Kazen
Bu site iyice pkk propagandası yapıp askeri karalayanların mekanı oldu.
Az önce telefon ettim, mail le bildir denildi bildirdim.
Terörist destekcisi, pkk savunucuları iyice zıvanadan çıktı. Ne demek bu kürt halkına açılmış bir savaştır ya.
Bu vatan 30 küsür senedir bu pkk itlerinin katlettiği binlerce şehidini, vatandaşını gömmemiş gibi.
Devlet kan dökülmeden ne sorununuz varsa konuşup çözelim diye çözüm sürecini başkatınca " dövlet pkk ile elele" naraları atanlar, devlet insanlıktan anlamayan pkk lı itlere anladığı dilden konuşmaya başlayınca hepsi pkk sevici oldu.

YETER ULAN YETERRR
Kaç gündür askeri seri katil yaptılar, gelen onca şehit haberleri umurlarında değil.
Bak bu konuları görmüyorlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-komutani-nefesiyle-isitmaya-calisti.889057/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hainlerin-gozu-dondu.888777/

Kulaklarını tıkamış, katil asker, katil devlet naraları atıyorlar

kendisi buralarda ccim kendisi cevap verebilir değilmi.. o yüzden yazmana da gerek yok kosskoca annem yaşında kadınmış. bu kadar kışkırtan yorumlar yaptığına göre cevapta yazar değilmi..:KK39::KK39:
ben zaten ona sordum.. sen kendi isteğin ve rızanla alıntıladın :KK66: az geri dur o zaman gelince yazar elbet

ah canım benim ben bileydim bunun o guruhtan olduğunu cevap yazarmıydım bu bizim chp liler bunu destekliyo olunca sandım buda chp li falan meğerse ...

Kazen Kazen
Terörist destekcisi, pkk savunucuları iyice zıvanadan çıktı. Ne demek bu kürt halkına açılmış bir savaştır ya.
Bu vatan 30 küsür senedir bu pkk itlerinin katlettiği binlerce şehidini, vatandaşını gömmemiş gibi.
Devlet kan dökülmeden ne sorununuz varsa konuşup çözelim diye çözüm sürecini başkatınca " dövlet pkk ile elele" naraları atanlar, devlet insanlıktan anlamayan pkk lı itlere anladığı dilden konuşmaya başlayınca hepsi pkk sevici oldu.

YETER ULAN YETERRR
Kaç gündür askeri seri katil yaptılar, gelen onca şehit haberleri umurlarında değil.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-komutani-nefesiyle-isitmaya-calisti.889057/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hainlerin-gozu-dondu.888777/

ben geçen gün kibledim gelen cevap pkk propagandası değil şahsi yorumdur oldu umarım artık el atarlar ..

Kazen Kazen
Devlet kan dökülmeden ne sorununuz varsa konuşup çözelim diye çözüm sürecini başkatınca " dövlet pkk ile elele" naraları atanlar, insanlıktan anlamayan pkk lı itlere anladığı dikden konuşmaya başkayınca hepsi pkk sevici oldu.

YETER ULAN YETERRR

Ne diyorsun kizim sen? Su mesajimda askeri karaladigim, ya da icinde asker gecen bir cumlemi getirip buraya koymazsan hemen, seni bana hakaret etmekten dolayi asil ben sikayet edecegim, Hodrimeydan.. Bekliyorum.

Kazen Kazen

YETER ULAN YETERRR

siz ne istiyorsanız herkes ona göre mi yapsın.
herkes istediğini düşünmekte özgür.
Bazen siyasete girmiyorum mesela, insanların vizdansızlıklarını kaldıramadığım için. Sizde rahatsız oluyorsanız girmeyin ozaman..

Kulaklarını tıkayan sizlersiniz, havuz medyasına takılıp gidiyorsunuz..
Çok yönlü olmalı insan.. Havuz medyasınıda izlemeli diğer yayınlarıda izlemeli..Ensonhabere baktığı kadar evrensel gazetesine de bakmalı.. Hangisi ne diyor diye bakmak lazım.. Bu şekilde dünyaya bakışımı geliştirmemiz lazım..

Hep havuz medyasımı haklı walla helal olsun

ah canım benim ben bileydim bunun o guruhtan olduğunu cevap yazarmıydım bu bizim chp liler bunu destekliyo olunca sandım buda chp li falan meğerse ...
yazdıklarını görme anlıyorum seni yazdıkları seni deliye döndürüyor ama onun yaşı var ve o çok acaip takmış erdoğana ve akp yee. yoksa onun derdi vatan ,millet sakarya değil ..

pkk propagandasıymış. saraylımda çok korktu... evet şahsi görüşü bu.. pkkyımı savunuyor hayır. nefrette ediyor. hepimiz ediyoruz. sen puhahalarken daha iyiydin. git puhahala bence.

Back