kimse askerden nefrret etmiyor.muhalefetlik o kadar gözlerini döndürmüş ki askerden nefret edenle bile birlik olabiliyorlar vah ülkem vah .. Erdoğanım işin çok zor ardında en azından asker bayrak vatan konusunda destek olacak tek muhalif yok ..
Su açılan konuda taban tabana zit dusunuyorum Saraylımla ama sen gelmis kisisel saldiriyorsun laf soyleyince de avukat misin? He avukatim problem ne?kendisi buralarda ccim kendisi cevap verebilir değilmi.. o yüzden yazmana da gerek yok kosskoca annem yaşında kadınmış. bu kadar kışkırtan yorumlar yaptığına göre cevapta yazar değilmi..
ya sende yat çamura onlar gibi . Bak sabah beri kaç yorum yaptım tıkanınca vıs kacılıyor.. Sende görmezden bilmezden duymazdan gel işine gelmeyince onlar gibi boşver ne açıklama yapıyorsun ..iyide canım sen kimsinki sana cevap yazayım ben bu sitenin sahibine gerekenleri bildirdim zaten ..sıkışınca temcit pilavı gibi sürmeyin haa bilerek yaptığınızıda biliyorum ben yılmam.. haklı olduğum yerde dururum.. o yüzden vazgeçin bence..
Ahahaha içinde olanı biliyoz bebem, hükümete düşmanlıktan, TSK karalayıcısı pkk aklayıcısı bile olabilecek kapasitete içingeç ya. sinirimi bozma benim. çıkarma deli raşitin torununu içimden. delirtme adamı
Beni boşverde senin kim olduğunu herkes biliyor.iyide canım sen kimsinki sana cevap yazayım ben bu sitenin sahibine gerekenleri bildirdim zaten ..sıkışınca temcit pilavı gibi sürmeyin haa bilerek yaptığınızıda biliyorum ben yılmam.. haklı olduğum yerde dururum.. o yüzden vazgeçin bence..
A-lın-tı-la-ma beni neresini anlamadın bu cümlenin ?????kimse askerden nefrret etmiyor.
sendende kakaodanda iyi provakatör olur. burada harcanıyorsunuz siz
haa tamam o zaman dursun aklımın bir kenarında belki bir gün avukata ihtiyacım olur..He avukatim ben
üfff şimdi sen şöylesin ben böylemiyimemi geçelim konuya odaklanın bırakın geyik işlerini..Beni boşverde senin kim olduğunu herkes biliyor.
Şurada iki kişinin açık net sorduğu soruya cevap veremedin üstüne hala laf sokucam derdindesin.
Bu kadar da kıvraksın.
hadi git. anca abuk abuk yazarsın. iftira atarsın insanlara. amacın ne bilmiyorum ama yettin artık. evet deli raşitin torunuyum dellenince gözüm dünyayı görmez. senin gibi iftiracıları dünyayı dar ederim. birde pkklı derse .Ahahaha içinde olanı biliyoz bebem, hükümete düşmanlıktan, TSK karalayıcısı pkk aklayıcısı bile olabilecek kapasitete için
Yapti tabi Mune yakaladi. Ama "is arkadasiymis" yalniz kullanici adi da Mavi ve Beyazdi dusun artik benzerligi
bir yoprum yapta gözlerimiz yaşarsın hadi bekliyoruzüfff şimdi sen şöylesin ben böylemiyimemi geçelim konuya odaklanın bırakın geyik işlerini..
Ateş olsan cürmünü yakamazsın sen bea. Ailece gülüyoz haline ahshshsha ama kapına dayananlara " ama ben delünün torunuydum beaaa" dersin ahahshahadi git. anca abuk abuk yazarsın. iftira atarsın insanlara. amacın ne bilmiyorum ama temiyorum. evet deli raşitin torunuyum dellenince gözüm dünyayı görmez. senin gibi iftiracıları dünyayı dar ederim. birde pkklı derse .
Baska ne olacağdııı kakao? Kacacak yer yok çünküşu an şu yazdıkların için düşündüğüm tek şey bu karanfil
oo pür aile burda. sahi kimsin sen. tahminim var ama demeyeceğim. ama bildiğimi bil yeter. eşinede selam.Ateş olsan cürmünü yakamazsın sen bea. Ailece gülüyoz haline ahshshsha ama kapına dayananlara " ama ben delünü torunuydum beaaa" dersin ahahsha
Ee çuvalı sen deldin bebeğim. Köşeye sıkışınca bırakın bu işleri ayağı da iyiymiş. Tam akp kafasıüfff şimdi sen şöylesin ben böylemiyimemi geçelim konuya odaklanın bırakın geyik işlerini..
Bilmek ve sen ahahahshaoo pür aile burda. sahi kimsin sen. tahminim var ama demeyeceğim. ama bildiğimi bil yeter. eşinede selam.
evet biliyorum.. osunBilmek ve sen ahahahshaHe he ben kimi biliyorsan oyum ahahaha
Evet oyum herkesim, kafanda kurduğun o kişi benim, korkun kimdense aynen o benimmmm beennnnevet biliyorum.. osun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?