• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

2 ay oldu zaten iki hafta aralıklarla kullanıyorsun tüylerin çıkış zamanı herkese göre farklı; dışarda da lazere gitmiştim eevde uygulanabilecek bi alet
birşey sormak istiyorum genital bölge kullanımı için uygun değildir denmiş sen kullandın mı kullanılmamalı mı sonuçta çoğumuz en çok özel bölge için istiyoruz

Arkadaşlar benim de aklıma yatıyor aşırı derece de. fiyatıda çok uygun ama işe yarar mı bilmiyorum. kıllarım çok köklü değil zaten bacaklarımın bazı yerlerinde çıkmıyor bile ama bilemedim işe yarar mı ki :( kullananlar memnun mu acaba ?

Kuzum bacaklara en az70 atim falan yapiliyor 5000lik 4 vucd bitiriuor 1500luk 9 dediler arada 200tl var bende 1500 atimlik aldim ilkkullandim bol bol ama iste ayni yere gelme ve alerji olurum diye korktum bisey olmadi , ki bazi epilasyon aletleri 3 gun kizartir beni

Bende uyguladim sanki bir fark oldu ama en azindan ikimhafta gerek sonuc almaya, kullajim klavuzunda genital bolgeye uygulamayiniz yaziyor yani satarken her bolge icin dendi arkadasim bisey anlamadimm bide senden alayim yorumu
ben öyle birşey okumadım canım genitalede oluyor bildiğim kadarı ile
Epilasyondan sonra kıllar ne zaman çıkıyor?
ilk seanslarda erken çıkıyor ama ilk iki ay boyunca 4 seans 15 er günlük uygulanıyor sonra ayda bir uygulanıyor sanırım ayda bir bile tam çıkmaz düzgün ama şuda bir gerçek hormonlara ve tüye göre değişir tabiki cilt rengide önemli

Kocbey25@Klavuzda yaziyordu ama ust bolgeden denedim emin degilim simdi yanimda degil ama sacma geldi zaten cogumuz ozellikle bunun icin aliyor yani.zaten epilasyonlardada yazar genital bolgeye uygun degil diye yinede yapiliyor.bir arkadasim derisi ince o yuzden yazmislardir dedi bikini bölgesi tamamda genital bilmiyorum denemedim ama deneyecek sonucta bunun icin aldik yani

Kocbey25@Klavuzda yaziyordu ama ust bolgeden denedim emin degilim simdi yanimda degil ama sacma geldi zaten cogumuz ozellikle bunun icin aliyor yani.zaten epilasyonlardada yazar genital bolgeye uygun degil diye yinede yapiliyor.bir arkadasim derisi ince o yuzden yazmislardir dedi bikini bölgesi tamamda genital bilmiyorum denemedim ama deneyecek sonucta bunun icin aldik yani
canım sen hangi cihaz için diyorsun philips ve remington ile ilgilide konuşuyorlar yorumlarda silk in bu 150000 atışlıda tüm vücut ama akşam kataloğu okurum tekrar senin için bilgi veririm

canım sen hanhaz için diyorsun philips ve remington ile ilgilide konuşuyorlar yorumlarda silk in bu 150000 atışlıda tüm vücut ama akşam kataloğu okurum tekrar senin için bilgi veririm
Glide icin tabiki canim, iste benmi yanlis baktim bir bak sende varsa, tesekkurler.

sinan.aksoy@silkn.com.tr deki yetkili arkadaşa genital bölge uygulaması hakkında bir mail atmıştım geri dönüşü aynen şu şekildedir.
Merhaba,

Öncelikle Silk’n’e göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim.

Genital bölgede kullanım bize de oldukça sık gelen bir soru. Kullanma kitapçığında kullanılmaması gerektiği belirtilmiştir. Ayrıca satış noktalarında verdiğimiz eğitimlerde bu bilginin de tüketicimizle paylaşılması gerektiğini belirttik.

Firmamız bu ürünü henüz genital bölgede test etmediği için olası bir nahoş durumla karşılaşmamak için böyle bir ibare eklemiştir. Kutumuzun dışında da görebileceğiniz gibi uygulanabilir bölgelerde genital bölge yer almamıştır.

Bu uyarıları yaptıktan sonra takdir tabiki her zaman müşterinindir.

Saygılarımla,

Back