- 10 Eylül 2014
- 67
- 56
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafatda bir ilk 4 uygulama içinKaç günde bir kullanıcaz bende aldım ilkini uyguladım bekliyorum:)
Gögüslere uyguladım. tam bir hafata oldu. kıl gibi çıktılar .hiç dökülme yok ve çekincede kolay çıkmıyor. hatta cımbızla çek aynı acı..... 2. hafta nın dolmasını bekliyorum. başka yerlere jilet vurmaya cesaret edemedim. burada da şimdilik hiç bir ilerleme yok. 2. hafta sonunda dökülmeye başlamazlarsa ben aleti götürüp atacağım...bu arada 4. seviyesinde yaptım.. Allerjik yada çok beyaz tenli olmadığım için her yerden iki kez geçtim.Nereye uyguladiniz butun vucudami
Kızlar ilk seansı yüzümde yaptığımı söylemiştim yüzümdeki tüyle bayağı kalın ve köklü ilk senastan sonra yüz derimde yumuşama ve tüylerde sertlik gitti..İkinci senasımı 7 aralıkta yaptım ve dün yüzümle oynarken bir kaç tüyün kopup döküldüğünü gördüm 2. seanse tüm vücuduma yaptım dediğim gibi ilk senasta muhteşem sonuçlar beklemeyin tüylerin sertliği gidiyor amakoçbey ilk seansı ilk yapan sizsiniz sonuç nedir dökülme oldumu kıllarda 2. seansı uyguladınızmı cevap yazarsanız sevinirim. tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Bende bugün ilk seansımı yaptım 15 gün beklemek istemiyorum lütfen cevap yazın bizi neler bekliyor...
evet ya yumaşama oluyor kıllar tütsülenmiş gibi.ikinci seyansı denemedim.genital bölgeye deneyen arkadaşlar varsa sonuc yazarlarsa sevinirim,3 seyans yapanlarda sonuc anlaşılacak sanırımKızlar ilk seansı yüzümde yaptığımı söylemiştim yüzümdeki tüyle bayağı kalın ve köklü ilk senastan sonra yüz derimde yumuşama ve tüylerde sertlik gitti..İkinci senasımı 7 aralıkta yaptım ve dün yüzümle oynarken bir kaç tüyün kopup döküldüğünü gördüm 2. seanse tüm vücuduma yaptım dediğim gibi ilk senasta muhteşem sonuçlar beklemeyin tüylerin sertliği gidiyor ama
Genital bölgeye uygulayanlardanım.. 5.Seviyede çok acıtıyo,hatta yakıyo..1 de yaptım..gayet kolay oldu.. Hatta ilk seansım olmasına rağmen çogu yerde kıl çıkmadı. Bacaklarımda da öyle yer yer boşluklar oluştu .2. Seansımı yarın yada ertesi gün yapıcam.. Sonuçlarını bildiricem.. Buarda bacaklarım,koltukaltım ve kollarımda 5 dereceyi yapıyorum.. Hiç acımıyo :))evet ya yumaşama oluyor kıllar tütsülenmiş gibi.ikinci seyansı denemedim.genital bölgeye deneyen arkadaşlar varsa sonuc yazarlarsa sevinirim,3 seyans yapanlarda sonuc anlaşılacak sanırım
Yüzünüzde kullanmadan önce jiletlemi aldınız tüyleri?Ben birtek yüzüme kullanamadım cesaret edemedim jilet yapmaya.Kızlar ilk seansı yüzümde yaptığımı söylemiştim yüzümdeki tüyle bayağı kalın ve köklü ilk senastan sonra yüz derimde yumuşama ve tüylerde sertlik gitti..İkinci senasımı 7 aralıkta yaptım ve dün yüzümle oynarken bir kaç tüyün kopup döküldüğünü gördüm 2. seanse tüm vücuduma yaptım dediğim gibi ilk senasta muhteşem sonuçlar beklemeyin tüylerin sertliği gidiyor ama
Evet canım jiletle aldım zaten epilasyonda ip,ağda,cımbız kullanılmaz köklerinden çıkmaması lazım canım istersen aletin videosunu izlee daha iyi anlaşılıyorYüzünüzde kullanmadan önce jiletlemi aldınız tüyleri?Ben birtek yüzüme kullanamadım cesaret edemedim jilet yapmaya.
evet tüm vücuda uygulanıyor aletteNereye uyguladiniz butun vucudami
İzledim vidyoyuda ben yinede cesaret edemedim yüz olduğu için bir sonraki seansınızdan sonrada sonuçları yazarsanız bende ona göre yüzümede uygularım.Beklemedeyim :)Evet canım jiletle aldım zaten epilasyonda ip,ağda,cımbız kullanılmaz köklerinden çıkmaması lazım canım istersen aletin videosunu izlee daha iyi anlaşılıyor
sonraki seansım 21 aralıkta ...Ama şuda dikkatimi çekti benim normalde bacaklarımın arka tarafında diz ve popo arasında kalanları jiletle aldığım zaman başka zamanda acayip batar ve sızlardı şimdi ise bir haftadır böyle bir sıkıntı yok sanırım işe yarıyor gerçektenİzledim vidyoyuda ben yinede cesaret edemedim yüz olduğu için bir sonraki seansınızdan sonrada sonuçları yazarsanız bende ona göre yüzümede uygularım.Beklemedeyim :)
Yumuşama olmuş demekki ondan batma hissetmiyorsunuz.Bende cımbızla çekdim birkaçtanesini hiç acı hissetmedim ve kökleride yanmış gibiydi.çıkan kıldan daha ince gözüküyordu kökü.sonraki seansım 21 aralıkta ...Ama şuda dikkatimi çekti benim normalde bacaklarımın arka tarafında diz ve popo arasında kalanları jiletle aldığım zaman başka zamanda acayip batar ve sızlardı şimdi ise bir haftadır böyle bir sıkıntı yok sanırım işe yarıyor gerçekten
Genital bolgede yapmak sakincali degilmi bi sorun olmaz ins bende genital bolge icin almak istiyom cunku diger bolgelerde fazla tuy yok benimGenital bölgeye uygulayanlardanım.. 5.Seviyede çok acıtıyo,hatta yakıyo..1 de yaptım..gayet kolay oldu.. Hatta ilk seansım olmasına rağmen çogu yerde kıl çıkmadı. Bacaklarımda da öyle yer yer boşluklar oluştu .2. Seansımı yarın yada ertesi gün yapıcam.. Sonuçlarını bildiricem.. Buarda bacaklarım,koltukaltım ve kollarımda 5 dereceyi yapıyorum.. Hiç acımıyo :))