Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç günde bir kullanıcaz bende aldım ilkini uyguladım bekliyorum:)Arkadaşlar silk n glide ı denedim bugün. Herkesin kafasında soru işaretleri var normaldir. Bende de var açıkcası. Şöyle bir durum var; ilk olarak kendime göre bi acı skalası çıkartırsam; ağda 9, sir ağda 6, lazer epilasyon 4, silk n glide a da 2 veririm. Tabi herkesin acı eşiği farklıdır. Diğer bir konu da ürünün işe yarayıp yaramayacağıyla ilgili; lazer epilasyonda tüyler kısayken uygulanınca o tüyü bile yakıyor, yani seviyesi silk n glide a göre çok yüksek. Bu cihaz evde kullanmaya tasarlanmış ve o kadar etkili olmaması kullanıcıların yanlış kullanımlarını önlemek açısından en doğrusu. Lazer epilasyonun 5 seansta yapacağını bu ürün 10 seansta yapar gibime geliyor. Ben artık gitmekten ve para vermekten yorulduğum için ve özellikle kış ayında olduğumuz için yaza kadar çoğunluğunu bitiririm düşüncesiyle aldım. Umarım alan herkes faydasını görür, bende dahil :)
İlk 4 uygulama 2 hafta arayla yapilcakmis, sonraki 4 uygulamayi da ayda bir olacak sekilde yapin diye yaziyordu. Aynen yazdigini deneyecegim bende. İllaki gozle gorunur kayiplar yasariz :))Kaç günde bir kullanıcaz bende aldım ilkini uyguladım bekliyorum:)
Çok teşekkür ederim sonuçları paylaşırız. :)İlk 4 uygulama 2 hafta arayla yapilcakmis, sonraki 4 uygulamayi da ayda bir olacak sekilde yapin diye yaziyordu. Aynen yazdigini deneyecegim bende. İllaki gozle gorunur kayiplar yasariz :))
Evet kesinliklehiç acı yok 5. Seviyede yapmama rağmen.. Yalnız aklıma takıldı.. 1. Seansı yaptım 2 haftayı bekliyorum. Jiletle aldıgım için 3 gün sonra diken diken çıkmata başladı.. Çıkanları alırsam tuyler güçlenicek ve seanslar uzayacak, almazsam kollarımda dahil bacaklarım erkek bacagı gibi olucak.. offf Ne yapsam bilemedim. Buarda traş makinem yok maalesefArkadaşlar silk n glide ı denedim bugün. Herkesin kafasında soru işaretleri var normaldir. Bende de var açıkcası. Şöyle bir durum var; ilk olarak kendime göre bi acı skalası çıkartırsam; ağda 9, sir ağda 6, lazer epilasyon 4, silk n glide a da 2 veririm. Tabi herkesin acı eşiği farklıdır. Diğer bir konu da ürünün işe yarayıp yaramayacağıyla ilgili; lazer epilasyonda tüyler kısayken uygulanınca o tüyü bile yakıyor, yani seviyesi silk n glide a göre çok yüksek. Bu cihaz evde kullanmaya tasarlanmış ve o kadar etkili olmaması kullanıcıların yanlış kullanımlarını önlemek açısından en doğrusu. Lazer epilasyonun 5 seansta yapacağını bu ürün 10 seansta yapar gibime geliyor. Ben artık gitmekten ve para vermekten yorulduğum için ve özellikle kış ayında olduğumuz için yaza kadar çoğunluğunu bitiririm düşüncesiyle aldım. Umarım alan herkes faydasını görür, bende dahil :)
Lazer epilasyonda nasilsa ben oyle yapmayi planliyorum. Seanslar arasi sadece almak zorunda kalirsan jiletle al diyorlardi. Sonucta o kıl köklerini gormek zorunda makina, o yuzden en azindan 2-3 ay jiletle alınabilir gibime geliyor. Aylardan kış, kıyafetlerden uzun kollular gündemde oldugundan bikac ay frikik vermeden cikanlari kamufle etmek en mantiklisi :)Evet kesinliklehiç acı yok 5. Seviyede yapmama rağmen.. Yalnız aklıma takıldı.. 1. Seansı yaptım 2 haftayı bekliyorum. Jiletle aldıgım için 3 gün sonra diken diken çıkmata başladı.. Çıkanları alırsam tuyler güçlenicek ve seanslar uzayacak, almazsam kollarımda dahil bacaklarım erkek bacagı gibi olucak.. offf Ne yapsam bilemedim. Buarda traş makinem yok maalesef
Haklısın.... Tesekkürederim..Lazer epilasyonda nasilsa ben oyle yapmayi planliyorum. Seanslar arasi sadece almak zorunda kalirsan jiletle al diyorlardi. Sonucta o kıl köklerini gormek zorunda makina, o yuzden en azindan 2-3 ay jiletle alınabilir gibime geliyor. Aylardan kış, kıyafetlerden uzun kollular gündemde oldugundan bikac ay frikik vermeden cikanlari kamufle etmek en mantiklisi :)
Haklısın.. Ozamn jilete devam... Seans sonuçlarını paylaşalım almak isteyenlere rehberlik ederiz en azından..Lazer epilasyonda nasilsa ben oyle yapmayi planliyorum. Seanslar arasi sadece almak zorunda kalirsan jiletle al diyorlardi. Sonucta o kıl köklerini gormek zorunda makina, o yuzden en azindan 2-3 ay jiletle alınabilir gibime geliyor. Aylardan kış, kıyafetlerden uzun kollular gündemde oldugundan bikac ay frikik vermeden cikanlari kamufle etmek en mantiklisi :)
Tabii kesinlikle paylasmak lazim zaten. 2 haftada bir sonuclari yazarim ben deHaklısın.. Ozamn jilete devam... Seans sonuçlarını paylaşalım almak isteyenlere rehberlik ederiz en azından..
Ben dün ilk seansı mı yaptım bakalım sonuçlar ne olacak kızlar