Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen gün tchibo da bu ürünü 150.000 ışınlı olanını 499 tl ye gördüm tchibo silk'n-glide
netteki sayfasında tükenmiş görünüyor ama satış noktasında vardı
Ama genital bolge icin onerilmiyor cogumuzda sirf buyuzden istiyoruz bende oyle bu konuda fikri olan
Bulundugum sehirde sadece genital bolge 700 tl istiyolar birde bu alexsand bisey o makinadan yani bilemedim bendeGenital bölge için zararlı deniliyor zaten lazerede gitsen genital bölgeye yaptırmayı pek tavsiye etmiyorlar
http://www.medimagazin.com.tr/ana-s...ologlardan-Ipl-haberine-yanit-1-11-34475.htmlLazer epilasyon işlevi mi görüyor ve gerçekten işe yarıyor mu çok merak ettim .
Fiyatı ne kadar ?
Merhaba, tamamen bitmiyor mu gerçekten anlayamadım. Yani 2-3 ayda bir çıkacaksa lazerîn ne anlamı kaldı?Lazer epilasyon islemi gormuyor bu sadece agda ve epilasyon yapar gibi kullanip aci cekmemeni sagliyor ve uzun kullanim sonucunda atiyorum tuyler 2 haftada degilde 2 3 ayda bir cikiyor ve o arada cilt tertemiz kaliyor uyutuyor bazi kokleride bitirebiliyor. Ki soyle birsey var lazerdede bitmiyor zaten
Süper ozamn.. En azından ağdada cektiğimiz acı Son bulucak.. Tüyler bitmese bile ki muhtemelen azalır, acıda azalıcak.. Tesekürederim cvp açin.. Almam farz oldu artık :)En yuksek seviyede yaptim hicc ama hicc aci yok hele ki lazerde cektigim acidan sonra bu jiletlemek gibi hissiz geldi bana. :) ayrica cihazda otomatik ten testi var hazir olmadan atis yapmiyo zaten bikac saniye bekliosun cilt tonunu buluo sonra atesleme yapio kullanimida pratik heryere tek atis yaptigin icin cabucak bitiyor
Ömrü billah kullancaz desenizeYuzde 85 bitme garantili dio zaten lazerdede oyle 100de 100 bitme die bisi yokki
Ya bişey dicem bende normal bir bayanda olması gerekenden daha fazla kıl,tüy var. Bu cihazı alırsam ( silk'n glide 150.000 atışlı ) ciddi azalma olur mu ? Herşeyi denedim. Losyonuydu kremiydi herşeyi denedim. En sonunda epilasyona gidecektim ki bu ürün çıktı karşıma. Gerçekten işe yarar mı çok tereddüt ediyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ? Bu duruma çözüm bulan var mı ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)Yaa belli bi yastan sonra artik cikmaz insallah bi huzur versn artik bi ara :)