• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

kızlar bende çok uzun zamandır kk takip ediyorum yeni üye oldum. phılıps lumea araştırırken Silk'n glide ile karşılaştım kullanan arkadaşlar cihazla ilgili düşüncelerini paylaşırlarsa bizede yardımcı olmuş olurlar. lütfeeeeen :)

kızlarrr nerdesiniz ilk 26 kasım da kullandım yazan arkadaş neredesin :))
bir yorum yap biz gariplere

merhaba buraya silk'n glide için üye oldum
18 yaşındayım annemi ikna ettim taksitle aldık. Bugün ilk kez kullandım buradan kullananları takip ediyordum ama sabredemedim aldırdım anneme.
alt bacaklarımda 4 seviyesinde üst bacaklar,bikini bölgesi ve koltukaltımda 3 seviyesinde bikinikullandım hiç acı hissetmedim ama arada hafif yanma oda acısız sadece hissediyorsunuz.Bende merak edenler için sonuçları buraya yazarım sormak istediğiniz sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım :KK15:

Nereye uyguladiniz butun vucudami
Gögüslere uyguladım. tam bir hafata oldu. kıl gibi çıktılar .hiç dökülme yok ve çekincede kolay çıkmıyor. hatta cımbızla çek aynı acı..... 2. hafta nın dolmasını bekliyorum. başka yerlere jilet vurmaya cesaret edemedim. burada da şimdilik hiç bir ilerleme yok. 2. hafta sonunda dökülmeye başlamazlarsa ben aleti götürüp atacağım...bu arada 4. seviyesinde yaptım.. Allerjik yada çok beyaz tenli olmadığım için her yerden iki kez geçtim.

Bir hafta önce ilk seansımı bütün vücuduma yaptım.Bazıları cımbızla çekince hemen geldiler ve hiç acı yok.Kılların ince olduğu kısımlarda etkisini görmeye başladım diyebilirim.Birkaç seans daha kullandığım zaman kalın kısımlardada etkisini görürüm inşallah:KK31:

Merhaba bayanlar. Philips Lumea'yı araştırırken karşılaştım Silk'n Glide'la. Ben favori ve alın bölgem için ürün arıyorum. Uygun bi ürün mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

koçbey ilk seansı ilk yapan sizsiniz sonuç nedir dökülme oldumu kıllarda 2. seansı uyguladınızmı cevap yazarsanız sevinirim. tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Bende bugün ilk seansımı yaptım 15 gün beklemek istemiyorum lütfen cevap yazın bizi neler bekliyor... :mad:
Kızlar ilk seansı yüzümde yaptığımı söylemiştim yüzümdeki tüyle bayağı kalın ve köklü ilk senastan sonra yüz derimde yumuşama ve tüylerde sertlik gitti..İkinci senasımı 7 aralıkta yaptım ve dün yüzümle oynarken bir kaç tüyün kopup döküldüğünü gördüm 2. seanse tüm vücuduma yaptım dediğim gibi ilk senasta muhteşem sonuçlar beklemeyin tüylerin sertliği gidiyor ama

Kızlar ilk seansı yüzümde yaptığımı söylemiştim yüzümdeki tüyle bayağı kalın ve köklü ilk senastan sonra yüz derimde yumuşama ve tüylerde sertlik gitti..İkinci senasımı 7 aralıkta yaptım ve dün yüzümle oynarken bir kaç tüyün kopup döküldüğünü gördüm 2. seanse tüm vücuduma yaptım dediğim gibi ilk senasta muhteşem sonuçlar beklemeyin tüylerin sertliği gidiyor ama
evet ya yumaşama oluyor kıllar tütsülenmiş gibi.ikinci seyansı denemedim.genital bölgeye deneyen arkadaşlar varsa sonuc yazarlarsa sevinirim,3 seyans yapanlarda sonuc anlaşılacak sanırım

evet ya yumaşama oluyor kıllar tütsülenmiş gibi.ikinci seyansı denemedim.genital bölgeye deneyen arkadaşlar varsa sonuc yazarlarsa sevinirim,3 seyans yapanlarda sonuc anlaşılacak sanırım
Genital bölgeye uygulayanlardanım.. 5.Seviyede çok acıtıyo,hatta yakıyo..1 de yaptım..gayet kolay oldu.. Hatta ilk seansım olmasına rağmen çogu yerde kıl çıkmadı. Bacaklarımda da öyle yer yer boşluklar oluştu .2. Seansımı yarın yada ertesi gün yapıcam.. Sonuçlarını bildiricem.. Buarda bacaklarım,koltukaltım ve kollarımda 5 dereceyi yapıyorum.. Hiç acımıyo :))

Yüzünüzde kullanmadan önce jiletlemi aldınız tüyleri?Ben birtek yüzüme kullanamadım cesaret edemedim jilet yapmaya.

Yüzünüzde kullanmadan önce jiletlemi aldınız tüyleri?Ben birtek yüzüme kullanamadım cesaret edemedim jilet yapmaya.
Evet canım jiletle aldım zaten epilasyonda ip,ağda,cımbız kullanılmaz köklerinden çıkmaması lazım canım istersen aletin videosunu izlee daha iyi anlaşılıyor

Evet canım jiletle aldım zaten epilasyonda ip,ağda,cımbız kullanılmaz köklerinden çıkmaması lazım canım istersen aletin videosunu izlee daha iyi anlaşılıyor
İzledim vidyoyuda ben yinede cesaret edemedim yüz olduğu için bir sonraki seansınızdan sonrada sonuçları yazarsanız bende ona göre yüzümede uygularım.Beklemedeyim :)

İzledim vidyoyuda ben yinede cesaret edemedim yüz olduğu için bir sonraki seansınızdan sonrada sonuçları yazarsanız bende ona göre yüzümede uygularım.Beklemedeyim :)
sonraki seansım 21 aralıkta ...Ama şuda dikkatimi çekti benim normalde bacaklarımın arka tarafında diz ve popo arasında kalanları jiletle aldığım zaman başka zamanda acayip batar ve sızlardı şimdi ise bir haftadır böyle bir sıkıntı yok sanırım işe yarıyor gerçekten

sonraki seansım 21 aralıkta ...Ama şuda dikkatimi çekti benim normalde bacaklarımın arka tarafında diz ve popo arasında kalanları jiletle aldığım zaman başka zamanda acayip batar ve sızlardı şimdi ise bir haftadır böyle bir sıkıntı yok sanırım işe yarıyor gerçekten
Yumuşama olmuş demekki ondan batma hissetmiyorsunuz.Bende cımbızla çekdim birkaçtanesini hiç acı hissetmedim ve kökleride yanmış gibiydi.çıkan kıldan daha ince gözüküyordu kökü.

Genital bölgeye uygulayanlardanım.. 5.Seviyede çok acıtıyo,hatta yakıyo..1 de yaptım..gayet kolay oldu.. Hatta ilk seansım olmasına rağmen çogu yerde kıl çıkmadı. Bacaklarımda da öyle yer yer boşluklar oluştu .2. Seansımı yarın yada ertesi gün yapıcam.. Sonuçlarını bildiricem.. Buarda bacaklarım,koltukaltım ve kollarımda 5 dereceyi yapıyorum.. Hiç acımıyo :))
Genital bolgede yapmak sakincali degilmi bi sorun olmaz ins bende genital bolge icin almak istiyom cunku diger bolgelerde fazla tuy yok benim

arkadaşlar, ben de reklamlarda görüp duruyorum, takipteyim sizi :KK49: yoksa bu ay lazere başlıcam kii benim için çook acı verici :KK1:

Back