Silopi’de annesinin cenazesi sokakta bekleyen yurttaş: Beyaz bayrakla vurdular

muhalefetlik o kadar gözlerini döndürmüş ki askerden nefret edenle bile birlik olabiliyorlar vah ülkem vah .. Erdoğanım işin çok zor ardında en azından asker bayrak vatan konusunda destek olacak tek muhalif yok ..
kimse askerden nefrret etmiyor.
sendende kakaodanda iyi provakatör olur. burada harcanıyorsunuz siz

kendisi buralarda ccim kendisi cevap verebilir değilmi.. o yüzden yazmana da gerek yok kosskoca annem yaşında kadınmış. bu kadar kışkırtan yorumlar yaptığına göre cevapta yazar değilmi..:KK39::KK39:
Su açılan konuda taban tabana zit dusunuyorum Saraylımla ama sen gelmis kisisel saldiriyorsun laf soyleyince de avukat misin? He avukatim problem ne?

Son düzenleme:
iyide canım sen kimsinki sana cevap yazayım ben bu sitenin sahibine gerekenleri bildirdim zaten ..sıkışınca temcit pilavı gibi sürmeyin haa bilerek yaptığınızıda biliyorum ben yılmam.. haklı olduğum yerde dururum.. o yüzden vazgeçin bence..
ya sende yat çamura onlar gibi . Bak sabah beri kaç yorum yaptım tıkanınca vıs kacılıyor.. Sende görmezden bilmezden duymazdan gel işine gelmeyince onlar gibi boşver ne açıklama yapıyorsun ..

geç ya. sinirimi bozma benim. çıkarma deli raşitin torununu içimden. delirtme adamı
Ahahaha içinde olanı biliyoz bebem, hükümete düşmanlıktan, TSK karalayıcısı pkk aklayıcısı bile olabilecek kapasitete için

iyide canım sen kimsinki sana cevap yazayım ben bu sitenin sahibine gerekenleri bildirdim zaten ..sıkışınca temcit pilavı gibi sürmeyin haa bilerek yaptığınızıda biliyorum ben yılmam.. haklı olduğum yerde dururum.. o yüzden vazgeçin bence..
Beni boşverde senin kim olduğunu herkes biliyor.
Şurada iki kişinin açık net sorduğu soruya cevap veremedin üstüne hala laf sokucam derdindesin.
Bu kadar da kıvraksın.

Beni boşverde senin kim olduğunu herkes biliyor.
Şurada iki kişinin açık net sorduğu soruya cevap veremedin üstüne hala laf sokucam derdindesin.
Bu kadar da kıvraksın.
üfff şimdi sen şöylesin ben böylemiyimemi geçelim konuya odaklanın bırakın geyik işlerini..

Ahahaha içinde olanı biliyoz bebem, hükümete düşmanlıktan, TSK karalayıcısı pkk aklayıcısı bile olabilecek kapasitete için
hadi git. anca abuk abuk yazarsın. iftira atarsın insanlara. amacın ne bilmiyorum ama yettin artık. evet deli raşitin torunuyum dellenince gözüm dünyayı görmez. senin gibi iftiracıları dünyayı dar ederim. birde pkklı derse .

hadi git. anca abuk abuk yazarsın. iftira atarsın insanlara. amacın ne bilmiyorum ama temiyorum. evet deli raşitin torunuyum dellenince gözüm dünyayı görmez. senin gibi iftiracıları dünyayı dar ederim. birde pkklı derse .
Ateş olsan cürmünü yakamazsın sen bea. Ailece gülüyoz haline ahshshsha ama kapına dayananlara " ama ben delünün torunuydum beaaa" dersin ahahsha

Ateş olsan cürmünü yakamazsın sen bea. Ailece gülüyoz haline ahshshsha ama kapına dayananlara " ama ben delünü torunuydum beaaa" dersin ahahsha
oo pür aile burda. sahi kimsin sen. tahminim var ama demeyeceğim. ama bildiğimi bil yeter. eşinede selam.

ayrıca senin kapına dayanmasınlar ona dikkat et. insanları terörist diye lanse ettiğin için. hadi şimdi ailene çocuğuna..selam söyle benden..
bel altı vurursun sen anca

Terörist aklayıcılığı, asker karalayıcılığı sana yakışıyor aynen devam

Back