Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

açıkçası cok kıllı tüylü biri değilim olan tüylerim bile lazer epilasyonda yüzde 50 azaldı yüzde 50 si ısrarla gelmeye devam edıyor. bn lazerde anlaştığım seans suresi bitince bunu almak istedim cunku sürekli randevu ayarlamaya calısmak kadına oranı buranı açmak ustune üstlük acı çekmek hiç isime gelmedi ben cihazdan umutluyum bilmiyorum sureli kullanmam gerekse bile bari evimde denemiş olcam

açıkçası cok kıllı tüylü biri değilim olan tüylerim bile lazer epilasyonda yüzde 50 azaldı yüzde 50 si ısrarla gelmeye devam edıyor. bn lazerde anlaştığım seans suresi bitince bunu almak istedim cunku sürekli randevu ayarlamaya calısmak kadına oranı buranı açmak ustune üstlük acı çekmek hiç isime gelmedi ben cihazdan umutluyum bilmiyorum sureli kullanmam gerekse bile bari evimde denemiş olcam
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Birşey kaybetmicem sanırım. En iyisi almak. Peki ömrü ne kadar ? Ya da daha iyi bir ürün var mı ? Bilgin var mı ?

phılıps lumeada varmış ama o ıpl teknolojisiyms silk'n glade hpl miş ve hpl daha iyiymiş ıpl den 150000 atımlı olduğu için kartuş falan değiştirmiomussun ama aynı cihazı 4 kişiyle bile kullansan 4 5 yıl yetecek ömre sahipmiş 150000 atım demek oymuş e bende tek basıma kullancagım için 5 yıldan fazla kullanırım :)

phılıps lumeada varmış ama o ıpl teknolojisiyms silk'n glade hpl miş ve hpl daha iyiymiş ıpl den 150000 atımlı olduğu için kartuş falan değiştirmiomussun ama aynı cihazı 4 kişiyle bile kullansan 4 5 yıl yetecek ömre sahipmiş 150000 atım demek oymuş e bende tek basıma kullancagım için 5 yıldan fazla kullanırım :)
Evet haklısın. Bende alayım o zaman :D en uygun nerden alabilirim peki ?

Evet haklısın. Bende alayım o zaman :D en uygun nerden alabilirim peki ?
n11.com dan aldım hemen ertesi gün gönderdiler hızına şaşırdım faturası garantisi herşeyi işlenmiş şekilde 650 ye aldm ben bi firma bayaa indirim yapmıstı

hepsi aynı benimkide pembe renklı silkn glade 150000 atımlı sanırım her firma farklı fiyat koyduğundan farklı geldi sana uygun olanını al bence

hepsi aynı benimkide pembe renklı silkn glade 150000 atımlı sanırım her firma farklı fiyat koyduğundan farklı geldi sana uygun olanını al bence
Anladım. Peki sen ne kadardır kullanıyorsun ? Bildiğim kadarıyla tüyleri siyah olanlarda daha iyi sonuç veriyor. Sen sarışınsın galiba fazla tüy olmadığına göre :)

yok buğday tenliyim ama tüylerim daha once jilet uyguladığım için siyahtı az tüylü olmam tamamen genetik :) bende yeni aldım yaa daha tek seans uyguladım sadece :)

yok buğday tenliyim ama tüylerim daha once jilet uyguladığım için siyahtı az tüylü olmam tamamen genetik :) bende yeni aldım yaa daha tek seans uyguladım sadece :)
Anladım. Haftada 1 çıkmasındansa 3 ayda bir çıkmasını tercih ederim. Ki azalma da var. Tamam tamam alıyorum :) Ama yine de takipteyim. Lütfen sonucunu paylaş bizimle. Teşekkür ederim :)

umarım pişman olmayız sonuçları hep beraber gorcez burdanda paylaşalım enazndan herkeste nasıl etki etti görmüş oluruz hormonal yapılarımız farklı cunku

umarım pişman olmayız sonuçları hep beraber gorcez burdanda paylaşalım enazndan herkeste nasıl etki etti görmüş oluruz hormonal yapılarımız farklı cunku
Evet kesinlikle katılıyorum. Bende konuyu takipteyim.

merhabalar
biraz önce silk'n glide 150.000 i aldım gittigidiyor'dan. 900'den 619'a düşmüş fiyatı günün fırsatında, hatta %5 indirimle 588'e geldi. baştan sona konuyu okuyunca gaza geldim, fiyatı da görünce dayanamadım aldım hemen:) ürün geldiği gibi hemen deneyeceğim bende. 2 ay kullanımda etkisini gösterir diyor, deneyip yazarım burdan kullanımlardan sonra

merhabalar
biraz önce silk'n glide 150.000 i aldım gittigidiyor'dan. 900'den 619'a düşmüş fiyatı günün fırsatında, hatta %5 indirimle 588'e geldi. baştan sona konuyu okuyunca gaza geldim, fiyatı da görünce dayanamadım aldım hemen:) ürün geldiği gibi hemen deneyeceğim bende. 2 ay kullanımda etkisini gösterir diyor, deneyip yazarım burdan kullanımlardan sonra
Hayırlı olsun. Takipteyim. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Arkadaşlar ben de çok merak ediyorum bu cihazı, ben de istenmeyen tüylerden muzdaribim ve yoğunluk biraz fazla vücudumda. Umarım size çare olur, memnun kalırsanız ben de almayı düşünüyorum. N11'de çok uygun fiyatlı olanlar var. Umarım ümitler boşa çıkmaz. Hepinize iyi kullanımlar, haberlerinizi bekliyoruz. :KK25:

1 hafta olmuş kullanalı sizin. Durum nedir şu anda ? Memnun kaldınız mı ?

Dökülmeye rastlamadım zaten yüzüme yaptım ilk seansı hergünde çıkanları jiletle alıyorum ama tüyler çok sertti şimdi yumuşama var sanki

Dökülmeye rastlamadım zaten yüzüme yaptım ilk seansı hergünde çıkanları jiletle alıyorum ama tüyler çok sertti şimdi yumuşama var sanki

Ben de bıyık bölgem için lazere gidiyordum ama jilet çok korkutucu geldi, zaten ilk iki seans sonrasında da jilet kullanmayın dedi diğer bölgeler için de. Tırıvırı mı tırımırı mı her neyse bir aletleri var ondan önerdiler, erkeklerin bıyık düzeltme zımbırtısı gibi bir işlevi var. Ben hiç almadım, ince bir makas aldım onunla kestim, size tavsiyem sık sık jilet vurmaktansa sizin de kesmeniz, sonrasında ne olacağı kesin değil, yüzünüzdeki tüyler sarpa sarsın istemem :)

Benden bir tavsiye sadece aynı durumu yaşamış biri olarak, tercih sizin tabi :)

Silkn Glide 150000 atımlı cihazımı bugün aldım birazdan ilk denememi yapıcam :) İnşallah sonuçlar güzel olur.Ben n11 yada gittigidiyor satıcılarına güvenemedim ykmden aldım.900tl lik ürünün 600tl ye satılması biraz saçma geldi en azından bu konuda içim rahat :)

Silkn Glide 150000 atımlı cihazımı bugün aldım birazdan ilk denememi yapıcam :) İnşallah sonuçlar güzel olur.Ben n11 yada gittigidiyor satıcılarına güvenemedim ykmden aldım.900tl lik ürünün 600tl ye satılması biraz saçma geldi en azından bu konuda içim rahat :)
Aynı ürün değil mi ?

Back