Bu devlet bize cevap vermek zorunda: Yalan söyleyen kim?

Ne bivim
O insanlar o çocuklar terörist hepsi o yüzden hakediyorlar ama belki de hain bi iftiradır kimse yaralı bile değil sırf çamur atmak için yapıyorlar....
Üç maymuna devam!!!!!!
Ne bicim Konusuyorsun sen yaa adi üstünde cocuk! !!! Ne demek Hak ediyor lar ,,,,,, dilerim Allahtan bu sozlerinle imtihan edilirsin !!!!!

Ne bivim

Ne bicim Konusuyorsun sen yaa adi üstünde cocuk! !!! Ne demek Hak ediyor lar ,,,,,, dilerim Allahtan bu sozlerinle imtihan edilirsin !!!!!
Bu sözlerimle ironi yaptığımı anlamamışsın arkadaşım.... tam tersini kastederek yazdım ben onları
Lütfen dikkatli oku

Bu durumdan bile nemalanmaya çalışan pis fikirlerinizi kendinize saklasanızda rahat etsek.
Devlet soykırım yapıyormuş. Oldu olacak sivil halkı koruyan da teröristler diyin madalya verelim rahatlayın. Bu ne arkadaş ya. Midem bulandı. Bi Bitmediniz...

Bu durumdan bile nemalanmaya çalışan pis fikirlerinizi kendinize saklasanızda rahat etsek.
Devlet soykırım yapıyormuş. Oldu olacak sivil halkı koruyan da teröristler diyin madalya verelim rahatlayın. Bu ne arkadaş ya. Midem bulandı. Bi Bitmediniz...
ben pkk destekleyen bir yazı göremedim

Atatürk yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için liderlik yapmış,muteşekkiriz,neden sürekli şimdiki yönetimle mukayese ediliyor garip mutlaka yapılan yanlışlar olmuştur fanatikliğin anlamı yok,hümanist olmak için hayvanlar aleminemi bakmamız gerek merve:KK51:

Şimdiki yönetimle niye kıyas edeyim? Atatürk ile Tayyip farklı dönemlerde farklı koşullarda yönetici olan kişiler.

Verdigim örnekler ise bazılarıının kafasına dank etsin diyedir. Çünkü bu bazıları ne yaptıgına degil kimin yaptıgına bakıyorlar sadece. Bak başka bir örnek de ekonomi politikası. Atatürk liberal kapitalizme geçiş yapmaya ugraşmış birisi, aynısını şu anda Tayyip de yapıyor. Ama aynısını Tayyip yapınca eleştiriyorlar. İlginç yani...

HDP illerden her tür yalan dolan beklenir. Ben herşeye inanmıyorum.
Askerlerimiz orda binlerce sivili kurtardı, tahliye etti. Sivil can kaybı olmaması için de ellerinden geleni yapıyorlar.
Hiç kusura bakmayın basit bi AKP düşmanlığı yüzünden askerimize polisimize laf söyletmem.

Şimdiki yönetimle niye kıyas edeyim? Atatürk ile Tayyip farklı dönemlerde farklı koşullarda yönetici olan kişiler.

Verdigim örnekler ise bazılarıının kafasına dank etsin diyedir. Çünkü bu bazıları ne yaptıgına degil kimin yaptıgına bakıyorlar sadece. Bak başka bir örnek de ekonomi politikası. Atatürk liberal kapitalizme geçiş yapmaya ugraşmış birisi, aynısını şu anda Tayyip de yapıyor. Ama aynısını Tayyip yapınca eleştiriyorlar. İlginç yani...
muhalefet olan eleştirir bu ezelden beri böyleki,ben özerkliğe karşıyım gerek yoktu,sen ne düşünüyorsun başkanlık sistemi ile ilgili?

Bu konuda da daha fazla yorum yapmiycam . Amerikadan surdan buradan devlete katil diyen arkadaşlar önce gelsin ülkesine askerimizin nasil mücadele ettiğini görsün ondan sonra geçip askere tu kaka desin ! Haddini bilsin herkes . Ve o pis dilleriyle askerimizi suclamasinlar..
Bana bak, bu senin bana kacinci hakaretler savurusun? Susup gormezden geldikce tepeme ciktin be! Asil sen haddini bil. Turkiyedesin de sen ne gordun, ne biliyorsun? Bana saldirmak disinda yazacak iki kelimen yok. Yaptigin yorum bile, tencere tavayi silaha bagladigin yorum bile tam altindaki imzanda koydugun kahkaha smilelerilerine cuk oturmus. Ben de ancak kahkaha attim yorumuna zaten. Fikri olmayan insanlarin gelip de ahkam kesmesi, bir de kalkip bana had bildirmeye kalkmasi, "pis diliyle" diye hakaret etmesine artik daha fazla goz yummayacagim. Madem kisisel polemik de ban sebebi, seni kibliyorum simdi, 4 yilda kibledigim ikinci kisi olarak, senle ben ugrasmayacagim, seviyene inmeyecegim, her hakaretini aninda kibleyecegim bundan sonra bilesin.

Biz onlari disladik. En tepeden en asagiya dek.. Biz onlari kaybettik. Onlar bize artik asla guvenmeyecekler. Onlar artik kendileri icin ugrasani Apo biliyorlar. Biz kendi ellerimizle bebek katilinden bir kahraman yarattik. Apoyu mesru Kurt lideri, kurtulus savascisi yaptik, hem Kurtlerin, hem dunyanin gozunde. Boyle davranarak PKKyi bitirmeyecegiz, hatta hicbirsey de kazanmayacagiz. Yanlislarimizdan hic ders almiyoruz, hirslarimizla burnumuzun dikine giderek ucurumlari iyice buyutmekten baska birsey yapmiyoruz. Onlari kirdik gecirdik, surundurduk, asagiladik, ne oldu? Kendi icimizden kendimize dusman yarattik. Bunca insanin hayatinin mahvolmasi, bu zulm de bir yana.. Bunca da sehit verdik. Hepsi bosuna..
Ben Erdoğanın politikasını yanlış buluyorum hatta adama kılım o ayrı
ama biz onları dışladık biz onları kaybettik vırt vızık yani
biz yapmadık halk hiçbir zaman ayırmadı onları
ben daha kürt diye hiçbir komşumuzun diğerinden ayrıldığını görmedim inan romanlara daha çok yapıyorlar ayrımı bence

X