- 29 Kasım 2014
- 70
- 35
- 18
Bu ürün 150.000 atımlık değil 50.000 atımlık.Pembe olan ürünü 150.00 atımlıkminmigo www.tchibo.com.tr/silkn-glide-epilasyon-cihazi-p400055600.html bu canım benim aldığım. Yeşil renk. Son gelen en yeni ürünmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ürün 150.000 atımlık değil 50.000 atımlık.Pembe olan ürünü 150.00 atımlıkminmigo www.tchibo.com.tr/silkn-glide-epilasyon-cihazi-p400055600.html bu canım benim aldığım. Yeşil renk. Son gelen en yeni ürünmüş
http://silknglide.eu/tr/silkn-glide-50-000/üzerinde yazıyor 150.000 olduğu.
evet cnm siteden inceledim ürünü. oradaki modelde 50.000 lik ürün var. fakat benim aldığımın hem kullanma kılavuzunda hem ürün kutusunda 150.000 olduğu belirtiliyor. ama aklımda şüphe oluşmadı değil:/ ama tchibo nun bir katakulli yapacağını sanmıyorumhttp://silknglide.eu/tr/silkn-glide-50-000/
bu siteden bakabilirsiniz.Eğer yeşil elma rengiyse ürününüz 50.000 atımlık demektir.
İçinizin rahat etmesi için müşteri temsilcisiyle görüşün bence :)evet cnm siteden inceledim ürünü. oradaki modelde 50.000 lik ürün var. fakat benim aldığımın hem kullanma kılavuzunda hem ürün kutusunda 150.000 olduğu belirtiliyor. ama aklımda şüphe oluşmadı değil:/ ama tchibo nun bir katakulli yapacağını sanmıyorum
ne yani ben şimdi her atışımı sayacak mıyım elli mi yüz elli mi diye :/
Yok yok.. Etkisi azalmıyo.. Ben birde yaptım.. Dökülme oldu üstlerde.. Gerçi canın yanmıcaksa 3 tede yapabilirsin.. Benim canm yandıgı için 1 de yaptım.. Faydasını gördüm..50.000 atımlık silknglide dün 500 tlye aldım ve kullandım. Cildime zarar verir endişesiyle ilk başta enerji seviyesi 1 de atım yaptım daha sonra bacaklarda 5 e kadar çıktım, ufak bir batma hissi dışında bir ağrı sızı olmadı. Bikini bölgesinde de korkudan 1 seviyesinde atış yaptım ama bir dahakine orada da 3 e kadar çıkmayı düşünüyorum, çünkü enerji seviyesini düşürdükçe etkinliği azalıyor sanırım. Sonuçta ilk kullanımımdan pek bir sonuç beklemiyorum, bakalım 15 gün sonra durum ne olacak.
Bu konu beni de düşündürüyor. Ayrıca emzirme döneminde de kullanılamıyor. :/ 2 yaşına kadar emzirmek gerektiğini düşünürsek :/Sil'n glide ya da lumea madem kılları yoketmiyor uyutuyor. E hamilelik döneminde napcaz ? 1 sene gibi bir zamandan bahsediyoruz. O zaman kullanamicamıza göre kıllar tekrar çıkmayacak mı ?
Yani aynen. Ben bilemedim. Bir çözümü var mı yoksa o dönemlerde yine eski halimize mi döncez. Ben şahsen en çokta o dönemlerde rahat etmek için istiyorum. Çok sıkıntılı olduğunu duymuştum. .s Bilen biri varsa aydınlatırsa bizi çok seviniriz.Bu konu beni de düşündürüyor. Ayrıca emzirme döneminde de kullanılamıyor. :/ 2 yaşına kadar emzirmek gerektiğini düşünürsek :/
Arkadaşlar çok harika bir cihaz genelde fuşya renginde oluyor. Saniyede 150 THz'lik frekansla vücudunuzdaki en küçük siyah tüyler bile yok oluyor, üstelik ağdadan 4 kat daha üstün performans sağlıyor. 5 farklı enerji düzeyine ve hıza sahip yani 1,5 saniyede 1 ışık atımından 3,5 saniyede 1 ışık atımına kadar... Koyu tenliler için de elverişli, yüz dahil koltuk altı, bacak, bikini bölgesi gibi her alanda kullanabilirsiniz :) Ben en yakın zamanda alıcam Bandırma'da araştırıyorum olmadı internetten sipariş ederim :)
Aynen bu arkadaş satıcı mı acaba ? Lumea hk da da böyle yazılar yazmıs.üstelik ağdadan 4 kat daha üstün performans sağlıyor. BU bilgileri neye göre yazıyorsunuz....Kullanmadan, denemeden...
forumu başından beri okuduysanız burada uygulama yapanlar tecrübelerini yazıyor.
Satıcıların cümleleri ise onlara göre muhteşem.....
Ancak 2. senasa kadar hatta 2. seans dahil birşey göremedik biz.... en azından bu forumda
Tecrübe etmeden olumlu yazılar yazmanız şüphe uyandırıyor....
Gerçekten güzel bilgiler bunlar çok teşekkürler. O zaman hamileyken de kullanılır. Ama şöyle bsey sorcam. Tamam kullandık ve tamamen bittik. Hamile kaldık 1 sene kullanmasak tkrar çıkacak mı ? Asıl merakım bu ?Kızlar merhaba. Üç gündür sizleri takip ediyorum. En sonunda yazayım dedim. Pazar günü yengem almak istediğini ve kararsız kaldığını söyledi. Bana, benim için bi araştırır mısın deyince karşıma sizler çıktınız
Öncelikle 1 aydan önce sağlam yorumların olacağını sanmıyorum ama aşama aşama bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler
Aslında biraz araştırınca bu marka benim de aklıma yattı. Emzirdiğim için acaba kullanabilir miyim diye müşteri hizmetlerine sordum, gayet mantıklı bir cevap aldım: hamileler ve emziren anneler üzerinde test edilmediği için bilemiyoruz onun için de tavsiye etmiyoruz yazmışlar. Ben de güvendiğim bir doktora sordum. Onun cevabı da çok mantıklıydı. Epilasyonlarda kullanılan lazer, röntgen ışınları gibi kemiklere işleyen güçlü bir ısı ve ışık kaynağı değil. Düşünürsen lazer ışınları x ray cihazlarda da var ve her yerde bu cihazlardan var dedi. Peki neden hamileler için önerilmiyor dediğimde de; hiçbir hamile kendini ve bebeğini riske atıp test edilmek istemez onun için kimse zararlıdır diyemiyor zaten dedi. Zararı varsa da bilinemediği için hamileyken yapılmasın deniyor riske girmemek için dedi. Birkaç arkadaş merak etmiş; bu bilgiyi paylaşmak istedim. Ayrıca emzirirken de göğüse tutmadığımız sürece ki o da süt kanalları etkilenmesin diye muhtemelen, kullanılabilirmiş
Düşününce evet diyorum. Röntgen gibi radyasyon yayan bir alet değil bu
Ben de fiyatı çok araştırdım ve en uygun iki yer buldum. Birincisi, bir arkadaşımız yazdığı için yazıyorum; Tchibo. Diğeri de reklam olacağı için çekindiğim ve daha uygun fiyatlı satılan, n11'de de mağaza ismi geçen bir yer. Onun haricinde her yerde 50.000 atımlık 600₺'den başlıyor
Ben o düşük fiyatlı mağazadan 1 ay sonra almayı düşünüyorum tabi aynı fiyat olursa... O 1 ay içerisinde de siz sevgili rehberlerimi takip edeceğim.
Bu arada güvendiğim doktorum, Amerika 'da yaşayan bir doktor. Yani gerçekten de güvenirim ona
birde de etkili olmasına çok sevindim, ilk uygulama işe yaramayacak diye üzülmüştümYok yok.. Etkisi azalmıyo.. Ben birde yaptım.. Dökülme oldu üstlerde.. Gerçi canın yanmıcaksa 3 tede yapabilirsin.. Benim canm yandıgı için 1 de yaptım.. Faydasını gördüm..
Kendi sitelerinde yazılanları incelediğimde aslında %100 tüyleriniz bir daha çıkmayacak diye birşeyden bahsetmiyor. Sadece uzun süreli çözümden bahsediyor. Bu yazıya istinaden bence azalmakla birlikte ara verilirse çıkacağı kanaatindeyim. Belki eskisi gibi çok çıkmayabilir.Gerçekten güzel bilgiler bunlar çok teşekkürler. O zaman hamileyken de kullanılır. Ama şöyle bsey sorcam. Tamam kullandık ve tamamen bittik. Hamile kaldık 1 sene kullanmasak tkrar çıkacak mı ? Asıl merakım bu ?
Azaltıyor yani doğru mu ? Ara verilirse bile az az çıkıyor ? Doğru mu anladım.Kendi sitelerinde yazılanları incelediğimde aslında %100 tüyleriniz bir daha çıkmayacak diye birşeyden bahsetmiyor. Sadece uzun süreli çözümden bahsediyor. Bu yazıya istinaden bence azalmakla birlikte ara verilirse çıkacağı kanaatindeyim. Belki eskisi gibi çok çıkmayabilir.
Ama bence iki avantajı var: Hem azaltması ya da kökleri inceltmesi ki bence azalmasındaki kasıt o; hem de ağda gibi acı vermeden uzun süreli çözüm sağlaması
Hamileliğin son üç ayında maalesef ağda yapmak işkence oluyor hatta imkansızlaşıyor üstelik benim gibi ağdacıya gitmeyenlerdenseniz!