• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar çaresizimki:(((

canımm kendini bukadar çaresiz hissetme lüften.ne mutlu sana ki bak Allah sana bir bebek vermiş.yaşadıkların üzücü.derler ya annesi olmayanın babası olmaz diye sende bu duruma gelmişsin sanırım ve kendini eksik hissediyorsun.ama aklına güzel şeyler getirmelisin canım.kötü olan düşünceleri at kafandan çünkü bebeğinde onları hissediyor,onu kaybetme duygusunu çağırma kendine.sen kendi önlemini al istirahat et,bebeğini koru,en önemlisi psikolojini düzelt çünkü bebek mutsuz annede mutsuz olur :30: inşallah bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın canım.30lu haftalara ulaşana kadar sabret,Allah korusun o dönemden sonra erken gelen bir bebek bile hayata tutunur ama sen hep son güne kadar bebeğinin sabırla içinde olacağını hayal et ki Allahta sana onu nasip etsin inşallah.
ne mutlu ki bak eşin en büyük destekçin,o desteğin kıymetini bil ve onun huzuruyla bebeğine daha sıkı tutun canım.seni çok iyi anlıyorum bende şuan hamileyim ve kaybetme korkularını çok yaşadım.Allah'a şükür bu günlere ulaştım şimdi sabırla zamanın dolmasını bekliyorum.bak şükür ki bebeğin 20 haftalık olmuş canım,mutlu ol canım,içinde hep güzel duygular olsun ki güzellikleri kendine çek tamam mı?

Ne kadar güzel dile getirmişsin duygularını öncelikle teşekkür ederim...Artık üzülmüyorum yada öyle değilde üzülmemeye gayret ediyorum evet anladımki bebeğim ve eşim bana bağlılar yani onları üzmek hakkım değil inşaallah bunu beceririm Allahım seninde yavrunu hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..:70:

Back