Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Acil yardım!!! kullanan arkadaslar cvp verirseniz sevinirim..
Ürünüm bugün elime ulaştı. ! Kullandım fakat hiç dökülme yada yumusama olmadı, 5. Seviyede yaptığım için çok az yanık kokusu oluştu. Onun dışında dökülme olmadı .. sizde de boylemi yoksa ben mi biseylerivyanls yapiyorum anlamadım :(

Acil yardım!!! kullanan arkadaslar cvp verirseniz sevinirim..
Ürünüm bugün elime ulaştı. ! Kullandım fakat hiç dökülme yada yumusama olmadı, 5. Seviyede yaptığım için çok az yanık kokusu oluştu. Onun dışında dökülme olmadı .. sizde de boylemi yoksa ben mi biseylerivyanls yapiyorum anlamadım :KK43:
Bende dün ilkkez kullandım.Dökülme ve yumuşama bendede olmadı ama ilk seans olduğu içindir diye düşündüm:KK64:.Ağrı bile hiç hissetmedim 5. seviyede yapmama rağmen

Ben de almayı düşünüyorum bir süredir kullanıp da kayda değer faydasını gören var mı? :)

Bende gitti gidiyora güvenmediğim için hepsi buradadan aldım

Arkadaşlar ben bugün media markt deydim. Oradaki satıcıya lazer ürünlerini sordum. Bana silk'n glide ile ilgili Hiçte iyi şeyler söylemedi. 150.000 atışlı olduğunu söyledim. hayır dedi 50.000 atışlı. Ve hassas başlığı yok. Genital ve yüze kullanamazsın dedi. Philips bu ürünü 20 dermatologla kanıtladı dedi. Alacaksanız Philips Alın dedi. Ordaki Satıcı koluna yapmıştı 2 haftadır hala hiçbir şey çıkmamıştı kolunda. Bayada yoğun kıllarım var dedi. Esmerdi. 12 Kişiyi bitirme özelliğine sahip dedi. 140.000 atışlı Philips i alın dedi. Haftasonu fiyatı düşüyormuş. Şu anda 1400₺. Haftasonu fiyatı 1200₺ civarı oluyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz şimdi ?

Saticilara guvenmiyorum cunku prim var isin ucunda bire bir kullananlarin yorumu dogrudur bence...

Satıcı sattığı ürünün kötü olduğunu söylemez zaten bende satıcılara güvenmiyorum.150000 atımlı olanıda var Silkn Glide'ın bundan haberi bile olmayan bir satıcı.

Dün aldım..Uyguladım. sonuçları bekliyorum.
Kitapçoğında türkçe bölümde var Hoşuma gitti. Kullanmadan önce okudum.
Aşağıda yazdığım maddeleri kitapçığından resim çekip ekleyeceğim.

1. 50 bin atış değil 20 bin veya 40bin atış yapıyormuş.
2. Bir kerede 3 cm kare değil 2,7 cm kare alana atış yapıyor
3.%85 değil %50-60 veya %60-70 azalır diyor .

Neden kitapçıkta bu bilgiler varken kutuya ve reklamlarına daha iyi değerler yazmışlar anlamadım.
10846480_10152938873898875_4227494531667360805_n.jpg

10451723_10152938874023875_1954524862693706952_n.jpg
1907965_10152938893723875_6588629073716279882_n.jpg

4. Göğüs veya sırt bölgesine kutuda yer verilmesine rağmen
yine kitapçığında, tabloda yer verilmemiş. Bir soru işaretide bu ..Umarım sonuçları iyi olur..

Bu arada benim aldığım 150 bin atımlık olan değil.. Sözde 50 bin atımlık olan.. :(

B
Bende dün ilkkez kullandım.Dökülme ve yumuşama bendede olmadı ama ilk seans olduğu içindir diye düşündüm:KK64:.Ağrı bile hiç hissetmedim 5. seviyede yapmama rağmen
4. Göğüs veya sırt bölgesine kutuda yer verilmesine rağmen
yine kitapçığında, tabloda yer verilmemiş. Bir soru işaretide bu ..Umarım sonuçları iyi olur..

Bu arada benim aldığım 150 bin atımlık olan değil.. Sözde 50 bin atımlık olan.. :KK43:

Valla benimde çok tereddütlerim oldu. Umarım 700 tl yi çöpe atmam.. Ayrıca sakin yüzünüze jilet uygulamayin. bu urun iyi cikmazsa Sonrasında hiçbir şekilde basa çıkamazsiniz aksine fayda değil zarar görürsünüz. Çünkü philips Lumea da bu sorunla karşılaşan çok kadın gördüm. Aman diyim.

Arkadaşlar ben bugün media markt deydim. Oradaki satıcıya lazer ürünlerini sordum. Bana silk'n glide ile ilgili Hiçte iyi şeyler söylemedi. 150.000 atışlı olduğunu söyledim. hayır dedi 50.000 atışlı. Ve hassas başlığı yok. Genital ve yüze kullanamazsın dedi. Philips bu ürünü 20 dermatologla kanıtladı dedi. Alacaksanız Philips Alın dedi. Ordaki Satıcı koluna yapmıştı 2 haftadır hala hiçbir şey çıkmamıştı kolunda. Bayada yoğun kıllarım var dedi. Esmerdi. 12 Kişiyi bitirme özelliğine sahip dedi. 140.000 atışlı Philips i alın dedi. Haftasonu fiyatı düşüyormuş. Şu anda 1400₺. Haftasonu fiyatı 1200₺ civarı oluyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz şimdi ?

Canim philips alan ve faydasını görmeyen o kadar kadın varki.. ustelik kartuş denen bişey varmis Lumea da bitince ürün çöpe atilicak. Inanma o satıcıya

B

Valla benimde çok tereddütlerim oldu. Umarım 700 tl yi çöpe atmam.. Ayrıca sakin yüzünüze jilet uygulamayin. bu urun iyi cikmazsa Sonrasında hiçbir şekilde basa çıkamazsiniz aksine fayda değil zarar görürsünüz. Çünkü philips Lumea da bu sorunla karşılaşan çok kadın gördüm. Aman diyim.
Bende yüze uygulama konusunda tereddüt yaşadım.Eğer faydasını görürsem yüzümede kullanıcam.

Derin41 bende yarın 150.000 atışlıktan alacaktım fakat yorumunu görünce kararsızlığa düştüm. Beyaz tenliyim tüylerimde koyu e mecburen 5. seyivede çalıştıracağım. 50.000 atışlık 5. seviyede kullanıldığında sadece 20.000 atış yapıyorsa 150.000 atışlık 60.000 yapar cidden kandırıyorlar insanları ya :'(

Arkadaşlar n11 den 598 tlye aldım bugün ve 55 tl ee bonus verdi ocak ayında kullanılacak inşallah faydalı olur gelince hemen deneyeceğim ama kullanann arkadaşlar kaç gün önce jiletle aldınız

Ablamda tüy kalin oldugu icin ilk seyansta seyrek cikti onun ya, benim acik renk ve koku yok pek ondanmidir nedir ayni gibi gerci ben jilete devam ettim ablam on gundur dokunmamis.anlamadim ben ilk seyanstan ikincisini mecburen adet bitince

Aynen yuze uygulamam beklerim yani

Bu tuylerfen kurtulus yokmu ya :(

Back