• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıp boşanmamakta kararsızım

Yapacak adam zincir bağlasan da bir şekilde yapar.
Güzel yemek yapamaman ne alaka, o yüzden mi kıymetli oğlu bunları yapıyormuş?
Baban arkanda yoksa eğer annenin dediği gibi iş bul.Mesleğin var mı?
Annen bakar çocuğuna gül gibi geçinir gidersiniz.
En azından huzurun olur, aşağılanmamış olursun.
mesleğim yok ama her iişi yaparım çalışmak sorun değil ah işte bu kararı vermek zor bir çok şey değişecek hayatımda alışkanlıklarım en önemlisi evim diye sahiplendiğim yerden uzak olacağım ne bilim ya

Bugun televizyonda iki uzmanla bu konu konusuluyordu...Bosanma ve cocukla ilgili....kisaca dedikleri su mutsuz bir evlilikte mutlaka bir son oluyor ..3 sene 5 sene surer ama sonlanir....asil bu sure icinde cocuk cekiyor her seyi...evliligin sorumlulugunu cocuga yuklemek ...yani onun yuzunden surdurmek cocuga agir bir yuk oluyor...saglikli bir bosanma bu ortamda yasamasindan daha iyi...

bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki

Katılıyorum aynen, boşanmak çocuk sağlığı açısında böyle bi durumda daha iyi olur düşünüyorum...

yani anlayamadım ben arkadaşım, bebeğime bakıp üzülüyorum diyorsun da bu adamın bebeğine ne gibi bir faydası var?İnternette fink atmaktan,seninle tartışmaktan vakit bulabiliyor mu bebeğiyle normal bir baba gibi ilgilenmeye?Seni tamamen geçtim diyelim seni sevmiyor istemiyor, hayatında başkası hatta başkaları var, ee peki bu adam çocuğundan kırkı çıkana kadar nasıl ayrı kaldı?Sen çocukla eve dönmek istediğin halde neden hayır dedi?Bu nasıl baba?Ne beklentin var senin bu babadan?Maddi beklentin varsa mahkemede çatır çatır alırsın da manevi bir beklenti içindeysen,babalık yapar diye düşünüyorsan benim okuduğum kadarıyla durum pek iç açıcı değil.Yok diyorsan ki bu adam bana karşı böyle ama çocuğuna karşı süper baba o zaman tabi senin seçimindir o evde rahibe misali oturup çocuğunu büyütmek

bır cocuk ve 5 aylıkmıs bı ınsanın bebgı olucak anenlerde kal dıyecegıne evınıze getırır adam gıbı bebegınızın kokusuna doyum olmaz arkadasım sen bu adamı boşa 1 cocuk ıken baksana sevgılım dıor bu evde bu cocuk ıcın varsın dıor kaybedıcek neyın varkı bosa gıtsın aılenın kaararınıda al daha yas 25 30 oldugunda keske 25 ıken bosansaydım demee ama senın ıcın cıdden uzuldum allah sabır versın ıns esın duzelır yuvanız bıtmez:( o bebek ıcın:emir_bebek::nazar:

kendimi düşünüyorum da böyle huzursuz bir ortamda büyümek yerine annemin babamın ayrı olmasını isterdim ben.. o küçücük bebeğe yazık ilelemeden bitirin derim görüldüğü üzre szie de bir ilgisi kalmamıs henüz çok da gencsiniz size de yazık bebeğinize de..

duzelme umudun yoksa bıtır her gun acı cekmektense daha ıyıdır benım ıkı arkadasım var ılk evlılıklerı cok kotu ımıs sımdı yenıden evlendıler sukurler edıyorlar hayat bıtmıs değil yanı bole bı ortamda buyumus cocouk cokmu saglıklı olacakk ne sen ne o cocuk normal olacak

Siz ayrılmıxsınız zaten. Bebeğiniz durumu düzeltmeyecek. O bebeğin mutluluğunu istiyorsanız boşanın derim...

bebeğim küçük diye ayrılmıyorsun da, sanki o bebek siz boşanmayınca huzurlu bir ortamda büyümüş olacak...
her gün kavga gürültü patırtı mutsuz anne ve baba
bunlar hiç bir çocuğa fayda sağlamaz ki

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Çok haklı.
O çocuk büyüdüğünde nasıl bir birey olacak sağlıksız mutsuz bir ortamda.
Yaşın gençken yolunu çiz derim ben çünkü siz artık saygıyı çoktan yitirmişşiniz arkadaşım Allah yardımcın olsun.

tüm yorumları okuyorum ve düşünüyorum zor bir süreç olacak verdiğim her iki kararda

Ayrıl ya da ayrılma diyemem ama sonuçta çok sağlıksız bir ilişki olduğu ortada. Eğer boşanacaksan da tüm hukuksal haklarını sonuna kadar kullan derim. Eşinin hayatında olan kişiye de tazminat davası açabilirsin diye biliyorum.Hakkında hayırlısı olsun

Eşinin düzelme umudu yok bence. Hiç durma boşan. Hem çocuğun hem de senin ruh sağlığın açısından. Bu evlilik içerisinde çocuğun psikolojisi zaten bozulur. Senin de psikolojin bozulursa çocuğunu iyi yetişitremezsin. Çocukluk dönemindeki sorunlar tek tek büyünce ortaya çıkıyor.

Her evlilikte olan basit sorunlardan değil. Adam tüm iletişim yollarını kapatmış ve uzlaşmaz bir tavır içerisinde. Hakkında hayırlısı olur inşallah.

böyle bir adamdan hayır gelmez canım.adam utanma çekinme duygusunu atmış bir kenara kimseyi gözü görmüyor.bu ortamda bebeğinide sağlıklı bir şekilde yetiştiremezsin.eğer işin varsa ailen destekse bir dakika bile durma bu adamın yanında canım

canım öyle güzel anlatmışsın ki hem güldüm hem sinirden gözüm seğrimeye başladı:53::60:

Kız delirdin mi sen:27:
Çocuk için katlanılıcak tatlı-sert durumlar olur da,siz baya ipin ucunu kaçırmışınız:21:
Sal gitsin itin ipini:52:
Hem madem çocuk için ordasın ne diye sorup soruşturuyon bu kimden geldi,bu yazılımlar ne filan diye??
Bırak allasen şunu..
Adam düzenini kurmuş,cin çalıyo çingen oynuyo evde:1:
sevgilisi var,internette bi hayatı var,sana sevgisi yok,saygısı yok..senin de ona yok tabi..
Çocuğuna kötülük edersein o adamla yaşamaya devam edersen...
Yazık değil mi sabiye öyle bi adamın babalığında büyüsün..ayrı olurlarsa daha iyi olur çocuğun için..bu kepazeliklerini görmez babasının,aranızdaki bu saygısızlığa,sevgisizliğe şahit olmaz...bağrık çığrık duymaz..:emir_bebek:

Sal yularını beygirin..yaşın daha çok genç..hayat bu pislikleri çekecek kadar uzun değil..:71::71:

bu gün yanıma geldi sırnaşmaya çalıştı bende dedim sevgilin versin sana istediğini yaw sen benden hep şüphe ediyon ali aldı desemde inanmayacan suçlayacan beni bende sevgilim aldı diyom .aha işte böyle bir mantık besleyen adam zaten yaralıyım güvensizim şüpheleniyorum iye sinir yapıyor birde anlamadım yaw evde iki pc var birinde kendi oturuyor ötekinde parola var bana yasakmış çılıracam çocuk uyurken azcık kafa dağıtayım ac şu lanet parolayı diyorum yasak diyo o heykeli attıgım gibi pc yide atacam aşağıyada çok ses çıkarır millete rezil olurum valla bilmiyom kızlar ne kalmaya gücüm ne gitmeye cesaretim var arada kaldım mahkemem 4 gün kaldı allah hakkımda hayırlısını versin şimdi oğlanda kendide uyudu bakayım dedim bu pc de parola varmı diye yokmuş ondan yazdım

bu gün yanıma geldi sırnaşmaya çalıştı bende dedim sevgilin versin sana istediğini yaw sen benden hep şüphe ediyon ali aldı desemde inanmayacan suçlayacan beni bende sevgilim aldı diyom .aha işte böyle bir mantık besleyen adam zaten yaralıyım güvensizim şüpheleniyorum iye sinir yapıyor birde anlamadım yaw evde iki pc var birinde kendi oturuyor ötekinde parola var bana yasakmış çılıracam çocuk uyurken azcık kafa dağıtayım ac şu lanet parolayı diyorum yasak diyo o heykeli attıgım gibi pc yide atacam aşağıyada çok ses çıkarır millete rezil olurum valla bilmiyom kızlar ne kalmaya gücüm ne gitmeye cesaretim var arada kaldım mahkemem 4 gün kaldı allah hakkımda hayırlısını versin şimdi oğlanda kendide uyudu bakayım dedim bu pc de parola varmı diye yokmuş ondan yazdım

allah yardımcın olsun ..mahkemeye 4 gün kaldı demişsin o bilmiyomu nasıl gelip hiç bişey yokmuş gibi sırnaşabiliyo...:47:

ne saygı kalmış ortda ne de bir evlilik bu birlikte mutsuz yaşama daha ne kadar devam edip çocuğu da ortak edeceksiniz ki?

adam biliyor işin kolayını. nasıl olsa gidemiyorsunuz çocuk flan filan adam da ağzına gelen saygısızzlığı yapıpı elinizi kolunuzu bağlıyor.
çocuksa bu onunda çocuğu,siz niye bu kadar sadece sizin çocuğunuzmuş gibi sineye çekiyorsunuz ki?

o ne kocalık ne de babalık yapma kapasitesi yok!
bir an önce boşanın ve iş bulup çalışın.

canım bence hemen hemde hemen bosan böyle nereye kadar gidecek lohusa karısını tersleyen adamdan sana koca cocuguna baba olur mu

:50::50::50::50:bir yaşıma daha girdim.valla canım senin yazdıkların doğrudur ona bişey demiyorum ama böyle bir adamların varolduğuna inanmak bana çok zor geliyor. ne bileyim bu anlattıkların insaniyete sığmıyor ki. :50::50:

Back