- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 18
Evet aynı ürün 300tl uygun satılması beni tedirgin etti oyüzden içim rahat olsun diye mağazadan satın aldım. İnşallah herkes memnun kalır :)Aynı ürün değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı ürün 300tl uygun satılması beni tedirgin etti oyüzden içim rahat olsun diye mağazadan satın aldım. İnşallah herkes memnun kalır :)Aynı ürün değil mi ?
Bende dün ilkkez kullandım.Dökülme ve yumuşama bendede olmadı ama ilk seans olduğu içindir diye düşündüm.Ağrı bile hiç hissetmedim 5. seviyede yapmama rağmenAcil yardım!!! kullanan arkadaslar cvp verirseniz sevinirim..
Ürünüm bugün elime ulaştı. ! Kullandım fakat hiç dökülme yada yumusama olmadı, 5. Seviyede yaptığım için çok az yanık kokusu oluştu. Onun dışında dökülme olmadı .. sizde de boylemi yoksa ben mi biseylerivyanls yapiyorum anlamadım
Bende dün ilkkez kullandım.Dökülme ve yumuşama bendede olmadı ama ilk seans olduğu içindir diye düşündüm.Ağrı bile hiç hissetmedim 5. seviyede yapmama rağmen
4. Göğüs veya sırt bölgesine kutuda yer verilmesine rağmen
yine kitapçığında, tabloda yer verilmemiş. Bir soru işaretide bu ..Umarım sonuçları iyi olur..
Bu arada benim aldığım 150 bin atımlık olan değil.. Sözde 50 bin atımlık olan..
Arkadaşlar ben bugün media markt deydim. Oradaki satıcıya lazer ürünlerini sordum. Bana silk'n glide ile ilgili Hiçte iyi şeyler söylemedi. 150.000 atışlı olduğunu söyledim. hayır dedi 50.000 atışlı. Ve hassas başlığı yok. Genital ve yüze kullanamazsın dedi. Philips bu ürünü 20 dermatologla kanıtladı dedi. Alacaksanız Philips Alın dedi. Ordaki Satıcı koluna yapmıştı 2 haftadır hala hiçbir şey çıkmamıştı kolunda. Bayada yoğun kıllarım var dedi. Esmerdi. 12 Kişiyi bitirme özelliğine sahip dedi. 140.000 atışlı Philips i alın dedi. Haftasonu fiyatı düşüyormuş. Şu anda 1400₺. Haftasonu fiyatı 1200₺ civarı oluyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz şimdi ?
Bende yüze uygulama konusunda tereddüt yaşadım.Eğer faydasını görürsem yüzümede kullanıcam.B
Valla benimde çok tereddütlerim oldu. Umarım 700 tl yi çöpe atmam.. Ayrıca sakin yüzünüze jilet uygulamayin. bu urun iyi cikmazsa Sonrasında hiçbir şekilde basa çıkamazsiniz aksine fayda değil zarar görürsünüz. Çünkü philips Lumea da bu sorunla karşılaşan çok kadın gördüm. Aman diyim.
Vallahi inanılmaz kararsız kaldım. ./Canim philips alan ve faydasını görmeyen o kadar kadın varki.. ustelik kartuş denen bişey varmis Lumea da bitince ürün çöpe atilicak. Inanma o satıcıya