• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Arkadaşlar Philips ten daha randıman alan kişiler var ? Silk'n glide ın 2 ay iade garantisi var mı ?

Vallahi şaşırdım kaldım. Lumea yı d takip ediyorum. Silk'n glide ıda. Her ikisinde de olumlu ve meraklı konuşmalar var. Karar vermek uzun sürecek anlaşılan.

Philips lumeadaki ısınlar kılkökünü uyutuyor..yani tuyler, ürünü bıraktıktan sonra tekrar çıkıyo... Ama silk in glade teki hpl teknolojisi kullanıldığından umutluyum...

Arkadaşlar silk n glide ı denedim bugün. Herkesin kafasında soru işaretleri var normaldir. Bende de var açıkcası. Şöyle bir durum var; ilk olarak kendime göre bi acı skalası çıkartırsam; ağda 9, sir ağda 6, lazer epilasyon 4, silk n glide a da 2 veririm. Tabi herkesin acı eşiği farklıdır. Diğer bir konu da ürünün işe yarayıp yaramayacağıyla ilgili; lazer epilasyonda tüyler kısayken uygulanınca o tüyü bile yakıyor, yani seviyesi silk n glide a göre çok yüksek. Bu cihaz evde kullanmaya tasarlanmış ve o kadar etkili olmaması kullanıcıların yanlış kullanımlarını önlemek açısından en doğrusu. Lazer epilasyonun 5 seansta yapacağını bu ürün 10 seansta yapar gibime geliyor. Ben artık gitmekten ve para vermekten yorulduğum için ve özellikle kış ayında olduğumuz için yaza kadar çoğunluğunu bitiririm düşüncesiyle aldım. Umarım alan herkes faydasını görür, bende dahil :)

Arkadaşlar silk n glide ı denedim bugün. Herkesin kafasında soru işaretleri var normaldir. Bende de var açıkcası. Şöyle bir durum var; ilk olarak kendime göre bi acı skalası çıkartırsam; ağda 9, sir ağda 6, lazer epilasyon 4, silk n glide a da 2 veririm. Tabi herkesin acı eşiği farklıdır. Diğer bir konu da ürünün işe yarayıp yaramayacağıyla ilgili; lazer epilasyonda tüyler kısayken uygulanınca o tüyü bile yakıyor, yani seviyesi silk n glide a göre çok yüksek. Bu cihaz evde kullanmaya tasarlanmış ve o kadar etkili olmaması kullanıcıların yanlış kullanımlarını önlemek açısından en doğrusu. Lazer epilasyonun 5 seansta yapacağını bu ürün 10 seansta yapar gibime geliyor. Ben artık gitmekten ve para vermekten yorulduğum için ve özellikle kış ayında olduğumuz için yaza kadar çoğunluğunu bitiririm düşüncesiyle aldım. Umarım alan herkes faydasını görür, bende dahil :)
Kaç günde bir kullanıcaz bende aldım ilkini uyguladım bekliyorum:)

Arkadaslar benim tavsiyem asla jilet uygulamasi yapmayin cihaz zayiflattikca jilet guclendircek killari ben eski epilator cihazin icindeki tiras basligiyla sifirliyorum o makas gibi kesiyo kalinlastirmio. Birde sunu soyleyeyim ayni tiras basligiyla daha onceden kisaltip lazere gidiodum kisaltinca 2 gunde geri cikiyordu bunda dokulme yapmadi ama bazi yerler uzadi bazi yerler uzamadi hala sifir seklinde umarim anlatabilmisimdir :)

İlk 4 uygulama 2 hafta arayla yapilcakmis, sonraki 4 uygulamayi da ayda bir olacak sekilde yapin diye yaziyordu. Aynen yazdigini deneyecegim bende. İllaki gozle gorunur kayiplar yasariz :))
Çok teşekkür ederim sonuçları paylaşırız. :)

Evet kesinliklehiç acı yok 5. Seviyede yapmama rağmen.. Yalnız aklıma takıldı.. 1. Seansı yaptım 2 haftayı bekliyorum. Jiletle aldıgım için 3 gün sonra diken diken çıkmata başladı.. Çıkanları alırsam tuyler güçlenicek ve seanslar uzayacak, almazsam kollarımda dahil bacaklarım erkek bacagı gibi olucak.. offf Ne yapsam bilemedim. Buarda traş makinem yok maalesef :(

Evet kesinliklehiç acı yok 5. Seviyede yapmama rağmen.. Yalnız aklıma takıldı.. 1. Seansı yaptım 2 haftayı bekliyorum. Jiletle aldıgım için 3 gün sonra diken diken çıkmata başladı.. Çıkanları alırsam tuyler güçlenicek ve seanslar uzayacak, almazsam kollarımda dahil bacaklarım erkek bacagı gibi olucak.. offf Ne yapsam bilemedim. Buarda traş makinem yok maalesef :KK43:
Lazer epilasyonda nasilsa ben oyle yapmayi planliyorum. Seanslar arasi sadece almak zorunda kalirsan jiletle al diyorlardi. Sonucta o kıl köklerini gormek zorunda makina, o yuzden en azindan 2-3 ay jiletle alınabilir gibime geliyor. Aylardan kış, kıyafetlerden uzun kollular gündemde oldugundan bikac ay frikik vermeden cikanlari kamufle etmek en mantiklisi :)

Lazer epilasyonda nasilsa ben oyle yapmayi planliyorum. Seanslar arasi sadece almak zorunda kalirsan jiletle al diyorlardi. Sonucta o kıl köklerini gormek zorunda makina, o yuzden en azindan 2-3 ay jiletle alınabilir gibime geliyor. Aylardan kış, kıyafetlerden uzun kollular gündemde oldugundan bikac ay frikik vermeden cikanlari kamufle etmek en mantiklisi :)
Haklısın.... Tesekkürederim..

Haklısın.. Ozamn jilete devam... Seans sonuçlarını paylaşalım almak isteyenlere rehberlik ederiz en azından..

Benim tuyler jiletle aliyom normalde oyle cokta yok yani acaba bende etkisi ne olur

Kızlar bende bu ürünü aldım ilk başta yumuşama olmaz diyorlar uygulamadan 7-10 gün içinde tüyler çıkıp ve kendi kendilerine dökülmeye başlıyormuş. internette 50.000 liğin kullanım videosunu buldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün ilk seansı mı yaptım bakalım sonuçlar ne olacak kızlar

koçbey ilk seansı ilk yapan sizsiniz sonuç nedir dökülme oldumu kıllarda 2. seansı uyguladınızmı cevap yazarsanız sevinirim. tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Bende bugün ilk seansımı yaptım 15 gün beklemek istemiyorum lütfen cevap yazın bizi neler bekliyor... :mad:

ben de sırf bu ürün için az önce kayıt oldum ve sonuçlarınızı merakla bekliyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre gidip satın alıcam hemen bu hafta içinde :110:

ayrıca içindeki atış sayısı bittiğind ekartuş değişimi oluyor mu aca bu üründe? ben satın almak için gittiğimde bana rowenta'nın lazer epilasyon ürününü denettirdiler ve tanıttılar denediklerinde canım yandı ama çok az bir şekilde. kartuşunun bitttikçe değişebilceğini bu şekilde de ömür boyu kullanabilceğimi söylediler

kartuşlar çok pahalı 80tl falan 1.500 atımlık kartuş 150.000 atımlık kartuş alsan 8.000 tlye karşılık gelir ama şu da var ki 150.000 atımlık sözde sadece o kadar gitmiyormuş

bana içindekinin kartuşunun 4-5 tum vücut bıtırebilceğini sonrasında da kartuşun en fazla 100 liraya yenilenip ömür boyu kullanabılcegını soyledıler işte. ama rowentadan genelde hiç bahseden olmamış ve şikayette varmış o yüzden o ürünü düşünmüyorum. Silk'n glide kullanan arkadaşlardan olumlu sonuçlar gelirse silk'n glide almayı düşünüyorum

Back