• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Ama genital bolge icin onerilmiyor cogumuzda sirf buyuzden istiyoruz bende oyle bu konuda fikri olan

Kullanan arkadaşlara soruyorum. Acı varmi.. yani can acıtıyor mu bu ürün.. ozellikle bikini bölgesinde. Burada 150000 atılım olan ürünun hicbiyerde kampanyasi kalmamış. .900 tl heryerde :KK43:

En yuksek seviyede yaptim hicc ama hicc aci yok hele ki lazerde cektigim acidan sonra bu jiletlemek gibi hissiz geldi bana. :) ayrica cihazda otomatik ten testi var hazir olmadan atis yapmiyo zaten bikac saniye bekliosun cilt tonunu buluo sonra atesleme yapio kullanimida pratik heryere tek atis yaptigin icin cabucak bitiyor

Lazer epilasyon islemi gormuyor bu sadece agda ve epilasyon yapar gibi kullanip aci cekmemeni sagliyor ve uzun kullanim sonucunda atiyorum tuyler 2 haftada degilde 2 3 ayda bir cikiyor ve o arada cilt tertemiz kaliyor uyutuyor bazi kokleride bitirebiliyor. Ki soyle birsey var lazerdede bitmiyor zaten

Lazer epilasyon islemi gormuyor bu sadece agda ve epilasyon yapar gibi kullanip aci cekmemeni sagliyor ve uzun kullanim sonucunda atiyorum tuyler 2 haftada degilde 2 3 ayda bir cikiyor ve o arada cilt tertemiz kaliyor uyutuyor bazi kokleride bitirebiliyor. Ki soyle birsey var lazerdede bitmiyor zaten
Merhaba, tamamen bitmiyor mu gerçekten anlayamadım. Yani 2-3 ayda bir çıkacaksa lazerîn ne anlamı kaldı?

En yuksek seviyede yaptim hicc ama hicc aci yok hele ki lazerde cektigim acidan sonra bu jiletlemek gibi hissiz geldi bana. :) ayrica cihazda otomatik ten testi var hazir olmadan atis yapmiyo zaten bikac saniye bekliosun cilt tonunu buluo sonra atesleme yapio kullanimida pratik heryere tek atis yaptigin icin cabucak bitiyor
Süper ozamn.. En azından ağdada cektiğimiz acı Son bulucak.. Tüyler bitmese bile ki muhtemelen azalır, acıda azalıcak.. Tesekürederim cvp açin.. Almam farz oldu artık :)

Kızlar Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti genital bölgede kullanılıyor klavuzda öyle yazıyor yarın size taratıp atarım kullanma klavuzunu

Ben almaktan vazgeçtim sonuçta sadece azalma diyor :( ben ağda yaptırmaya başladığımdan beri nerdeyse 3 ayda anca çıkıyor zaten. Bu da bitirmeyeceğine göre ve atımı bittikten sonra çöpe gideceğine ve tekrar ağdaya dönüleceğine göre gerek yok sanırım :(

Ben ilk defa dün akşam kullandım herhangi bir acı hissi yok sadece 5. derecede çok az bir ısı hissediyorsunuz, ağdanın yanında lafı bile edilmez diye düşünüyorum. Yüzümde de kullandım benim gözlerim biraz ışığa karşı hassas olduğu için gözlük takıpta atışta bulundum şimdilik gelişmeler bunlar daha sonra tekrar bilgi veririm.

Arkadaşlar tamamen bitirmiyor mu gerçekten ? Ya da en azından %80-90 bitsin. Yani çok kararsız kaldım açıkçası ./

Yuzde 85 bitme garantili dio zaten lazerdede oyle 100de 100 bitme die bisi yokki

Benim halim duman yalnız. Acilen ciddi biçimde azalması lazım yoksa durum vahim .

Yaa belli bi yastan sonra artik cikmaz insallah bi huzur versn artik bi ara :)
Ya bişey dicem bende normal bir bayanda olması gerekenden daha fazla kıl,tüy var. Bu cihazı alırsam ( silk'n glide 150.000 atışlı ) ciddi azalma olur mu ? Herşeyi denedim. Losyonuydu kremiydi herşeyi denedim. En sonunda epilasyona gidecektim ki bu ürün çıktı karşıma. Gerçekten işe yarar mı çok tereddüt ediyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ? Bu duruma çözüm bulan var mı ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

Back