Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey sormak istiyorum genital bölge kullanımı için uygun değildir denmiş sen kullandın mı kullanılmamalı mı sonuçta çoğumuz en çok özel bölge için istiyoruz2 ay oldu zaten iki hafta aralıklarla kullanıyorsun tüylerin çıkış zamanı herkese göre farklı; dışarda da lazere gitmiştim eevde uygulanabilecek bi alet
150000 atis yaklasik 5 yil yetiyormus zaten lazer yada ipl e 5 yil gidilse sanirim 5 kati fiyati zaten bulur ben cihazi aldim ama henuz kullanamadim netten siparis verdim henuz elime gecmedi kullaninca sonuclari yazarim
hepsi burada comdan aldım benHangi siteden aldınız bana özelden mesaj atar mısınız?
ben öyle birşey okumadım canım genitalede oluyor bildiğim kadarı ileBende uyguladim sanki bir fark oldu ama en azindan ikimhafta gerek sonuc almaya, kullajim klavuzunda genital bolgeye uygulamayiniz yaziyor yani satarken her bolge icin dendi arkadasim bisey anlamadimm bide senden alayim yorumu
ilk seanslarda erken çıkıyor ama ilk iki ay boyunca 4 seans 15 er günlük uygulanıyor sonra ayda bir uygulanıyor sanırım ayda bir bile tam çıkmaz düzgün ama şuda bir gerçek hormonlara ve tüye göre değişir tabiki cilt rengide önemliEpilasyondan sonra kıllar ne zaman çıkıyor?
900 tlKaç tlye aldınız ?
hamileler kullanamıyor cnm malesef vücuda elektrik verdiği için düşük tehliken olabilir allah korusunHamileler kullanabilir mi acaba klavuza baktım mı?
hamileler kullanamıyor cnm malesef vücuda elektrik verdiği için düşük tehliken olabilir allah korusun
canım sen hangi cihaz için diyorsun philips ve remington ile ilgilide konuşuyorlar yorumlarda silk in bu 150000 atışlıda tüm vücut ama akşam kataloğu okurum tekrar senin için bilgi veririmKocbey25@Klavuzda yaziyordu ama ust bolgeden denedim emin degilim simdi yanimda degil ama sacma geldi zaten cogumuz ozellikle bunun icin aliyor yani.zaten epilasyonlardada yazar genital bolgeye uygun degil diye yinede yapiliyor.bir arkadasim derisi ince o yuzden yazmislardir dedi bikini bölgesi tamamda genital bilmiyorum denemedim ama deneyecek sonucta bunun icin aldik yani
Glide icin tabiki canim, iste benmi yanlis baktim bir bak sende varsa, tesekkurler.canım sen hanhaz için diyorsun philips ve remington ile ilgilide konuşuyorlar yorumlarda silk in bu 150000 atışlıda tüm vücut ama akşam kataloğu okurum tekrar senin için bilgi veririm
650 tl 150000 atimli netten aldmKaç tlye aldınız ?
Nerden aldığınızı yazabilirmisiniz?650 tl 150000 atimli netten aldm